-
Καλησπέρα και χρονια πολλά σε όλους,έχω ένα corsa c του 2005 1,200cc και ήρθε η ώρα για αλλαγή αμορτισέρ, έχω ρωτήσει σε πολλά καταστήματα και μου έχουν πει διάφορες μάρκες όπως Sachs,bilstein μαύρα,boge,kayaba και monroe,και τιμές μεταξύ τους 20-40 ευρώ διαφορά ανάλογα με το κατάστημα(με τοποθέτηση,ευθυγράμμιση και ζυγοστάθμιση ).τι έχετε να μου προτείνεται;δν με ενδιαφέρει το χαμήλωμα ή κάτι sport,θέλω να είναι σε λογικό κόστος.Ευχαριστώ
-
Καλησπέρα και χρονια πολλά σε όλους,έχω ένα corsa c του 2005 1,200cc και ήρθε η ώρα για αλλαγή αμορτισέρ, έχω ρωτήσει σε πολλά καταστήματα και μου έχουν πει διάφορες μάρκες όπως Sachs,bilstein μαύρα,boge,kayaba και monroe,και τιμές μεταξύ τους 20-40 ευρώ διαφορά ανάλογα με το κατάστημα(με τοποθέτηση,ευθυγράμμιση και ζυγοστάθμιση ).τι έχετε να μου προτείνεται;δν με ενδιαφέρει το χαμήλωμα ή κάτι sport,θέλω να είναι σε λογικό κόστος.Ευχαριστώ
-
-
αν κανεις χιλιομετρα μεσα σε πολη βαλε monroe ειναι μαλακο αμερτισερ μετα σε μεσαιας σκληροτητας kayaba
-
Δν το πολυκυκλοφορώ, λόγω μηχανής όταν έχει άσχημο καιρό το παίρνω αλλά κάνω κάποια ταξίδια.
-
Έβαλα πρίν ένα χρόνο στο Corsa τις γυναίκας μου Sachs. Είναι μια χαρά και μεσα στην πόλη και σε ταξίδι.
-
Καλημέρα,και εγώ για Sachs σκέφτομαι αλλά δν ξέρω τι διαφορά έχει το Touring απο το Adnantage,σε κάποια καταστήματα που ρώτησα μου είπαν τα Sachs 2πλής ενεργείας,μήπως ξέρει κάποιος ποιά είναι αυτά και άν τα έχει βάλει κάποιος;Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης GReddy έγραψε:
Καλημέρα,και εγώ για Sachs σκέφτομαι αλλά δν ξέρω τι διαφορά έχει το Touring απο το Adnantage,σε κάποια καταστήματα που ρώτησα μου είπαν τα Sachs 2πλής ενεργείας,μήπως ξέρει κάποιος ποιά είναι αυτά και άν τα έχει βάλει κάποιος;Ευχαριστώ.Το supertouring ειναι ενα νορμαλ αμορτισερ σχεδιασμενο για ταξιδια και ανεση ( touring ) , ενω το advantageεχει σπορ χαρακτηριστικα , ειναι πιο σκληρο και πιο χαμηλο
Αμορτισέρ σε corsa c......