-
paidia kalispera,
emena simera me enimerosan apo ta kentrika oti mexri telos tou xronou tha exoun mirastei oles oi epistoles pros tous dikaiouxous tou matiz 9' 2007 gia elegxo kai episkeui.
o elegxos den exei kamia sxesi me tin allagi tis monadas abc an den xriazetai.
mporei i episkeui na ginei kai me mia apli antlia frenon.
kai fisika ipostirizoun oti den exoun kanei se kanenan epidiorthosi giati den ipirxe episimi anaklisi gia epidiorthosi.
tespa,mou eipan oti mexri tis 5/1 to problima mou tha exei lithei... elpizo na zisoume eos tote!!!! -
Χρονια πολλα σε ολους!
Για να παψετε να ταλαιπωριστε με ολο αυτο το θεμα καντε απλα μια κινηση. Παρτε τηλ. στη ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ - ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ. Το θεμα με τα ΜΑΤΙΖ το εχει αναλαβει η κα. Παλαμαρη. Καντε καταγγελια εκει και σιγουρα θα βρητε λυση στο προβλημα. Το τηλ. ειναι 2106508437 -
Ο χρήστης evana έγραψε:
Χρονια πολλα σε ολους!
Για να παψετε να ταλαιπωριστε με ολο αυτο το θεμα καντε απλα μια κινηση. Παρτε τηλ. στη ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ - ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ. Το θεμα με τα ΜΑΤΙΖ το εχει αναλαβει η κα. Παλαμαρη. Καντε καταγγελια εκει και σιγουρα θα βρητε λυση στο προβλημα. Το τηλ. ειναι 2106508437καλησπέρα,
απο ποια αντιπροσωπεία αγόρασες το ματίζ? -
Ο χρήστης poupe έγραψε:
Χρονια πολλα σε ολους!
Για να παψετε να ταλαιπωριστε με ολο αυτο το θεμα καντε απλα μια κινηση. Παρτε τηλ. στη ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ - ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ. Το θεμα με τα ΜΑΤΙΖ το εχει αναλαβει η κα. Παλαμαρη. Καντε καταγγελια εκει και σιγουρα θα βρητε λυση στο προβλημα. Το τηλ. ειναι 2106508437καλησπέρα,
απο ποια αντιπροσωπεία αγόρασες το ματίζ?Γεια σου,
Το πηρα μεταχειρισμενο 10μηνων απο ιδιωτη κ δεν γνωριζω απο που το ειχε παρει εκεινος. Οπως και εχει ομως δεν παιζει κανενα ρολο αυτο -
Ο χρήστης evana έγραψε:
Χρονια πολλα σε ολους!
απο ποια αντιπροσωπεία αγόρασες το ματίζ?Γεια σου,
Το πηρα μεταχειρισμενο 10μηνων απο ιδιωτη κ δεν γνωριζω απο που το ειχε παρει εκεινος. Οπως και εχει ομως δεν παιζει κανενα ρολο αυτοοκ σε ευχαριστώ πάρα πολύ.
σε ρώτησα γιατί στην αντιπροσωπεία που αγόρασα το δικό μου, μου είπαν ότι έχει γίνει ανάκληση για έλεγχο και επισκευή.
η επισκευή βέβαια μπορεί να γίνει με αλλαγή αντλίας και όχι απαραίτητα με αλλαγή μονάδας abs (έτσι μου είπαν, μαλάκίες).
και επίσης με ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση αντικατάστασης με νέο αυτοκίνητο μέχρι να το επιδιορθώσουν γιατί η επισκευή διαρκεί 1 ώρα αρκεί να υπάρχουν τα ανταλλακτικά.
τεσπα, θα δείξει. βλέπω αν δεν βγάζω άκρη να απευθύνομαι στην Παλαμάρη και εγώ.
καλές γιορτές............... -
Χρονια πολλά σε όλους
Σήμερα τους πήρα και εγώ (Chevrolet Κατιλιάνος).Οι επιστολές 'ανάκλησης' θα έρθουν σε όλους σύντομα. Περιμένουν ανταλακτικά λένε. Για να δούμε.
Σας ευχαριστώ οπολύ για το heads up.Καλή χρονιά!
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 2012 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ
Η ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΟΝΥ MATIZ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ TOY ABS ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ .
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΩΣΤΕ Η ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΗ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΑΣ
ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΗΝ Κα ΠΑΛΑΜΑΡΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΛΑΒΑΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΦΡΕΝΑ TOY ΜΑΤΙΖ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ .
ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΙΣ ΕΚΠΟΙΖΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΜΕΣΑ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ .ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΒΟΗΘΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ .
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2012 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ .ΚΙ ΕΧΩ ΚΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Κο ΣΤΑΘΑΚΗ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ) TOY ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ 2 MAIL ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΑΠΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤA ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ Η ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΤA ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ .
ΤΕΛΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ FORUM ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΝΕΣ
-
Καλημέρα σε όλους. Υπάρχει κάπου επίσημα που να λέει για την ανάκληση για το πρόβλημα του αυτοκινήτου?
Ευχαριστώ -
kalhspera,
apla se enimerono oti apo 19/1 exei stalthei episeimo mail se oles tis antiprosopeies gia anaklisi ton matiz gia elegxo kai episkeui
i antiprosopeia mou einai o moustakas
kai mesa apo tin chevrolet hellas me enimerose i kiria kexagia oti idi exoun taxidromithei oi epistoles pros tous agorastes ton matiz tou 2007 pou parousiasan problima
euxaristo -
Ανακαλούνται αυτοκίνητα Chevrolet
Πρέπει να ελεγχθεί το ABS
Στην ανάκληση 9.290 μοντέλων Matiz M200 της Chevrolet, που έχουν κατασκευαστεί από το 2000-2009 προχωράει η εταιρεία Chevellas A.E, που είναι η Γενική Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων Chevrolet.
Στα οχήματα ενδέχεται να παρατηρηθεί μειωμένη απόδοση του συστήματος πέδησης και/ή σπογγώδη λειτουργία του πεντάλ φρένου, εξαιτίας κολλήματος κάποιας εκ των βαλβίδων εσωτερικά της μονάδας ABS.
Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα έχουν επίσημα αναφερθεί 12 περιπτώσεις αυτοκινήτων που έχουν εμφανίσει το συγκεκριμένο πρόβλημα.
Η εταιρεία Chevellas A.E. θα ενημερώσει με προσωπικές επιστολές τους κατόχους των συγκεκριμένων αυτοκινήτων, προκειμένου να κλείσουν ραντεβού για έλεγχο στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργείων της Chevrolet σε όλη την Ελλάδα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές μπορούν ν τηλεφωνούν στο 210 5773460.
-
Ευχαριστώ πολύ. Επιτέλους καιρόν ήταν.
-
εμένα αντιπροσωπος της chevrolet μου ειχε πει για 2007-2009 κ όχι όλα, κ είχε φρικάρει
από εκεί κ πέρα, περίεργη ανακοινωση
τί ακριβώς θα ελεγχθεί? δε ξέρουν τί μοντέλο abs εχει το κάθε αμάξι κ θέλουν να το δουν? -
http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=% ... 9Q&cad=rja
-
epitelous to matizaki ftiaxtike...................!!!!!
sas euxaristo olopsixa olous!!! -
Και από μένα όλα καλά. Επιτέλους το Matiz είναι οκ. Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις σας.
-
φιλαρακια μου καλα καλημερα.προβλημα στα φρενα εχουν τα Ματιζ ΜΟΜΟ οσα χορανε μοναδα abs ΑΤΕ, ολα τα ολα ειναι οκ.
-
@ wiletotos
Λες: 'φιλαρακια μου καλα καλημερα.προβλημα στα φρενα εχουν τα Ματιζ ΜΟΜΟ οσα χορανε μοναδα abs ΑΤΕ, ολα τα ολα ειναι οκ.'- Tι ειναι το ΑΤΕ
- Πως εισαι τοσο σιγουρος για αυτο?
edit: Παρεπιμπτοντως, περασα ΚΤΕΟ το Νοεμβρη και δεν εντοπισαν κανενα προβλημα. Το αμαξι εχει κανει κατι λιγοτερο απο 20.000 χλμ. Υπαρχει περιπτωση να εγινε 'τσαπατσουλικη' δουλεια στο ΚΤΕΟ η ακομη να μην ειχε εμφανιστει προβλημα στο αυτοκινητο?
-
Ο χρήστης Ares έγραψε:
@ wiletotos
Λες: 'φιλαρακια μου καλα καλημερα.προβλημα στα φρενα εχουν τα Ματιζ ΜΟΜΟ οσα χορανε μοναδα abs ΑΤΕ, ολα τα ολα ειναι οκ.'- Tι ειναι το ΑΤΕ [color=#FFFF40]Αυτα που φορουσανε bosch,no problem[/color]
- Πως εισαι τοσο σιγουρος για αυτο? [color=#FFFF00]Αν στο παρουσιασει,ανοιξε την πορτα και πηδα [/color],απλως μετα απο μερικα χιλιομετρα το παρουσιασε στο δικο σου μπορει να μην το κανει ποτε η να το παρουσιασει καποια στιγμη
edit: Παρεπιμπτοντως, περασα ΚΤΕΟ το Νοεμβρη και δεν εντοπισαν κανενα προβλημα. Το αμαξι εχει κανει κατι λιγοτερο απο 20.000 χλμ. Υπαρχει περιπτωση να εγινε 'τσαπατσουλικη' δουλεια στο ΚΤΕΟ η ακομη να μην ειχε εμφανιστει προβλημα στο αυτοκινητο?
[color=#FFFF00]Σε λιγο ας κατηγορησουμε και τα 'παιδια' του Κτεο για τις κατασκευαστικες αστοχιες [/color]
-
Ηρθε και σε μένα η επιστολή αντικατάστασης.
ευχαριστώ και εγώ όλους σας που συμβάλλατε για να διορθωθεί το πρόβλημά μας. -
Καλημέρα σε όλους/ες. Εχω και εγώ το γνωστό πρόβλημα με το Μ200 Ματίζ του 2007....έμαθα για την ανάκληση αλλά εχω το εξής θέμα: πριν ανακαλύψω το φόρουμ κ την ανάκληση είχα αλλάξει αντλία φ΄ρένων σε μη εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Chevrolet....θα έχω πρόβλημα λέτε με την ανάκληση;
Προβλημα στο συστημα ABS στο MATIZ