-
καλησπερα, ειμαι κατοχος ενος Audi A4 του 2002 και ξαφνικα σημερα διαπιστωσα οτι δεν ξεκλειδωνει η πισω αριστερη πορτα ουτε με τον τηλεχειρισμο ουτε χειροκινητα με το κλειδι....δεν ακουγεται ο ηχος που κανουν οι αλλες πορτες οταν κλειδωνουν και ξεκλειδωνουν. μηπως ξερει κανεις τι μπορει να εχει συμβει??? ολες οι αλλες πορτες κλειδωνουν και ξεκλειδωνουν κανονικα.
ευχαριστω εκ των προτερων.
-
καλησπερα, ειμαι κατοχος ενος Audi A4 του 2002 και ξαφνικα σημερα διαπιστωσα οτι δεν ξεκλειδωνει η πισω αριστερη πορτα ουτε με τον τηλεχειρισμο ουτε χειροκινητα με το κλειδι....δεν ακουγεται ο ηχος που κανουν οι αλλες πορτες οταν κλειδωνουν και ξεκλειδωνουν. μηπως ξερει κανεις τι μπορει να εχει συμβει??? ολες οι αλλες πορτες κλειδωνουν και ξεκλειδωνουν κανονικα.
-
-
Πήγαινέ το σε έναν ηλεκτρολόγο, όχι απαραίτητα σε εξουσιοδοτημένο VAG γιατί 'τσούζει'. Ίσως έχει μπλοκάρει κάτι εσωτερικά & να μην είναι τπτ σοβαρό. Όμως, πιθανόν να χρειάζεται αντικατάσταση ολόκληρος ο μηχανισμός της κλειδαριάς. Δε θα συνιστούσα να αγοράσεις καινούρια, μιας & κοστίζει κάνα 200€ + τοποθέτηση. Μπορείς να βρεις μεταχειρισμένη με κάνα 50€ + 30-40€ εργατικά.
-
μαλων εχει κοληση ή καει ο μηχανισμος δωκιμασε απο μεσα να την ανοιξεις με το χερουλι της πορτας
Επειγον! Προβλημα με ξεκλειδωμα πορτας σε Audi A4