-
Αντε και το Γενάρη να έρθετε προς Καλύβια και υπόσχομαι να έχω γλυκό.
-
Ναι ναι Ιανουαριο για να ερθουμε και εμεις οι ατυχοι που δεν μπορεσαμε.........
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αντε μακάρι να τα πούμε πάλι από κοντά!!!Κι εγω το ελπιζω!Εχουμε καιρο να τα πουμε
Κωστα, σε ευχαριστω για τις ευχες!
-
Nα ρωτήσω κάτι επειδή δεν ξέρω; Η πίστα των Μεγάρων δεν είναι κάθε σαβ/κο ανοιχτή για το κοινό; Έχει συγκεκριμένες ημερομηνίες;
-
Α ρε τυχεροί!!!, εγώ τελικά ημουνα στο Βερολίνο για μια εβδομάδα και ετσι επιφυλάσομαι για το επόμενο. Στο Βερολίνο ομως ειδα απο κοντά την BOUGATTI ΜΕ ΤΑ 1006 άλογα!!!! απλά απίστευτη κατασκευή. πλάι της ηταν και η Bentlay Continental GT!!! Ax!!! BAX!!!!...
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Nα ρωτήσω κάτι επειδή δεν ξέρω; Η πίστα των Μεγάρων δεν είναι κάθε σαβ/κο ανοιχτή για το κοινό; Έχει συγκεκριμένες ημερομηνίες;Σε αυτό το θέμα έχει πληροφορίες και τηλ.
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=6498Η πίστα είναι ανοιχτή κάθε μέρα για το κοινό , τα Σ/Κ όμως γίνονται πολλές εκδηλώσεις- αγώνες και δεν βρίσκεις εύκολα ημερομηνίες.
-
Γρρρρρ!!! &%^^$#%@#$^#$^%!
Διάφορες οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, με 'κράτησαν' μακρυά από το να δώσω λίγο χρόνο στο φόρουμ, με αποτέλεσμα, να μην δω την ανακοίνωση (όσο σύντομη και αν ήταν αυτή...) και προφανώς να μην παραστώ στο track day.
Επειδή όμως θέληση υπάρχει, χρόνος μέχρι τέλος του χρόνου υπάρχει, προτείνω αν κάποιοι έχουν τη διάθεση να τα πούμε μεσοβδόμαδα στα Μέγαρα, να το κανονίσουμε και να βρεθούμε εκεί!
Η Λίζα έχει αναβαθμιστεί οπτικο-μηχανικά , και μετά το πρόσφατο Driving Course στο Hethel, απαιτείται εντατική προσπάθεια εμπέδωσης των νέων γνώσεων . Άλλωστε από τον επόμενο χρόνο με περιμένει και άλλο upgrade και πρέπει να έχω τη 'συγκριτικά' στοιχεία (+χρόνο, και AV) για αξιολόγηση .
Ποιοι είναι λοιπόν μέσα για κάποια καθημερινή την επόμενη/μεθεπόμενη εβδομάδα;
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
......, να μην δω την ανακοίνωση *(όσο σύντομη και αν ήταν αυτή...) ......*και προφανώς να μην παραστώ στο track day.
αυτή δεν ήταν ανακοίνωση! Σημα ΜΟΡΣ ήταν!
-
theo και chemic ..... κρίμα !!!
Ο kouk είπε για Γενάρη το επόμενο .... για να δούμεtheo , ευχαρίστως να πηγαίναμε αλλά η Delta χρειάζεται επειγόντως αναρτήσεις - φρένα για να μπορεί να ξαναμπεί σε πίστα. Πιστεύω τον επόμενο μήνα να είναι έτοιμη
-
Να'σαι καλά Βασίλη, και παρακαλώ να γραφτεί στα πρακτικά πως το πρώτο άτομο που μου ήρθε στο μυαλό όταν έριξα την πρόταση ήσουν εσύ!!
Ο Γενάρης άλλωστε δεν είναι παρά λίγες ημέρες μακρυά, και έτσι θα μας δοθεί η ευκαιρία να ξανασυναντηθούμε όλοι.
Μέχρι τότε όμως υπάρχει κανένας άλλος που δεν μπορεί να κρατήσει το ιπποφορβείο του στον σταύλο και θέλει να ξεχυθεί στον 'κάμπο' των Μεγάρων;
-
Τhanks theo
.... για σιγουριά στο επόμενο TD θα σου στείλω mail -
Καλή χρονιά σε όλους και καλά χιλιόμετρα!
Ποιος έχει όρεξη και χρόνο να πάμε παρέα στα Μέγαρα Δευτέρα, Τρίτη ή Τετάρτη πρωί;
Θα έχω μαζί μου και AV εξοπλισμό για on-car βιντεοσκόπηση...
Φώτα-Κάμερα-Πάμε!
-
Χμμμμ ...
Μπορώ μόνο Τετάρτη πρωί ...
και με το Υ -
Αλήθεια, ξέρει κανείς αν θα είναι διαθέσιμη και την Κυριακή η πίστα;
Υπάρχει κάποιο event στο Μεγαρίτικο καλεντάρι;;; -
Νομίζω ότι κάτι έχει το TFRC ...
-
Και αυτό ενδέχεται να αποκλείσει τους λοιπούς από την χρήση της πίστας;;;
-
TOP FUEL RACING CLUB
Δεν νομίζω να είναι αποκλειστική η χρήση της πίστας ..... ένα τηλ. όμως θα μας λύσει την απορία.
-
Θα έχεις έτοιμο το αυτοκίνητο την Κυριακή;
-
Αποκλείεται , αλλά μπορεί να περάσω καμμιά βόλτα
-
... αν ειναι για καμμια βολτα, ριξε κανα τηλεφωνο....
4TF-TD5 :: Χαμένοι στην μετάφραση!!! ;-)