-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Ενω τη σιτροεν εδειξε να μην την πολυενδιαφερει η υπερασπιση του τιτλου, αφου επελεξε τον Ντυβαλ.
Ειμαι παντως περιεργος να δω ποσο θα τρωει ο Ντυβαλ απο το Λοεμπ στα χωματα!ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΝ ΒΕΛΓΟ...
ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ Η CITROEN ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ SAINZ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο MARTIN ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ (ΟΠΩΣ ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ...) ΣΤΗΝ PEUGEOT ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.
H ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΗΤΑΝ ΑΛΜΑΤΩΔΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΓΩΝΕΣ. -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Ενω τη σιτροεν εδειξε να μην την πολυενδιαφερει η υπερασπιση του τιτλου, αφου επελεξε τον Ντυβαλ.
Ειμαι παντως περιεργος να δω ποσο θα τρωει ο Ντυβαλ απο το Λοεμπ στα χωματα!ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΝ ΒΕΛΓΟ...
ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ Η CITROEN ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ SAINZ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο MARTIN ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ (ΟΠΩΣ ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ...) ΣΤΗΝ PEUGEOT ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.
H ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΗΤΑΝ ΑΛΜΑΤΩΔΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΓΩΝΕΣ.Ναι ειναι αληθεια δεν μου πολυαρεσει, αλλα πιστευω πως υπηρχαν πιο καλοι οδηγοι στο χωμα απο τον Ντυβαλ, και ας εχουν λιγοτερα αγωνιστικα χλμ απο αυτον,πχ Πικαλιστο,Λιντχομ, Τουχινο,Ροβανπερα,Παασονεν κλπ, αλλα θα μου πεις τι θα εκαναν στην ασφαλτο...Ε εκει ας ετρεχαν με Ζοζεφ.
Αλλα επειδη δεν ειμαι η Σιτροεν, αυτοι θα ξερουν καλυτερα τι και πως επελεξαν -
Ο Duval είναι πολύ καλός οδηγός και όσο πιο πολύ οδηγεί τόσο πιο πολύ βελτιώνεται. Φέτος (2004) ήταν πολύ ανταγωνιστικός.
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
.. αλλα πιστευω πως υπηρχαν πιο καλοι οδηγοι στο χωμα απο τον Ντυβαλ, και ας εχουν λιγοτερα αγωνιστικα χλμ απο αυτον,πχ Πικαλιστο,Λιντχομ, Τουχινο,Ροβανπερα,Παασονεν κλπ, αλλα θα μου πεις τι θα εκαναν στην ασφαλτο...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ (ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ROVANPERA), ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΙ MONO ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΛΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ- ΣΟΥΗΔΙΑΣ. Ο PYKALISTO EΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟ BOZIAN- PEUGEOT NA ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο TUOHINO ME TO FOCUS... AYTO ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ, ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΝΟΗΣΟΥΝ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ MANAGER ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΩΘΗΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ (MAKINEN, GARDEMEISTER, ROVANPERA, HIRVONEN, LATVALA)
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Ναι ειναι αληθεια δεν μου πολυαρεσει, αλλα πιστευω πως υπηρχαν πιο καλοι οδηγοι στο χωμα απο τον Ντυβαλ, και ας εχουν λιγοτερα αγωνιστικα χλμ απο αυτον,πχ Πικαλιστο,Λιντχομ, Τουχινο,Ροβανπερα,Παασονεν κλπ, αλλα θα μου πεις τι θα εκαναν στην ασφαλτο...Ε εκει ας ετρεχαν με Ζοζεφ.
Αλλα επειδη δεν ειμαι η Σιτροεν, αυτοι θα ξερουν καλυτερα τι και πως επελεξανΕκτός από το ότι αυτοί οι οδηγοί είναι γρήγοροι σε συγκεκριμένους αγώνες, πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η ηλικία τους! Paasonen,Tuohino kai Pikalisto ειναι γεννηθείς 75, ενώ Rovanpera φτάνει τα 40 kai Lindholm τα έχει ξεπεράσει!! Όλα αυτά σε αντίθεση με τον Duval που είναι μόλις 24 και έχει πολλά χρόνια εξέλιξης ακόμα μπροστά του
Peugeot & Citroen αποχωρούν από το WRC το 2006