-
Απο Rallye, δεν ξέρω τίποτα... μάλλον τα βασικά, όσα ξέρουν όλοι δηλαδή
-
Τα alco γνωστά είναι.
Αν χαμηλώσει πίσω, δεν σκληραίνει. Για να σκληρύνει πρέπει να βάλει πιο σκληρές ράβδους.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Απο οσα ακουσα και καταλαβα, μαλλον δεν αξιζει να σκεφτομαι χαμηλωματα κτλ. ισως ακομα να πρεπει να σκεφτω μαλλον να το μαλακωσω, παρα να το σκληρηνω. Οποτε, ακουω προτασεις για αμορτισερ προσανατολισμενα στην ανεση, αφου και το αμαξακι το χρησιμοποιω κυριως στην πολη.
-
Ποια πιστευετε οτι ειναι τα πιο καταλληλα αμορτισερ για τη μεγιστη δυνατη ανεση σ αυτο το αυτοκινητο?
-
Ο χρήστης kmen89 έγραψε:
Ευχαριστω thanos για τις συμβουλες σου, αμορτισερ εβαλα προσφατα ΑΛΚΟ και θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη σου, να τα αφησω η να βαλω αλλα? μου φαινονται λιγο σκληρα, και σκεφτομαι μηπως βιαστηκα λιγο. Κρατημα βεβαια εχω, αλλα γκαπα-γκουπα ακουω. Οι γνωμες ολων ειναι ευπροσδεκτες.Θάλεγα να αφήσεις τα Άλκο (νομίζω ότι είναι θυγατρική της ΚΟΝΙ) , μια χαρά είναι. Δεν είναι εποχές για εκταμιεύσεις - ... μιας και λες ότι είναι καινούργια- θα τα συνηθίσεις γρήγορα. Κατά πάσα πιθανότητα τα παλιά είχαν διαλυθεί τελείως για αυτό το λόγο σου φαίνονται σφιχτά τα καινούργια.
χαμηλωμα peugeot 106 1.1 - μυθος η πραγματικοτητα