-
Έχω αλλάξει τον θερμοστάτη στο γκαραζ της bmw και πάλι το ίδιο πρόβλημα μου συμβαίνει. Δηλαδή υπάρχει ανεβοκατέβασμα της θερμοκρασίας. βεβαια μιλούμε οτι πεφτει λιγο η θερμοκρασία και παλι επανερχεται. Είναι φυσιολογικό; Άκουσα για δευτερον θερμοστατη. Αυτό ισχύει; Θα ηθελα να μάθω επισης αν έχει σχέση το λαμπάκι διαχείρισης του κινητήρα με την κατανάλωση. Μου άναψε και έκανα παρατήρηση ότι η κατανάλωση αυξήθηκε. Τι συμβαίνει;
-
Έχω αλλάξει τον θερμοστάτη στο γκαραζ της bmw και πάλι το ίδιο πρόβλημα μου συμβαίνει. Δηλαδή υπάρχει ανεβοκατέβασμα της θερμοκρασίας. βεβαια μιλούμε οτι πεφτει λιγο η θερμοκρασία και παλι επανερχεται. Είναι φυσιολογικό; Άκουσα για δευτερον θερμοστατη. Αυτό ισχύει; Θα ηθελα να μάθω επισης αν έχει σχέση το λαμπάκι διαχείρισης του κινητήρα με την κατανάλωση. Μου άναψε και έκανα παρατήρηση ότι η κατανάλωση αυξήθηκε. Τι συμβαίνει;
-
-
-
τα εχω διαβάσει. Υπαρχει κατι αλλο;
-
Τι άλλο θα ήθελες;
Ναι, υπάρχει και δεύτερος θερμοστάτης και ναι, το λαμπάκι μηχανής μπορεί να υποδηλώνει πρόβλημα το οποίο να επηρεάζει και την κατανάλωση καυσίμου. Τι σφάλμα καταγράφεται;
-
Βασικά το πηρα στην αντιπροσωπεια και μ ειπαν οτι δεν εχει τιποτα, ειναι μια χαρά. Αλλα για μενα εχει αλλαξει η καταναλωση του. Και επισης η θερμοκρασια του οταν εχει κρυο δεν πηγαινει στην μεση οπως θα επρεπε. Να ανησυχω η όχι;
-
Όσα ξέρει ο νοικοκύρης... αφού λες ότι καίει παραπάνω μάλλον έχεις δίκιο και κάπου οφείλεται και η δουλειά τους είναι να το βρούνε και όχι να λένε όλα καλά. Αν δεν λειτουργεί στην κανονική θερμοκρασία αλλά πιο κρύο βάζει πιο πλούσιο μίγμα και καίει περισσότερο. Επίσης αν άναψε λαμπάκι μπορεί να έχει μπει σε κάποιο safe mode που να καταργεί κάποιες ρυθμίσεις οικονομίας.
-
thanx onyχ!. θα το παρω για 3η φορά!!! σε ενα μηνα. Για να καταλαβεις μου εχουν αλλαξει το breather στο service και όταν το πηρα ξανά που άναψε η λαμπα για το exchaust emissions μου το άλλαξαν ξανά χωρίς να ελέξουν το service history. Εννοείται οτι πληρωσα κανονικα και οταν το ανακαλυψα μ ειπαν ελα να παρεις τα λεφτα σ πισω γιατι τα εξαρτηματα εχουν 2 χρονια εγγυηση! Αν ειναι αυτοι οι ειδικοι που εχουμε τι να τους κανουμε; Ελπιζω να κανουν κατι αυτη τη φορα.
-
Οι τεχνικοί είναι 'ειδικοί',αυτοί που το κατασκεύασαν τι είναι;
Δεν το πετάς να ησυχάσεις,έτσι κι αλλιώς επιζήμια για το περιβάλλον είναι και για τπτ δεν κάνουν,μόνο για το Κολωνάκι είναι να τα βλέπουν οι λιγούρηδες...
θερμοστάτης χ3 2.0d