Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΑ????
    1. Home
    2. Ράλι Ακρόπολις
    3. ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΑ????
    • 1 / 1
    Ράλι Ακρόπολις
    7
    15
    95
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • N
      nifitsa last edited by

8/6/2004
      Προς περιοδικό τάδε.
      Σχετικά με το άρθρο « τάδε».

Κυρια τάδε.

Διάβασα το άρθρο σας και αναρωτήθηκα : Γιατί ? Περίμενα να ολοκληρωθεί με το καλό το Ακρόπολις, ώστε να σας γράψω – καλοπροαίρετα πάντα – προκειμένου να πάρω κάποιες απαντήσεις – διευκρινίσεις, ως ρομαντικη θεατής, ως αναγνώστρια του ΤΑΔΕ και ως ένα από τα 1000 και πλέον άτομα που βάζουν ο καθένας και από ένα μικρό λιθαράκι, ώστε να διεξαχθεί ο Εθνικός ΜΑΣ Αγώνας. Και ερωτώ : Εσείς γιατί πήγατε στη Λιλαία? Μήπως ανήκετε στην ίδια κατηγορία με όλους εμάς τους «κάφρους» και «αλήτες» ? Η μήπως τους «τρίχες» και τα «φλωράκια» ? Μην ξεχάσω και τους «φαν του Σάκη». Κ… ταδε τι σημαίνει «θέλεις να πάς στο Ακρόπολις και σέβεσαι τον εαυτό σου? Μακριά από την Λιλαιά?» Εγώ σέβομαι τον εαυτό μου, πήγα στο Ακρόπολις και ΝΑΙ πήγα και στη Λιλαία!! Τι από όλα είμαι ? Τρίχας? (πώς να το πώ? Τρίχα?) Φλωράκι? Η μήπως φαν του Σάκη? (Μια χαρά είναι ο Σάκης).
      Γράψατε : «Πέρσι πιστεύαμε στη Λιλαία και προδοθήκαμε, φέτος δε μασάμε» κατ΄ αρχήν συγχαρητήρια για το γραπτό λόγο σας!!
      Επίσης γράψατε : «Βέβαια αν είσαι φλώρος όπως αυτοί σας θεωρούν και δεν σας δέχτηκαν στο Super Idol, ή η πεθερά σας σας ταλαιπωρεί και θέλετε να την εκδικηθείτε, ακόμα έχετε πρόσφατα χάσει την αξιοπρέπειά σας, τότε ναι, «καλή διασκέδαση στο στολίδι τη Λιλαίας».
      Εδώ οφείλω να σας ευχαριστήσω, μου λύσατε σοβαρό υπαρξιακό πρόβλημα, πολλών ετών!! Αναρωτιόμουν όλα αυτά τα χρόνια « Γιατί πάω στο Ακρόπολις? Γιατί πάω στην Super Ειδική? Που να φανταστώ κ… τάδε μου , ότι για όλα αυτά έφταιγε το ότι είμαι «φλώρος» (πώς λέγεται άραγε ο θηλυκός φλώρος?) το ότι δεν με δέχτηκαν στο Super Idol, το ότι με ταλαιπωρεί η πεθερά μου και βεβαίως το ότι προσφάτως έχασα την αξιοπρέπειά μου! Τώρα λοιπόν κατάλαβα γιατί πήγα στη Λιλαία και μου άρεσε και πάρα πολύ!!!.
      Θα γίνω καλά άραγε, ή είναι ανίατη η πάθησή μου? Σας παρακαλώ βοηθείστε με. Είμαι σίγουρη ότι μπορείτε !!!!!.
      Να φανταστείτε έχω και παραισθήσεις!! Νόμιζα ότι σας είδα στη Λιλαία την ώρα του αγώνα και το χειρότερο? Είδα όραμα ότι είστε στη Λιλαία με μάσκα, αναπνευστήρα και βατραχοπέδιλα και κάνατε βουντού να βρέξει, να γίνει λιμνούλα και εσείς ανέμελα να πλατσουρίσετε την ώρα που ένας φωτογράφος θα σας αποθανάτιζε, χαρούμενη κι ευτυχισμένη!!. Βεβαίως ένα όραμα ήταν γιατί εσείς δεν ανήκετε στην ίδια κατηγορία με όλους εμάς που «προσφάτως χάσαμε την αξιοπρέπεια μας».
      Έτσι δεν είναι?

Με θερμές ευχαριστίες
      Τσεσμελή Μαρία

P.S Θερμή παράκληση να δημοσιευτεί.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • N
        nifitsa last edited by

8/6/2004
        Προς περιοδικό τάδε.

Κυρια τάδε.

Διάβασα το άρθρο σας και αναρωτήθηκα : Γιατί ? Περίμενα να ολοκληρωθεί με το καλό το Ακρόπολις, ώστε να σας γράψω – καλοπροαίρετα πάντα – προκειμένου να πάρω κάποιες απαντήσεις – διευκρινίσεις, ως ρομαντικη θεατής, ως αναγνώστρια του ΤΑΔΕ και ως ένα από τα 1000 και πλέον άτομα που βάζουν ο καθένας και από ένα μικρό λιθαράκι, ώστε να διεξαχθεί ο Εθνικός ΜΑΣ Αγώνας. Και ερωτώ : Εσείς γιατί πήγατε στη Λιλαία? Μήπως ανήκετε στην ίδια κατηγορία με όλους εμάς τους «κάφρους» και «αλήτες» ? Η μήπως τους «τρίχες» και τα «φλωράκια» ? Μην ξεχάσω και τους «φαν του Σάκη». Κ… ταδε τι σημαίνει «θέλεις να πάς στο Ακρόπολις και σέβεσαι τον εαυτό σου? Μακριά από την Λιλαιά?» Εγώ σέβομαι τον εαυτό μου, πήγα στο Ακρόπολις και ΝΑΙ πήγα και στη Λιλαία!! Τι από όλα είμαι ? Τρίχας? (πώς να το πώ? Τρίχα?) Φλωράκι? Η μήπως φαν του Σάκη? (Μια χαρά είναι ο Σάκης).
        Γράψατε : «Πέρσι πιστεύαμε στη Λιλαία και προδοθήκαμε, φέτος δε μασάμε» κατ΄ αρχήν συγχαρητήρια για το γραπτό λόγο σας!!
        Επίσης γράψατε : «Βέβαια αν είσαι φλώρος όπως αυτοί σας θεωρούν και δεν σας δέχτηκαν στο Super Idol, ή η πεθερά σας σας ταλαιπωρεί και θέλετε να την εκδικηθείτε, ακόμα έχετε πρόσφατα χάσει την αξιοπρέπειά σας, τότε ναι, «καλή διασκέδαση στο στολίδι τη Λιλαίας».
        Εδώ οφείλω να σας ευχαριστήσω, μου λύσατε σοβαρό υπαρξιακό πρόβλημα, πολλών ετών!! Αναρωτιόμουν όλα αυτά τα χρόνια « Γιατί πάω στο Ακρόπολις? Γιατί πάω στην Super Ειδική? Που να φανταστώ κ… τάδε μου , ότι για όλα αυτά έφταιγε το ότι είμαι «φλώρος» (πώς λέγεται άραγε ο θηλυκός φλώρος?) το ότι δεν με δέχτηκαν στο Super Idol, το ότι με ταλαιπωρεί η πεθερά μου και βεβαίως το ότι προσφάτως έχασα την αξιοπρέπειά μου! Τώρα λοιπόν κατάλαβα γιατί πήγα στη Λιλαία και μου άρεσε και πάρα πολύ!!!.
        Θα γίνω καλά άραγε, ή είναι ανίατη η πάθησή μου? Σας παρακαλώ βοηθείστε με. Είμαι σίγουρη ότι μπορείτε !!!!!.
        Να φανταστείτε έχω και παραισθήσεις!! Νόμιζα ότι σας είδα στη Λιλαία την ώρα του αγώνα και το χειρότερο? Είδα όραμα ότι είστε στη Λιλαία με μάσκα, αναπνευστήρα και βατραχοπέδιλα και κάνατε βουντού να βρέξει, να γίνει λιμνούλα και εσείς ανέμελα να πλατσουρίσετε την ώρα που ένας φωτογράφος θα σας αποθανάτιζε, χαρούμενη κι ευτυχισμένη!!. Βεβαίως ένα όραμα ήταν γιατί εσείς δεν ανήκετε στην ίδια κατηγορία με όλους εμάς που «προσφάτως χάσαμε την αξιοπρέπεια μας».
        Έτσι δεν είναι?

Με θερμές ευχαριστίες
        Τσεσμελή Μαρία

• N
          nifitsa last edited by

8/6/2004
          Προς περιοδικό τάδε.

Κυρια τάδε.

Έτσι δεν είναι?

Με θερμές ευχαριστίες
          Τσεσμελή Μαρία

• N
            nifitsa last edited by

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ!ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ!ΑΝΤ'ΑΥΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΜΕ¨'ΜΑΝΤΑΜ'ΚΑΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ 'ΦΟΥΚΑΡΑ ΚΡΙΤΗ'!!!
            ΚΑΙ ΝΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ!!!

1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • N
              nifitsa last edited by

25/7/2004
              Υπόψιν κ ΤΑΔΕ
              Από 'ΜΑΝΤΑΜ'

Κυρία ΤΑΔΕ μου,σας ξαναστέλνω το γράμμα μου με όλα τα στοιχεία που ζητήσατε στο άρθρο σας.Γιά μιά ακόμα φορά κάνατε το λάθος να βγάλετε συμπεράσματα.Το χειρότερο απ'όλα ήταν οτι δημοσιεύσατε μια απάντηση... αλλά δεν μας είπατε σε ποιάν απευθύνεστε.Αν θυμάστε το γράμμα μου στο τέλος ήταν υπογεγραμμένο και όχι ανώνυμο!!!
              Αναφέρετε στο άρθρο σας κυρία ΤΑΔΕ μου,οτι κάποιοι έβαλαν 'τον φουκαρά τον κριτή'να γράψει το γράμμα και σκέφτηκα οτι είναι καλύτερα να έρθω στο γραφείο σας, να γνωριστούμε,ωστε να δείτε πόσο 'φουκαράς κριτής'είμαι.Πραγματικά γέλασα πολύ με το άρθρο σας.Επίσης με ικανοποίησε πολύ το γεγονός της έρευνας που κάνατε για'μένα.Είμαι σίγουρη κυρία ΤΑΔΕ μου,οτι μάθατε τα πάντα,καθώς και το οτι πέρισυ ήμουν ως εθελόντρια στο Ράλλυ Ακρόπολις και οχι ως Κριτής και οτι ήταν η πρώτη φορά που ασχολήθηκα με ιδιότητα,διότι όπως φαντάζομαι οτι θα μάθατε κυρία ΤΑΔΕ μου,απο το 1984 εως και το 2002 παρακολουθούσα το Ακρόπολις ως ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΘΕΑΤΗΣ και μόνο!!!
              Δεν ήθελα να σας πληγώσω τόσο πολύ με το γράμμα μου,ώστε να γράψετε ενα τόσο φτηνό άρθρο,χωρίς να δημοσιεύσετε τον αντίλογο και να εκτεθείτε για μια ακόμα φορά.Ήθελα να ήξερα κυρία ΤΑΔΕ μου,αν σας είχαν γίνει τα χατήρια,μήπως γινόσασταν καλύτερος άνθρωπος???
              Α!Μην ξεχάσω!Συγχαρητήρια για τη σπουδαία ανακάλυψη της ιδιότητας μου ως κριτής!Φαντάζομαι οτι θα δυσκολευτήκατε πολύ να με ανακαλύψετε.....Ειδικά απο ένα υπογεγραμμένο με ονοματεπώνυμο γράμμα.....
              Ξέρετε κυρία ΤΑΔΕ μου,μ'αρέσουν άτομα σαν κι εσάς.Άτομα που δίνουν τη 'σκληρή μάχη της σωστής ενημέρωσης' απο την οθόνη του ΡC τους,που τα άρθρα τους είναι γεμάτα χολή-όταν δεν τους γίνονται τα χατήρια-που δεν αφήνουν δουλειά και οικογένεια να τρέχουν στα βουνά,γιατί έχουν αναγάγει το χόμπυ σε επάγγελμα,που λόγω της μικρότητας τους παρουσιάζουν τα όμορφα πράγματα της ζωής μας,σε μουντές,γκρίζες σελίδες δημοφιλών περιοδικών,γεμάτων από την κακία της 'δημοσιογράφου'που δέν της έγιναν τα χατήρια,που δέν δημοσιεύουν γράμματα αναγνωστών με ανόητες προφάσεις,αλλά απαντούν σ'αυτά παίζοντάς το αγανακτισμένοι και παραπλανώντας τον αναγνώστη!!
              Με λίγα λόγια κυρία ΤΑΔΕ μου,συμπαθώ άτομα σαν κι εσάς,που τρέφονται από τις σάρκες των άλλων, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους και τα βάζουν με όλους και με όλα επιβεβαιώνοντας τη μικρότητα τους.
              Αυτή τη φορά δεν θα σας παρακαλέσω να δημοσιευτεί γιατί είμαι σίγουρη ότι δεν θα το κάνετε,όπως εξάλλου συνέβει και με το προηγούμενο γράμμα μου,το οποίο σας ξαναστέλνω όπως ζητήσατε στο άρθρο σας.
              PS.Μην ξεχάσω να συστηθώ για μια ακόμα φορά.
              ΤΣΕΣΜΕΛΗ ΜΑΡΙΑ
              ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
              ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ
              ΧΟΜΠΥ ΚΡΙΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΑΡ.ΠΤΥΧΙΟΥ ΕΘΕΑ 2693
              ΗΛΙΚΙΑ 34
              ΥΨΟΣ 1,80
              ΒΑΡΟΣ 59
              Νο ΠΑΠΟΥΤΣΙ 41
              ΘΕΑΤΗΣ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 1984
              ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΕ ΛΕΤΕ 'ΜΑΝΤΑΜ'Η 'ΦΟΥΚΑΡΑ ΚΡΙΤΗ'

• N
                nifitsa last edited by

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΑΝΤΑΜ Η ΑΛΛΙΩΣ ΦΟΥΚΑΡΑ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΚΡΙΤΗ!
                ΑΝΑΜΕΝΩ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.
                ΚΑΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΑ ΠΩ,ΝΑ ΞΕΘΥΜΑΝΩ!

• H
                  hunter last edited by

Μαράκι μου,πιστεύω ότι όσοι σέ γνωρίσαμε στά βουνά,ξέρουμε πάνω-κάτω τί άτομο είσαι,καί πόσο έχεις δουλέψει γιά τόν αγώνα.
                  Προσωπικά,σέ θεωρώ υπόδειγμα κριτή.
                  Ελπίζω νά ξεθύμανες.

• N
                    nifitsa last edited by

ΦΙΛΕ ΜΟΥ HUNTER ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ!ΘΕΛΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΣΤΡ@@ΗΣ!!ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ???ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!

• E
                      el-em last edited by

Ο χρήστης nifitsa έγραψε:
                      25/7/2004
                      Υπόψιν κ ΤΑΔΕ
                      Από 'ΜΑΝΤΑΜ'

Κυρία ΤΑΔΕ μου,σας ξαναστέλνω το γράμμα μου με όλα τα στοιχεία που ζητήσατε στο άρθρο σας.Γιά μιά ακόμα φορά κάνατε το λάθος να βγάλετε συμπεράσματα.Το χειρότερο απ'όλα ήταν οτι δημοσιεύσατε μια απάντηση... αλλά δεν μας είπατε σε ποιάν απευθύνεστε.Αν θυμάστε το γράμμα μου στο τέλος ήταν υπογεγραμμένο και όχι ανώνυμο!!!
                      Αναφέρετε στο άρθρο σας κυρία ΤΑΔΕ μου,οτι κάποιοι έβαλαν 'τον φουκαρά τον κριτή'να γράψει το γράμμα και σκέφτηκα οτι είναι καλύτερα να έρθω στο γραφείο σας, να γνωριστούμε,ωστε να δείτε πόσο 'φουκαράς κριτής'είμαι.Πραγματικά γέλασα πολύ με το άρθρο σας.Επίσης με ικανοποίησε πολύ το γεγονός της έρευνας που κάνατε για'μένα.Είμαι σίγουρη κυρία ΤΑΔΕ μου,οτι μάθατε τα πάντα,καθώς και το οτι πέρισυ ήμουν ως εθελόντρια στο Ράλλυ Ακρόπολις και οχι ως Κριτής και οτι ήταν η πρώτη φορά που ασχολήθηκα με ιδιότητα,διότι όπως φαντάζομαι οτι θα μάθατε κυρία ΤΑΔΕ μου,απο το 1984 εως και το 2002 παρακολουθούσα το Ακρόπολις ως ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΘΕΑΤΗΣ και μόνο!!!
                      Δεν ήθελα να σας πληγώσω τόσο πολύ με το γράμμα μου,ώστε να γράψετε ενα τόσο φτηνό άρθρο,χωρίς να δημοσιεύσετε τον αντίλογο και να εκτεθείτε για μια ακόμα φορά.Ήθελα να ήξερα κυρία ΤΑΔΕ μου,αν σας είχαν γίνει τα χατήρια,μήπως γινόσασταν καλύτερος άνθρωπος???
                      Α!Μην ξεχάσω!Συγχαρητήρια για τη σπουδαία ανακάλυψη της ιδιότητας μου ως κριτής!Φαντάζομαι οτι θα δυσκολευτήκατε πολύ να με ανακαλύψετε.....Ειδικά απο ένα υπογεγραμμένο με ονοματεπώνυμο γράμμα.....
                      Ξέρετε κυρία ΤΑΔΕ μου,μ'αρέσουν άτομα σαν κι εσάς.Άτομα που δίνουν τη 'σκληρή μάχη της σωστής ενημέρωσης' απο την οθόνη του ΡC τους,που τα άρθρα τους είναι γεμάτα χολή-όταν δεν τους γίνονται τα χατήρια-που δεν αφήνουν δουλειά και οικογένεια να τρέχουν στα βουνά,γιατί έχουν αναγάγει το χόμπυ σε επάγγελμα,που λόγω της μικρότητας τους παρουσιάζουν τα όμορφα πράγματα της ζωής μας,σε μουντές,γκρίζες σελίδες δημοφιλών περιοδικών,γεμάτων από την κακία της 'δημοσιογράφου'που δέν της έγιναν τα χατήρια,που δέν δημοσιεύουν γράμματα αναγνωστών με ανόητες προφάσεις,αλλά απαντούν σ'αυτά παίζοντάς το αγανακτισμένοι και παραπλανώντας τον αναγνώστη!!
                      Με λίγα λόγια κυρία ΤΑΔΕ μου,συμπαθώ άτομα σαν κι εσάς,που τρέφονται από τις σάρκες των άλλων, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους και τα βάζουν με όλους και με όλα επιβεβαιώνοντας τη μικρότητα τους.
                      Αυτή τη φορά δεν θα σας παρακαλέσω να δημοσιευτεί γιατί είμαι σίγουρη ότι δεν θα το κάνετε,όπως εξάλλου συνέβει και με το προηγούμενο γράμμα μου,το οποίο σας ξαναστέλνω όπως ζητήσατε στο άρθρο σας.
                      PS.Μην ξεχάσω να συστηθώ για μια ακόμα φορά.
                      ΤΣΕΣΜΕΛΗ ΜΑΡΙΑ
                      ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
                      ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ
                      ΧΟΜΠΥ ΚΡΙΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΑΡ.ΠΤΥΧΙΟΥ ΕΘΕΑ 2693
                      ΗΛΙΚΙΑ 34
                      ΥΨΟΣ 1,80
                      ΒΑΡΟΣ 59
                      Νο ΠΑΠΟΥΤΣΙ 41
                      ΘΕΑΤΗΣ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 1984
                      ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΕ ΛΕΤΕ 'ΜΑΝΤΑΜ'Η 'ΦΟΥΚΑΡΑ ΚΡΙΤΗ'

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΑΡΑΚΙ,

TAKE IT EASY. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ.
                      ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ 34 ΑΚΟΜΑ , ΜΗΝ ΓΕΡΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΟΛΟΑΓΩΝΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΟΥ.

ΦΙΛΙΚΑ,

'EL-EM'

• K
                        kouk last edited by

Παραπονιάρα δεν θα το έλεγα...αλλά σίγουρα παίρνεις πολύ στα σοβαρά κάποια πράγματα!!

Αλλωστε όλοι κρίνονται!Απο αυτά που γράφουν...αυτά που δεν γράφουν.. και τελικά απο την κυκλοφορία!!

Το συγκεκριμένο περιοδικό εχει χαράξει μια πορεία και την ακολουθεί! Στραβή ή ίσια...αυτό θέλει αυτό κάνει!

Αλλά δεν συγκρίνεται με τους 4Τ!Αλλο κοινό το ένα...άλλο το άλλο!!

Καλά έκανες και το έστειλες το γράμμα...αλλά μην σε παίρνει κι απο κάτω!!

• S
                          sakinen last edited by

Μη μασας και μην απογοητεύεσαι Μαρία. Ο χώρος και ειδικά το Ακρόπολις έχει ανάγκη από άτομα σαν εσένα. Γιατί αν ήταν όλοι σαν το Γιάννη στο φετινό Ρεγγίνι, σιγά μη γινόταν Ακρόπολις. Αλήθεια πόσα χλμ έγραψες στη διαδρομή νερά-Γιάννης?
                          Να σαι καλά.

• N
                            nifitsa last edited by

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ!!!SAKINEN ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΡΕΓΓΙΝΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ????ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!!ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΩΔΙΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ?

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
                            ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

• H
                              hunter last edited by

Πώς θά πάψει βρέ Μαρία;Αφού τό νά πουλάς τρέλα,πιάνει!!!
                              Αλήθεια,τήν είδες στή Λιλαία;

• D
                                deggman last edited by

Μαρία θα γυρίσει και ο τροχος, ξέρεις εσυ πότε , πλησιάζει ο καιρός Μαρία και θα δούμε τη θα πει εν λόγο για την ΜΑΝΤΑΜ.
                                Νίκο ένσταση να κρίνοντε σε αυτα που γράφουν αλλα δεν κρίνοντε για αυτα που κάνουν, την δεν την είδαν απο την οργάνωση να την πετάξουν έξω με τις κλοτσιές? Να της πάρουν και τη διαπίστεσυση?

• N
                                  nifitsa last edited by

ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΦΙΛΕ HUNTER ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ 'ΜΑΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΡC'.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΛΑΙΑ!!!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ !!!ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΜΕΝΗ!!!!
                                  ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!
                                  ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΝΝΙΤΑ ΤΗΝ ΠΑΣΑΛΗ,ΟΛΕ!!!!ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΣΑΛΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,ΟΛΕ!!!ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΙΩΤΙΔΗ (ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ)ΟΛΕ!!!ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ (ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ)ΟΛΕ!!!ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΛΑΜΑΡΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ,ΟΛΕ!!!
                                  ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ!!!!!!

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                  • kubiak
                                    kubiak last edited by

Ο χρήστης nifitsa έγραψε:
                                    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΛΑΙΑ!!!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ !!!ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΜΕΝΗ!!!!

• First post
                                      Last post
                                    • 1 / 1
                                    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                      • ΕΛΛΑΔΑ
                                      • ΚΟΣΜΟΣ
                                      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                                      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
                                    • ΔΟΚΙΜΕΣ
                                      • TEST