-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
με ποιο φόρουμ είχα πάει τελικά; Αυτοί τρώγανε πάντως,αυτό το θυμάμαι....εχτές επιβεβαιώθηκε άλλη μια φορά. Είμαι στο 'σωστό' φόρουμ. Χάρηκα που σας είδα τόσο καιρό μετά, αν και για ''αντικειμενικούς'' λόγους δεν μίλησα με τους πιο πολλούς(η κλασσική αναδιάταξη θέσεων για να μιλάνε σχεδόν όλοι με όλους!).
Υ.Γ Ευχαριστώ τον Κυριάκο και τον πατέρα,που μου έδειξαν το δρόμο της επιστροφής,γιατί διαφορετικά, ακόμα εκεί κάπου θα βολόδερνα...
Είπαμε...ο προσανατολισμός δεν είναι το φόρτε μου!!!Ο άνθρωπος που αποπροσανατολίστηκε στην...ευθεία (και στο πήγαινε και στο...έλα).
ο κουκ από τη μέση του τραπεζιού, βρέθηκε στην κάτω άκρη να τρώει και μετά πάλι στην μέση του τραπεζιού(πάλι να τρώει...) ΑΒΥΣΣΟΣ -
Και εσυ τέκνον χημικο-Βρούτε?
Βρε,πήγαινα απο γωνία σε γωνία για να δω αν τρώνε οι άλλοι!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Προσωπικά ΔΕΝ έφαγα!!Μου φαίνεται σε έχω αδικήσει τελικά... Άντε, να σε πιστέψω μια φορά, να μην το έχεις παράπονο!!!
Το γλυκό απλά καταπληκτικό!
Και εσύ που το ξέρεις;;;
Χμμμμμμ....
Αυτά που είπα παραπάνω ξέχνα τα!! -
Γιώργο άστα......Μην πιστεύεις τίποτα....Μιλάμε για βιομηχανικές ποσότητες ο πρόεδρος...
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
αν και για ''αντικειμενικούς'' λόγους δεν μίλησα με τους πιο πολλούς(η κλασσική αναδιάταξη θέσεων για να μιλάνε σχεδόν όλοι με όλους!).Και γω το ιδιο 'προβλημα' ειχα και αληθεια στεναχωρηθηκα οπου και σαν πρωταρης μπορει να θεωρηθηκα εως αγενης.....
Το προβλημα θα εξακολουθει να υφισταται οσο ο Κουκ ειναι διοργανωτης παρομοιων μαζωξεων
Η λυση ειναι να το αναλαβει ενας πιο..... σικατος τυπος(μηπως οι γυναικες??) που θα μας μαζεψει σε ενα μερος με τυπου κοκτεϊλ οργανωση για να τα λεμε ανετα(εγω δεν μπορω γιατι ΔΕΝ ειμαι σικατος...)
Και μετα..........Να παμε οπου εχει κανονισει ο Χοντρανθρωπος Κουκ....(οταν λεω χοντρανθρωπος δεν εννοω την σιλουετα ουτε τους τροπους..εννοω οτι του αρεσει το χοντρο....η αλλεως πως προβατινα )
Καλύβια ΧΙΙΙ-Επιστροφή απο το μέτωπο!