-
Αγόρασα 17 ΔΕΚ 2004 toyota corolla 1.4 H/B και με 82 KM πήγα στην Αντιπροσωπεια για προβλημα ΣΤΟ ΣΑΣΜΑΝ!!!!! Στη νεκρα ταχύτητα ακουγες ενα θόρυβο απο κάτω περίεργο! στην αρχή πίστεψα ότι μπορεί να μην είχε βαβολίνες αλλά δεν ήταν αυτό.......μόλισ ακουμπούσεσ το αμπραγιάζ για να βάλεις ταχύτητα σταματούσε. Τότε πίστεψα ότι ήταν ρουλεμάν δίσκου...Ολα αυτά μέχρι να έρθει η ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΔΕΚγια να το πάς ατνιπροσςπεία. Μετά απο 2 μέρες αφου σφίξανε κάτι βίδες στο σασμάν όπως τους είπε κάποιοσ κύριοσ Κουταλιανός απο τα κεντρικά έπαν ότι είναι εντάξει...Δεν πρόλαβα να πάω 2 μέτρα!!!! και ο θόρυβος ΞΑΝΑ!!!!!!
Καταλαβένεται.....τελικά θα αλλάξουν σασμάν το οποίο ι ΤΟΥΟΤΑ δεν είχε!!!!!! και θα μου φέρουν ολόκληρο το σασμάν αεροπορικώς ίσως αυτή την εβδομάδα.... προσοχή στα νεα αυτοκίνητα...μεγάλη παραγωγή και έλεγχοσς ίσως λίγο εως καθόλου.
Μου έδωσαν αυτοκίνητο να κινουμε και ίσως μου πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας 2005 τα έίχα πληρώσει βλεπετε..... και θα περιμένω το σασμάν....πιστεύς ότι δεν θα είμαι ο μόνος ...καντε έλεγχο μηανής χωρισ ράδιο διότι ο θόρυβος είναι ελάχιστος και με μουσική δεν ακούγεται..
ευχαριστώ για τη φιλοξενεία θα σας πω και τη συνεχεια... -
Αγόρασα 17 ΔΕΚ 2004 toyota corolla 1.4 H/B και με 82 KM πήγα στην Αντιπροσωπεια για προβλημα ΣΤΟ ΣΑΣΜΑΝ!!!!! Στη νεκρα ταχύτητα ακουγες ενα θόρυβο απο κάτω περίεργο! στην αρχή πίστεψα ότι μπορεί να μην είχε βαβολίνες αλλά δεν ήταν αυτό.......μόλισ ακουμπούσεσ το αμπραγιάζ για να βάλεις ταχύτητα σταματούσε. Τότε πίστεψα ότι ήταν ρουλεμάν δίσκου...Ολα αυτά μέχρι να έρθει η ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΔΕΚγια να το πάς ατνιπροσςπεία. Μετά απο 2 μέρες αφου σφίξανε κάτι βίδες στο σασμάν όπως τους είπε κάποιοσ κύριοσ Κουταλιανός απο τα κεντρικά έπαν ότι είναι εντάξει...Δεν πρόλαβα να πάω 2 μέτρα!!!! και ο θόρυβος ΞΑΝΑ!!!!!!
Καταλαβένεται.....τελικά θα αλλάξουν σασμάν το οποίο ι ΤΟΥΟΤΑ δεν είχε!!!!!! και θα μου φέρουν ολόκληρο το σασμάν αεροπορικώς ίσως αυτή την εβδομάδα.... προσοχή στα νεα αυτοκίνητα...μεγάλη παραγωγή και έλεγχοσς ίσως λίγο εως καθόλου.
Μου έδωσαν αυτοκίνητο να κινουμε και ίσως μου πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας 2005 τα έίχα πληρώσει βλεπετε..... και θα περιμένω το σασμάν....πιστεύς ότι δεν θα είμαι ο μόνος ...καντε έλεγχο μηανής χωρισ ράδιο διότι ο θόρυβος είναι ελάχιστος και με μουσική δεν ακούγεται..
Φίλε Μιχάλη, υπομονή και γερά νεύρα !!!!
Τι σπαστικό που είναι να παίρνεις καινούργιο αυτοκίνητο και να ξενερώνεις με έναν τέτοιο τρόπο τη στιγμή που έχεις σκάσει τα ωραία σου λεφτά !!!
-
Στην τελική όμως, ωραιότερο είναι να σου φτιάχνουν όπως πρέπει το αμάξι αντί να το γρασάρουν, να του ρίχνουν σιλικόνες, να το ξηλώνουν ολόκληρο και να σου λένε ότι είναι εντάξει μετά κλπ Η 'αξιοπιστία' σημαίνει πολλά πράγματα, όχι μόνο να μη χαλάει το αμάξι συχνά.
-
Η αντιμετώπιση από την Toyota όμως είναι άριστη.
Προσπάθησαν 1 φορά να το φτειάξουν , δεν πέτυχε , 2η προσπάθεια αλλαγή κιβωτίου (τουλάχιστον ~3000 €) και αυτοκίνητο αντικατάστασης και τα τέλη πληρωμένα.
Σε πολλές άλλες αντιπροσωπείες θα σε ταλαιπωρούσαν με αμφιβόλου επιτυχίας επισκευές , ίσως ακόμα και να μην 'άκουγαν' το θόρυβο !!! -
Ακριβώς αυτό εννοώ. Όταν γίνει η στραβή να σε βοηθούν και να μην επιχειρούν να σε ξεφορτωθούν ανέξοδα. Η Toyota τα πάει πολύ καλά στην κάλυψη του αγοραστή, γι' αυτό θεωρώ ότι είναι η πιο αξιόπιστη εταιρεία.
Ενδεικτικά:
Όλες οι εταιρείες που δίνουν μόνο 2 έτη εγγύηση θεωρώ ότι είναι για τα μπάζα από πλευράς γενικότερης αξιοπιστίας. Δηλαδή έλεος! Πόσο χάλια πρέπει να είναι το αυτοκίνητο για να σου πάθει κάτι σοβαρό στα 2 χρόνια; Τα χοντρά έξοδα έρχονται στα 4-5 συνήθως. Εδώ υπάγονται VW-BMW-Mercedes-Γάλλοι.
Οι εταιρείες που αντί ν'αντικαθιστούν ελαττωματικά τμήματα τα σφίγγουν-λαδώνουν-ξηλώνουν-πατεντάρουν είναι επίσης για τα μπάζα. (Γάλλοι, Ιταλοί, αλλά και Ford - Honda-Sarakakis)
Οι εταιρείες που σου καθηλώνουν το αυτοκίνητο επί μήνες μέχρι να παραγγείλουν-παραλάβουν το ανταλλακτικό->για τα μπάζα. -
Σαφώς και η αντιμετώπιση της TOYOTA ήταν παράδειγμα προς μίμηση.. απλώς το γαμώτο της υπόθεσης είναι ότι έγινε σε καινούργιο αμάξι...
-
Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες!
Μπράβο πάντως για την αντιμετώπιση. Το θέμα είναι ότι το αυτοκίνητο θα είναι όπως πρέπει! -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες!
Μπράβο πάντως για την αντιμετώπιση. Το θέμα είναι ότι το αυτοκίνητο θα είναι όπως πρέπει!Ακριβώς έτσι!
2 θέματα. Πρώτο, η πιθανότητα να σου συμβεί κάτι στραβό στο αυτοκίνητο και εδώ η Toyota έχει τα πρωτεία, αλλά τώρα τελευταία κάτι συμβαίνει και είναι ανησυχητικό. Ίσως τα Τζαπόνια εκεί στο Toyota city θα πρέπει να επέμβουν και μάλιστα άμεσα.
Δεύτερο, τι ανταπόκριση έχεις από την αντιπροσωπεία όταν κάτι στραβό τελικά εμφανιστεί. Πολλοί θα ήθελαν να έχουν αυτή που επέδειξε η Toyota φίλε Μιχάλη.ΥΓ: Μιχάλη, το Toyota σου είναι made in...?
toyota corolla H/B 2004