-
απο πρόπερσυ τα έχασες αυτά πρόεδρε?
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
απο πρόπερσυ τα έχασες αυτά πρόεδρε?Ναι,από τότε που μπήκα moderator!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Λόγω της διασποράς ψευδών φημών που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα σε Διαδικτυακό τόπο,με σκοπό να διαμορφωθεί η εντύπωση ότι συγκεκριμένος χρήστης αρέσκεται σε φαγοπότια πέραν των ανεκτών ποσοτήτων (σλουρπ!),θα ήθελα να πληροφορήσω το φιλοθεάμον κοινό ότι:
Ο εν λόγω χρήστης kouk,ήδη έχει μειώσει το βάρος του από 112 σε 96 κιλά,ενώ συνεχίζει την εξαντλητική του δίαιτα'Ορίστε ρε!Και επιστημονική άποψη!
Αλλά ετσι γιατι με τσαντίσατε...θα κάνω εξτρα δίαιτα απο σημερα για να φάω το καταπέτασμα την Πέμπτη!Από τη δίαιτα τα έχασες, ή από την δακτυλογυμναστική ποστάροντας;
Εμένα μου τη λέει η kamil για τις δημοσιεύσεις, και πρόεδρος και στατιστικολόγος του φόρουμ με έχουν πάρει φαλάγγι!!! -
Αυτό είναι άτοπο Γιώργο!
Με το που απολύθηκες έχεις 1.000 δημοσιεύσεις/ημέρα!! Το παιδί που ποστάρει με 11 παράθυρα ανοιχτά!Ο μόνος που του έχει αρνηθεί το Φόρουμ να κάνει δημοσίευση σε διαφορετικά θέματα ταυτόχρονα!!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αυτό είναι άτοπο Γιώργο!
Με το που απολύθηκες έχεις 1.000 δημοσιεύσεις/ημέρα!! Το παιδί που ποστάρει με 11 παράθυρα ανοιχτά!Ο μόνος που του έχει αρνηθεί το Φόρουμ να κάνει δημοσίευση σε διαφορετικά θέματα ταυτόχρονα!!!!Μεθοδεύσεις!!
Κάπου τον Μάιο - Ιούνιο ήμουν στα ίσια με τον cmarin σε δημσιεύσεις. Και διακοπές πήγε, και την απόσταση μεγάλωσε!!
Εσύ πάλι από την μέρα που απολύθηκα που ήσουν 500-700 δημοσιεύσεις μπροστά, έχεις φτάσει τη διαφορά αρκετά πανω από τις 1000 δημοσιεύσεις!!!
Βρε λες να έχει χαλάσει το κοντεράκι;;Άλλος έχει το όνομα, άλλος έχει τη χάρη ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΣΕΛΕΣ!! (άρπα την τώρα! )
-
Mέσα για τα Καλύβια, άντε να τα πούμε λίγο και συνεχίσουμε την δίαιτα του καλοκαιριού
Περιμενουμε και νέα μέλη να μας τιμήσουν....αρχηγέ δώσε και οδηγίες κίνησης για τους νέους...
-
Ετσι Κώστα...να συνεχίσουμε την δίαιτα!!
Οντως θα πρέπει να έρθουν και χρήστες που τους 'ακούμε' αλλά δεν τους βλέπουμε!! (krusenstern,sirgus,sado...κλπ κλπ)Οδηγίες!
Απο Αττική Οδό...έξοδο προς Μαρκόπουλο...συνεχίζουμε μέχρι το φανάρι που στρίβει για 'Καλύβια,Λαγονήσι'...ευθεία μέχρι την είσοδο των Καλυβίων...συνεχίζουμε ευθεία προς την BP...στα αριστερά μας μετά από 400 μέτρα υπάρχει εκκλησία...απέναντι στην εκκλησία υπάρχει στενό (όπου και περίπτερο) που στρίβουμε δεξία...στα 150 μέτρα Ο ΝΑΟΣ!!!Απο Λαγονήσι...συνεχίζετε μέχρι να δείτε την εκκλησία στο δεξί σας χέρι!
Αντε...και ο Θεός βοηθός!
-
και εγώ μέσα για καλύβια. Να σας γνωρίσω και από κοντά, ένα χρόνο μετά. Από αττική πώς πάμε; Είχα πάει μια φορά με ένα φόρουμ,όπου τρώγανε πολλοί(και κάποιοι ακόμα πιο πολύ) αλλά δεν θυμάμαι!
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
και εγώ μέσα για καλύβια. Να σας γνωρίσω και από κοντά, ένα χρόνο μετά. Από αττική πώς πάμε; Είχα πάει μια φορά με ένα φόρουμ,όπου τρώγανε πολλοί(και κάποιοι ακόμα πιο πολύ) αλλά δεν θυμάμαι!Ε όπως να το κάνουμε θα έχουμε αλλάξει!!!
Αλλο Φόρουμ ήταν Χημικέ...εδω ΔΕΝ τρώμε!!!
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
και εγώ μέσα για καλύβια. Να σας γνωρίσω και από κοντά, ένα χρόνο μετά. Από αττική πώς πάμε; Είχα πάει μια φορά με ένα φόρουμ,όπου τρώγανε πολλοί(και κάποιοι ακόμα πιο πολύ) αλλά δεν θυμάμαι!Το έχουμε ξαναπεί... Εκείνο ήταν το Γεύση & Ποιότητα Ζωής.
-
Ά, όχι το Γεύση και Ποσότητα στα κάρβουνα;
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ά, όχι το Γεύση και Ποσότητα στα κάρβουνα;Μην μπερδεύετε το παλληκάρι ρε!...Το φανταριλίκι τον εχει μπερδέψει λίγο!
Σε άλλο Φόρουμ ήσουνα Πάνο...σε άλλο!Εδω είμαστε σε δίαιτα εδω και χρόνια!!! Εκτός του Ταμπς που τρώει συνέχεια γλυστρίδα ο αθεόφοβος!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ά, όχι το Γεύση και Ποσότητα στα κάρβουνα;
Μην μπερδεύετε το παλληκάρι ρε!...Το φανταριλίκι τον εχει μπερδέψει λίγο!
Σε άλλο Φόρουμ ήσουνα Πάνο...σε άλλο!Εδω είμαστε σε δίαιτα εδω και χρόνια!!! Εκτός του Ταμπς που τρώει συνέχεια γλυστρίδα ο αθεόφοβος!!!Ντόπα είναι η γλιστρίδα, μη ανιχνεύσιμη. Βοηθά στο συνοδηγιλίκι, αν και κοντεύω να το ξεχάσω!
-
Λέω να έρθω...
Φοβάμαι όμως μ΄αυτά που ακούω. Καλύτερα να έχω τσιμπήσει κάτι πριν -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Λέω να έρθω...
Φοβάμαι όμως μ΄αυτά που ακούω. Καλύτερα να έχω τσιμπήσει κάτι πρινΑντε ρε μην αρχίσω τώρα....που μας έκανες και την τιμή να γράψεις...και θα μας κάνεις και τον φοβισμένο! Ποιός?...Ο Κύριος Τρώω Οτι Πατάτα Κυκλοφορεί Και Δεν Ειναι Καρφωμένη Σε Πηρούνι!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Λέω να έρθω...
Φοβάμαι όμως μ΄αυτά που ακούω. Καλύτερα να έχω τσιμπήσει κάτι πρινΑντε ρε μην αρχίσω τώρα....που μας έκανες και την τιμή να γράψεις...και θα μας κάνεις και τον φοβισμένο! Ποιός?...Ο Κύριος Τρώω Οτι Πατάτα Κυκλοφορεί Και Δεν Ειναι Καρφωμένη Σε Πηρούνι!!
Νίκο, ευτυχώς που πρόλαβες να το πεις εσύ, γιατί έτσι κι έλεγα εγώ κάτι θα με περνάγατε για προκατειλημμένο.
Που μας το παίζει και απονήρευτος...
-
Συμμετοχές δε βλέπω και ανησυχώ...
-
Θα προσπαθησω να ερθω παιδια γιατι θελω να σας δω....
Δυστυχως παιζει ενα προβλημα και δεν ξερω αν θα τα καταφερω,αλλα θα το παλεψω...
Εχουμε να συζητησουμε και για το επομενο track day @ Megara sircuitΣας το λεω απο τωρα...Τρωω αργα αλλα σταθερα και πολυ.
Πιστευω να με δειτε απο κοντα τελικα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Λέω να έρθω...
Ποτε αλλαξε ο 'Αυτες_τις_πατατες_που_ειναι_στο_πηρουνι_σου_θα_τις_φας_?' στέλιος ??
Τι συμμετοχες ρε ολυμπιε, αφου ειπες οτι θα ερθεις με μηχανημα του διαβολου να καταγραψεις τα γεγονοτα!!
-
Πές τα ρε...Γαρύφαλε!!
Με αυτά τα τζουμπλέκια έχουν διώξει τον κόσμο απο τα 'γήπεδα'!!!
Καλύβια ΧΙΙΙ-Επιστροφή απο το μέτωπο!