-
to sk ksekinisa kseskouriasma sta pisw ftera apo to sarabalaki mou.apotelesma na tou bgalw ta misa frydia.kserete kapoio magazi pou na poulaei eupathi simeia? pls help alliws tha prepei na kanw glyptiki me polyestera
-
to sk ksekinisa kseskouriasma sta pisw ftera apo to sarabalaki mou.apotelesma na tou bgalw ta misa frydia.kserete kapoio magazi pou na poulaei eupathi simeia? pls help alliws tha prepei na kanw glyptiki me polyestera
-
-
Ο χρήστης starletrwd έγραψε:
to sk ksekinisa kseskouriasma sta pisw ftera apo to sarabalaki mou.apotelesma na tou bgalw ta misa frydia.kserete kapoio magazi pou na poulaei eupathi simeia? pls help alliws tha prepei na kanw glyptiki me polyesteraΚαμμια μαντρα ισως???Θα βρεις σιγουρα αυτα που ψαχνεις.
-
Απευθύνσου σε ενα μαγαζί με ανταλλακτικά θα βρεις σίγουρα
-
thanks paides rwtaw an gnwrizete stin perioxi sas kana magazi pou na poulaei tholous ktlp
frydakia kai alla eypathi simeia