-
6 οι πόντοι μου στο ράλι Ισπανίας. Νά'ναι καλά ο Sainz.
Ακόμα υπάρχουν ελπίδες!
Πώς τα πάτε οι υπόλοιποι συμφορουμάδες?
Η αγωνία για το Αυστραλίας στο κατακόρυφο!!!!(ps:Αχ αυτοί οι 10 πόντοι του markus που έκαναν φτερά στο Κύπρου!!! )
-
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
6 οι πόντοι μου στο ράλι Ισπανίας. Νά'ναι καλά ο Sainz.
Ακόμα υπάρχουν ελπίδες!
Πώς τα πάτε οι υπόλοιποι συμφορουμάδες?
Η αγωνία για το Αυστραλίας στο κατακόρυφο!!!!(ps:Αχ αυτοί οι 10 πόντοι του markus που έκαναν φτερά στο Κύπρου!!! )
Αυτούς τους 6 βαθμούς που σου έδωσε ο βασιλιάς μου τους πήρε έμενα που τον είχα για πρώτο στην Ισπανία... Καλά να πάθω!
-
ΚΑΙ ΓΩ 6 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΟ ΡΑΛΙ ΙΣΠΑΝΙΑΣ!
ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ..........
ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΟΛΑ Η ΤΙΠΟΤΑ!!! -
Αλλους 6 ποντους και εγω, αλλα πρεπει να ειμαι πολυ πισω.
Για πρωτη φορα μετα απο 4 χρονια, δε θα ειμαι στην 30δα -
Ο χρήστης nikoswrc έγραψε:
ΚΑΙ ΓΩ 6 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΟ ΡΑΛΙ ΙΣΠΑΝΙΑΣ!
ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ..........
ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΟΛΑ Η ΤΙΠΟΤΑ!!!Και εγώ στο όλα ή τίποτα είμαι!!! 3 χρόνια όμως δεν έχω πιάσει ΠΟΤΕ 3άδα. Τώρα θα μου κάτσει? Πρέπει να με θέλει πολύ!!!
Λες να το κάνω με κλήρωση? -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Αλλους 6 ποντους και εγω, αλλα πρεπει να ειμαι πολυ πισω.
Για πρωτη φορα μετα απο 4 χρονια, δε θα ειμαι στην 30δαΕγώ τα προηγούμενα 2 χρόνια ούτε που πλησίασα την 30άδα και φέτος που η κλήρωση γίνεται όχι μόνο μεταξύ των πρώτων 30, είμαι σ'αυτήν σίγουρα.
-
Τελικά επειδή δε μου αρέσει να το πολυκουράζω, δήλωσα από σήμερα την τριάδα για την Αυστραλία. Ό,τι είναι να γίνει ας γίνει.
Καλή τύχη σε όλους όσους συμμετέχουν! -
Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ! ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΔΟΥΛΕΨΕ ΙΔΑΝΙΚΑ, Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΤΟΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 4 ΤΡΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ PEUGEOT, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΝΙΚΗΤΗ (ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ), ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 2 ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΟΒΑΘΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ (ΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ?) ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ!
ΜΑΚΑΡΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 2005, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ Η PEUGEOT ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΣΜΟ!
-
Ήταν πράγματι ο πιο αμφίρροπος διαγωνισμός των 4Τ! Σαφέστατα ΝΑΙ σε αυτό το σύστημα βαθμολόγησης και του χρόνου!
Συγχαρητήρια και από εμένα στους νικητές και στους 4Τ.
Ευχομαι να συνεχιστεί για καιρό ακόμα! -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ! ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΔΟΥΛΕΨΕ ΙΔΑΝΙΚΑ, Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΤΟΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 4 ΤΡΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ PEUGEOT, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΝΙΚΗΤΗ (ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ), ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 2 ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΟΒΑΘΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ (ΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ?) ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ!
ΜΑΚΑΡΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 2005, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ Η PEUGEOT ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΣΜΟ!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ. Ο Λ Ο Ι !
-
Παιδιά η πρωτιά πήγε σε φορουμά, να πάει και το αυτοκίνητο να δέσουμε!!!
-
Παιδιά η πρωτιά πήγε σε φορουμά, να πάει και το αυτοκίνητο να δέσουμε!!!κάτι μου λέει πως το αυτοκίνητο θα πάει σ αυτόν που είναι μόνος του στην 7η θέση.........
-
Ο χρήστης Κώστας Κονταράτος έγραψε:
κάτι μου λέει πως το αυτοκίνητο θα πάει σ αυτόν που είναι μόνος του στην 7η θέση.........Tι θες να πεις? Ξέρεις κάτι???!?
-
Εγώ τελικά πλήρωσα την γκάφα μου να μην παίξω σε δύο αγώνες του καλοκαιριού και τελικά δεν μπήκα στον τελικό αφού τερματίσα 35ος.Με τις προβλέψεις που είχα ετοιμάσει για τους αγώνες που έχασα θα τερμάτιζα στην 13αδα, αλλά όπως λέει και ο Στρατής πολλές φορές, με τα αν δεν γράφεται ιστορία.
Παρόλα αυτά το ευχαριστήθηκα όσο ποτέ άλλοτε, αφού φέτος με τον τρόπο που έγινε το παιχνίδι, έφαγαν κοκκινη κάρτα, όλες αυτές οι ομάδες μαντών, που μας είχαν κάνει να πιστέψουμε, ότι η δυνατότητα, του να προβλέπεις, έχει να κάνει με γεωγραφικά διαμερίσματα και αντίστοιχα γονίδια, δημιουργώντας συν όλα τα άλλα, εντάσεις μεταξύ μας που εξελίχθηκαν σε μία από τις μεγαλύτερες κρίσεις που πέρασε αυτό το forum από την μέρα που δημιουργήθηκε.
Μάλλον είχαν να κάνουν με το πόσο καλά τα είχαν με τον υπάλληλο του ΕΛΤΑ του χωριού τους ή της πόλης τους!
Ευχαριστώ τους 4ΤΡΟΧΟΥΣ και την δωροθέτρια PEUGEOT.
Μπράβο σε όσους έπαιξαν, περισσότερα μπράβο σε όσους κέρδισαν και του χρόνου για όλους μας.
Όσο για τους μάντες:**Παιδιά ρουφάτε το αυγό σας!!! **Με την 'καλή έννοια' που θα έλεγε και ο Λάκης -
κάτι μου λέει πως το αυτοκίνητο θα πάει σ αυτόν που είναι μόνος του στην 7η θέση.........
Tι θες να πεις? Ξέρεις κάτι???!?
Να κάνουμε εναν διαγωνισμό ΠΡΟΒΛΕΨΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ για το ποιός θα πάρει το αυτοκίνητο...
-
Ο χρήστης Κώστας Κονταράτος έγραψε:
Να κάνουμε εναν διαγωνισμό ΠΡΟΒΛΕΨΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ για το ποιός θα πάρει το αυτοκίνητο...ΟΚ!! Εγώ λέω πως θα το πάρει ο πρώτος της βαθμολογίας!!!
(Άσχετο:πολύ καλό το κείμενό σου μετά το ράλι Ουαλίας.. Μ'άρεσε πολύ αυτή η.....εξωγήινη προσέγγιση! ) -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Παρόλα αυτά το ευχαριστήθηκα όσο ποτέ άλλοτε, αφού φέτος με τον τρόπο που έγινε το παιχνίδι, έφαγαν κοκκινη κάρτα, όλες αυτές οι ομάδες μαντών, που μας είχαν κάνει να πιστέψουμε, ότι η δυνατότητα, του να προβλέπεις, έχει να κάνει με γεωγραφικά διαμερίσματα και αντίστοιχα γονίδια, δημιουργώντας συν όλα τα άλλα, εντάσεις μεταξύ μας που εξελίχθηκαν σε μία από τις μεγαλύτερες κρίσεις που πέρασε αυτό το forum από την μέρα που δημιουργήθηκε.
Μάλλον είχαν να κάνουν με το πόσο καλά τα είχαν με τον υπάλληλο του ΕΛΤΑ του χωριού τους ή της πόλης τους!Ευχαριστώ τους 4ΤΡΟΧΟΥΣ και την δωροθέτρια PEUGEOT.
Μπράβο σε όσους έπαιξαν, περισσότερα μπράβο σε όσους κέρδισαν και του χρόνου για όλους μας.
Όσο για τους μάντες:**Παιδιά ρουφάτε το αυγό σας!!! **Με την 'καλή έννοια' που θα έλεγε και ο ΛάκηςTι λες τωρα ρε Θοδωρη? Για ποιους μαντες μιλας?
Για τα 'φαντασματα' που προσπαθουσαμε να βρουμε για να διαβαλλουμε τους 4Τ?
Φαντασματα δεν υπηρχαν φιλε! Τα φαντασματα τα βλεπαμε μονο εγω, εσυ και αλλοι 2-3, οι γνωστοι φαντασιοπληκτοι του forum.
Τωρα γιατι αλλαξαν τον τροπο του διαγωνισμου φετος, και τον φτιαξαν στα δικα μας προτυπα δεν το καταλαβαινω.
-Γιατι καταργηθηκε το ταχυδρομειο, αφου αποδεδειγμενα δεν εκλεβε κανεις περυσι?
-Γιατι στην τελικη 30αδα, προσθεσαν και ολους οσους συμμετειχαν σε ολους τους αγωνες, αφου δεν υπηρχε θεμα 'ομαδικων συμμετοχων' περυσι?
-Γιατι φετος δεν υπηρχε γκρινια για την αξιοπιστια του διαγωνισμου? Επειδη ηταν οντως αξιοπιστος ο διαγωνισμος ή επειδη ελειπε το 'κακο παιδι'? Οι υπευθυνοι θα επρεπε να απαντησουν το δευτερο, για να δικαιωθουν. Ας το κανουν λοιπον! -
Βρε Γιαννη μανία καταδίωξης πρέπει να σε εχει πιάσει!!!
Αν έγινε...γιατι έγινε...πως έγινε!!!!...Σκοινί κορδόνι 1 χρόνο τώρα και μάλιστα οχι πάντα με τον καλύτερο τρόπο!!!
Πιστεύεις πραγματικά ότι οι 4Τ θέλησαν να εξαπατήσουν κάποιον?!!!Αν είναι δυνατόν!!!! Και το έχεις κάνει πλέον θέμα σαν να είναι το Μεσανατολικό?!!...Και καταφέρεσαι εναντίον ανθρώπων κατηγορώντας επειδή ενοχλήθηκες από κάτι?!!!!
Τι σου κάνανε τέλος πάντων?!!...ΈΛΕΟΣ!!!!
Εγινε ενας διαγωνισμός!Παρατηρήθηκαν κάποια προβλήματα!Πως μπορείς και σπιλώνεις ανθρώπους κατηγορώντας τους για υστεροβουλία??!!
ΥΓ Στα λέω με καλή πρόθεση!!Για να μην παρεξηγηθώ!!!
-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Μάλλον είχαν να κάνουν με το πόσο καλά τα είχαν με τον υπάλληλο του ΕΛΤΑ του χωριού τους ή της πόλης τους!Ευχαριστώ τους 4ΤΡΟΧΟΥΣ και την δωροθέτρια PEUGEOT.
Όσο για τους μάντες:**Παιδιά ρουφάτε το αυγό σας!!! **Με την 'καλή έννοια' που θα έλεγε και ο ΛάκηςTι λες τωρα ρε Θοδωρη? Για ποιους μαντες μιλας?
Για τα 'φαντασματα' που προσπαθουσαμε να βρουμε για να διαβαλλουμε τους 4Τ?
Φαντασματα δεν υπηρχαν φιλε! Τα φαντασματα τα βλεπαμε μονο εγω, εσυ και αλλοι 2-3, οι γνωστοι φαντασιοπληκτοι του forum.
Τωρα γιατι αλλαξαν τον τροπο του διαγωνισμου φετος, και τον φτιαξαν στα δικα μας προτυπα δεν το καταλαβαινω.
-Γιατι καταργηθηκε το ταχυδρομειο, αφου αποδεδειγμενα δεν εκλεβε κανεις περυσι?
-Γιατι στην τελικη 30αδα, προσθεσαν και ολους οσους συμμετειχαν σε ολους τους αγωνες, αφου δεν υπηρχε θεμα 'ομαδικων συμμετοχων' περυσι?
-Γιατι φετος δεν υπηρχε γκρινια για την αξιοπιστια του διαγωνισμου? Επειδη ηταν οντως αξιοπιστος ο διαγωνισμος ή επειδη ελειπε το 'κακο παιδι'? Οι υπευθυνοι θα επρεπε να απαντησουν το δευτερο, για να δικαιωθουν. Ας το κανουν λοιπον!Καλώς τον.Χαίρομαι πολύ που είσαι πάλι εδώ.Τώρα αυτά έγιναν και πέρασαν.Εύχομαι να ήρθες για να μείνεις, τώρα μάλιστα που ο 'φίλος' σου ο Gronholm περνάει κρίση, πρέπει να είσαι συχνά-πυκνά εδώ για να τον δικαιολογείς για αυτά που κάνει
-
Kαλώς τον Γιάννη,
πραγματικά ότι έγινε, έγινε. Ποιο το όφελος τώρα? Άλλωστε δεν ξέρει κάνεις τι πραγματικά έκαναν οι διοργανωτές για να αποτρέψουν πέρσι τους 'επιτήδιους' του διαγωνισμού. Το θέμα είναι ότι το 2004 ήταν όλα άψογα!
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 4Τ-PEUGEOT 2004