-
Καλημέρα σε όλους,
Θέλω να κάνω μια μετατροπή στο 7θέσιο Captiva που έχω και αφαιρώντας τα 2 πίσω καθίσματα (η πλάτη των οποίων όταν είναι ριγμένα είναι το δάπεδο του πορτ-μπαγκάζ μου), να τοποθετήσω μία ή δύο φιάλες υγραερίου. Πάνω από τις φιάλες (οι οποίες μπορεί να σηκωθούν και 10 εκ. πάνω από την παλιά στάθμη) θέλω να βάλω ένα πάτωμα, και για προστασία στις μπουκάλες από τις αποσκευές, αλλά και για να πατάνε ίσια οι αποσκευές μου (στα ταξίδια είμαστε σαν να κάνουμε μετακόμιση).
Έχει κανένας ιδέα που μπορώ να φτιάξω αυτό που θέλω? Και αν το έχει κάνει κάποιος έχει ένδειξη κόστους?
Ευχαριστώ -
Καλημέρα σε όλους,
Θέλω να κάνω μια μετατροπή στο 7θέσιο Captiva που έχω και αφαιρώντας τα 2 πίσω καθίσματα (η πλάτη των οποίων όταν είναι ριγμένα είναι το δάπεδο του πορτ-μπαγκάζ μου), να τοποθετήσω μία ή δύο φιάλες υγραερίου. Πάνω από τις φιάλες (οι οποίες μπορεί να σηκωθούν και 10 εκ. πάνω από την παλιά στάθμη) θέλω να βάλω ένα πάτωμα, και για προστασία στις μπουκάλες από τις αποσκευές, αλλά και για να πατάνε ίσια οι αποσκευές μου (στα ταξίδια είμαστε σαν να κάνουμε μετακόμιση).
Έχει κανένας ιδέα που μπορώ να φτιάξω αυτό που θέλω? Και αν το έχει κάνει κάποιος έχει ένδειξη κόστους?
Ευχαριστώ -
Καλημέρα σε όλους,
Ευχαριστώ -
συνηθως κανουν την γουβα της ρεζερβας ντεποζιτο για το γκαζι και δεν δημιουργειται ετσι χωροταξικο θεμα
κοστος γυρο στα 1500ευρω και υπαρχει σχετικο στην υγραεριοκινηση για πιο πολλες πληροφοριες -
Για το δάπεδο, θα πας σε εναν ξυλουργό να σου φτιάξει απο χοντρό κόντρα πλακέ θαλάσσης αυτό που θες.
Πάνω απο 100 ευρώ δεν νομίζω να πάει...
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
συνηθως κανουν την γουβα της ρεζερβας ντεποζιτο για το γκαζι και δεν δημιουργειται ετσι χωροταξικο θεμα
κοστος γυρο στα 1500ευρω και υπαρχει σχετικο στην υγραεριοκινηση για πιο πολλες πληροφοριεςτη ρεζερβα την έχω από κάτω ανάμεσα στις εξατμίσεις και χωράει πολύ μικρή δεξαμενή, ασε που δεν το ρισκάρω να μείνω σε κανένα ταξίδι και να περιμένω την οδική βοήθεια να με μαζέψει (Ταξιδεύω συνήθως ξημερώματα και με τα πιτσιρίκια και έχω καμιά ώρα περιθώριο για να προλάβω πλοίο (Κυλλήνη) οπότε δεν με παίρνει).
Έκλεισα σήμερα R/V για 21-6-10 να το εγκαταστήσω. Κόστος 1550€
'htanso21' ευχαριστώ, έτσι μου είπε σήμερα το πρωί και ο άνθρωπος που θα μου το εγκαταστήσει. Κόντρα πλακέ θαλλάσης και από πάνω μοκετούλα.
Δάπεδο Πορτ-Μπαγκαζ