-
Beverly 500ie Cruiser. 500κυβικα, 40hp, σε κατασταστη καινουριου τοσο εξωτερικα οσο και μηχανολογικα. Moντ. 09/2008, με 6.400χλμ σημερα (06/10/2011). Χωρις καμια φθορα σε πλαστικα ή οπουδηποτε αλλου. Χωρις μηχανικα θεματα. Τελευταια αλλαγη λαδιων πριν 1500χλμ περιπου. Βιβλιο service. Διπλα δισκοφρενα εμπρος, δαγκανες brembo, συνδυαζομενα φρενα, νικελ λεπτομερειες, immobilizer, σταντ κεντρικο και πλαγιο, μπαγκαζιερα οριτζιναλ της piaggio αγρατζουνιστη μεσα εξω, παροχη ρευματος στο χωρο αποσκευων, εσωτερικος φωτισμος του χωρου αποσκευων κατω απο τη σελλα, κλειδαρια (και δισκοφρενου και μεγαλη), χωρις καμια μετατροπη, ειναι ακριβως οπως αγοραστηκε.
Πωλειται λογω μη χρησης (καθως ο χωρος εργασιας μου ,μεταφερθηκε στα 3χλμ απο το σπιτι, και το χρησιμοποιουσα αποκλειστικα για να πηγαινω στη δουλεια μου αποφευγοντας την κινηση).Χωρις πτωση, χωρις φθορες στα πλαστικα του. Πωλειται λογω μη χρησης πλεον. Παρακαλω οχι αποκρυψεις και οχι παζαρια περαν λογικης.

-
Beverly 500ie Cruiser. 500κυβικα, 40hp, σε κατασταστη καινουριου τοσο εξωτερικα οσο και μηχανολογικα. Moντ. 09/2008, με 6.400χλμ σημερα (06/10/2011). Χωρις καμια φθορα σε πλαστικα ή οπουδηποτε αλλου. Χωρις μηχανικα θεματα. Τελευταια αλλαγη λαδιων πριν 1500χλμ περιπου. Βιβλιο service. Διπλα δισκοφρενα εμπρος, δαγκανες brembo, συνδυαζομενα φρενα, νικελ λεπτομερειες, immobilizer, σταντ κεντρικο και πλαγιο, μπαγκαζιερα οριτζιναλ της piaggio αγρατζουνιστη μεσα εξω, παροχη ρευματος στο χωρο αποσκευων, εσωτερικος φωτισμος του χωρου αποσκευων κατω απο τη σελλα, κλειδαρια (και δισκοφρενου και μεγαλη), χωρις καμια μετατροπη, ειναι ακριβως οπως αγοραστηκε.
Πωλειται λογω μη χρησης (καθως ο χωρος εργασιας μου ,μεταφερθηκε στα 3χλμ απο το σπιτι, και το χρησιμοποιουσα αποκλειστικα για να πηγαινω στη δουλεια μου αποφευγοντας την κινηση).Χωρις πτωση, χωρις φθορες στα πλαστικα του. Πωλειται λογω μη χρησης πλεον. Παρακαλω οχι αποκρυψεις και οχι παζαρια περαν λογικης.

-

-
Νέα τιμη, 3.950ευρω.
-
up
-
3.850euro.
6.721km. -
up. 3800euro
-
Δεν έχω καταλάβει πού βρίσκεσαι;
Αθήνα; Γιατί έχει πινακίδες Θεσσαλονίκης η μηχανή; -
Αθηνα, Πέυκη , οπως, σαφως λεει η αγγελια.
Οι πινακιδες ειναι θεσ/κης, γιατι απο εκει ειμαι (κατα το ημισυ) και απο εκει αγοραστηκε.
ελπιζω να σε..καλυψα.btw, up η αγγελια. παραμενει στο γκαραζ, μια φορα την εβδομαδα το κανω 100-200μετρα και το αφηνω να δουλεψει κανενα 10λεπτο (θερμοστατες κλπ.)...
3.800ευρω.
-
Δέχεσαι ανταλλαγή με CBR600RR '06 (πρώτη άδεια 6ος '07) με 4000km? '
Αν ναι, ενημέρωσέ με με pm
Ευχαριστώ! -
επεσες στην περιπτωση..
δεν ειμαι 'μηχανοβιος'. ουτε καν μου αρεσει η ιδεα. απλα το πηρα να κανω μια συγκεκριμενη αποσταση καθε μερα.
πλεον, αυτος ο λογος δεν υφισταται, οποτε και το πουλαω.απο τη μερα που αλλαξα χωρο εργασιας, εχω κανει...λιγοτερα απο 100χλμ.και πανε...3μηνες. οπότε οπως καταλαβαινεις...δεν με ενδιαφερει η ανταλλαγη. -
Ο χρήστης dr.spiderman έγραψε:
επεσες στην περιπτωση..
δεν ειμαι 'μηχανοβιος'. ουτε καν μου αρεσει η ιδεα. απλα το πηρα να κανω μια συγκεκριμενη αποσταση καθε μερα.
πλεον, αυτος ο λογος δεν υφισταται, οποτε και το πουλαω.απο τη μερα που αλλαξα χωρο εργασιας, εχω κανει...λιγοτερα απο 100χλμ.και πανε...3μηνες. οπότε οπως καταλαβαινεις...δεν με ενδιαφερει η ανταλλαγη.Κατανοητό και φυσικά απόλυτα σεβαστό. Αν το έδινες κατά τον Ιούνιο θα το είχα πάρει γιατί έψαχνα για Bev.
Καλοπούλητο να είναι! -
3.650euro.
-
up
-
-
ευχαριστω για τη φιλοξενεια της αγγελιας.
μπορει να κλειδωθει, πουληθηκε.
Πωλειται Piaggio Beverly 500i.e CRUISER- 3.650ευρώ.