-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ GRONHOLM ΑΠΟ ΤΟΝ SAINZ META AΠΟ 15 ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ 16 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΑΕΙ!ΧΑΜΟΣ..........
ΤΑ 16 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΔΗΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ Σ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ. ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ O GRO ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΙΚΗ!
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ SOLBERG ΚΑΙ MARTIN Ο LOEB ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠ ΤΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΙΤΛΟ ΚΑΘΩΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ.
ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. -
Ο χρήστης nikoswrc έγραψε:
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ SOLBERG ΚΑΙ MARTIN Ο LOEB ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠ ΤΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΙΤΛΟ ΚΑΘΩΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ.
ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.Γι'αυτό και ο Γάλλος δεν πιέζει πολύ, έτσι? Για την ακρίβεια δεν πιέζει καθόλου! Και καθόμουν και απορούσα....
Έχει 'καβατζωμένη' την 3η θέση ελέγχοντας τον Duval και απλά καραδοκεί για κάποια 'απώλεια' στην μάχη της κορυφής η οποία αναμένεται ακόμα πιο καυτή!!! 2 ειδικές τσιμπησε ο γερο-Sainz και η διαφορά τώρα είναι στα 12.9! -
Ω ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!!!
Ο GRONHOLM ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ... -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Ω ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!!!
Ο GRONHOLM ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ...Κι εγώ τώρα το είδα και τα έπαιξα!!! Σίγουρα εγκατέλειψε? Γιατί στο WRN λέει για νεότερα νέα όταν υπάρξουν και μιλά για σύγκρουση και σταμάτημα....
-
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ...
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΗΛΟ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ...ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΛΙΓΗ ΠΙΕΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΗΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ...ΒΕΒΑΙΑ Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ PEUGEOT ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΡΑΜΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ!!! ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ!
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ... -
Πες τα. Η εμπειρία του δεν επιτρέπει τέτοια λάθη στην πίεση.
Νεότεροι οδηγοί (Solberg,Loeb) υπό πίεση αποδίδουν τα μέγιστα ενώ λογικότερο θα ήταν να δυμβαίνει το αντίθετο.... -
Μ'ΑΥΤΑ ΚΑΙ Μ'ΑΥΤΑ, ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ KRISSE SOHLBERG ΑΠΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ...ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ Ο ΦΙΝΛΑΝΔΟΣ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ MITSUBISHI ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ...ΚΡΙΜΑ...
ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΙ???
ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ!!!!
Ο ΓΕΡΟ- CARLOS ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ 100%. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ, ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΙΕΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ, ΕΠΙΡΡΕΠΗ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ, ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ!
ΤΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!!! ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΜΕ 26 ΝΙΚΕΣ, ΙΣΩΣ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΡΑΛΛΥΜΑΝ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ!ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΤΟΥ HIRVONEN. ΤΟΥ ΥΨΩΣΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ SUBARU, ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΑΧΥΤΑΤΑ...ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ. ΦΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΜΑΤΙΑΣΩ!
-
Πλάκα πλάκα τον Sohlberg ούτε που τον είδα ότι είχε πρόβλημα...
Πράγματι ο king Carlos έχει σκίζει μέχρι τώρα. Το κακό είναι όπως είπες ότι από εδώ και πέρα θα έχουμε 'ταξιδάκι' ως τον τερματισμό. Και αυτό ισχύει για όλους τους 7(?) πρώτους αφού άνευ απροόπτου κανείς δεν απειλεί ή απειλείται.... -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ...Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΗΛΟ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ...ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΛΙΓΗ ΠΙΕΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΗΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ...ΒΕΒΑΙΑ Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ PEUGEOT ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΡΑΜΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ!!! ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ!
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...Επισφράγισμα στα λόγια σου harriswrc.... http://www.worldrallynews.com/artman/pu ... _452.shtml
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ...Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΗΛΟ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ...ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΛΙΓΗ ΠΙΕΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΗΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ...ΒΕΒΑΙΑ Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ PEUGEOT ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΡΑΜΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ!!! ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ!
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...Μάλλον κινείται πάνω από τα όρια, τόσο του αυτοκινήτου και τα δικά του ... Δε νομίζω να αμφισβητεί κανείς την ταχύτητα του, αλλά διαφράφει σιγά σιγά πορεία όπως ο Κόλιν (στα λίγο πιο παλιά του ...). Δε δικαιολογούνται τόσα λάθη, είτε πιέζεται είτε όχι.
Είμαι φαν του, αλλά απογοητεύομαι με τη φετινή πορεία του ... Η ομάδα δεν φαίνεται να δουλεύει ρολόϊ και τα έξοδα από εξέλιξη και καταστροφές δε φέρνουν αποτελέσματα ... Κρίμα ... -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΗΛΟ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ...ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΛΙΓΗ ΠΙΕΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΗΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ...ΒΕΒΑΙΑ Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ PEUGEOT ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΡΑΜΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ!!! ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ!
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο απλα τα πραγματα Χαρη. Ναι εχει κανει λαθη, αλλα οταν προσπαθει τοσο πολυ για την νικη μ ενα αυτοκινητο που εχει βγαλει τοσα προβληματα, οταν κερδιζει ραλυ (Κυπρου) κ τιθεται εκτος, οταν οδηγει ανταγωνιστικα κ τελικα αναγκαζεται να βγαλει ειδικες με τα χερια του πρησμενα επειδη χαλασε η υδραυλικη υποβοηθηση!!!
Δεν δικαιολογω κατι αλλα ουτε κατηγορω γιατι φετος πολλα του εχουν παει στραβα.
Κ πλακα πλακα με την 18η ειδικη ειχα την αισθηση οτι καποιος απο τους 2 θα την 'κανει' αφου κυνηγιοντουσαν σ εναν δαιμονιωδη ρυθμο που κανενας αλλος δεν ακολουθουσε.
Παντως για μενα οι επιδοσεις του Μαρτιν φετος ειναι πιο απογοητευτικες που εχει κ αυτοκινητο ανωτερο του Gronholm. Ελπιζω να επανακαμψει κ αυτος. -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο απλα τα πραγματα Χαρη. Ναι εχει κανει λαθη, αλλα οταν προσπαθει τοσο πολυ για την νικη μ ενα αυτοκινητο που εχει βγαλει τοσα προβληματα, οταν κερδιζει ραλυ (Κυπρου) κ τιθεται εκτος, οταν οδηγει ανταγωνιστικα κ τελικα αναγκαζεται να βγαλει ειδικες με τα χερια του πρησμενα επειδη χαλασε η υδραυλικη υποβοηθηση!!!
Δεν δικαιολογω κατι αλλα ουτε κατηγορω γιατι φετος πολλα του εχουν παει στραβα..ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΟΤΑΝ ΤΟ 307 ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΤΑ ΟΔΗΓΙΚΑ ΤΟΥ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ 4 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, 3 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ, 2 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΙΕΖΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ 1Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ 307, ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΝΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ, ΣΠΑΕΙ.
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ.
ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.Ή ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ! ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.Κ πλακα πλακα με την 18η ειδικη ειχα την αισθηση οτι καποιος απο τους 2 θα την 'κανει' αφου κυνηγιοντουσαν σ εναν δαιμονιωδη ρυθμο που κανενας αλλος δεν ακολουθουσε.
ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΝΛΑΝΔΟΣ...
Παντως για μενα οι επιδοσεις του Μαρτιν φετος ειναι πιο απογοητευτικες που εχει κ αυτοκινητο ανωτερο του Gronholm. Ελπιζω να επανακαμψει κ αυτος.
ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΤΟ FOCUS ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 3 WRCARS ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο MARTIN ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ.
Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ BUDGET ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ FOCUS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 307, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΑ XSARA KAI IMPREZA.
MAKAΡΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΠΩΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ.
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ FORD ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΡΓΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΘΟΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΟΛΥ CARLOS SAINZ! -
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ **MIKKO HIRVONEN **ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗ ΣΕ Ε.Δ. ΣΤΟ WRC ΣΤΗΝ 24Η Ε.Δ. ΤΟΥ ΡΑΛΛΥ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ!!!!
-
Τελικά νάτος ο Ισπανός!!Και με την 2η θέση του Loeb δίνουν ήδη προβάδισμα στην Citroen!!
Μπράβο και του Duval!!
Χάρη αναμένουμε ανάλυση!!
-
Μπράβάο στον βασιλιά!!! Από τα λίγα που είδα είναι ένας άξιος νικητής! Το ρεκόρ του θα μείνει στην ιστορία και μόνο ίσως μία επιστροφή του McRae μπορεί να τον απειλήσει.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μπράβάο στον βασιλιά!!! Από τα λίγα που είδα είναι ένας άξιος νικητής! Το ρεκόρ του θα μείνει στην ιστορία και μόνο ίσως μία επιστροφή του McRae μπορεί να τον απειλήσει.Ας ελπίζουμε στήν επιστροφή του λοιπών.
Κατά τά άλλα,μπράβο στόν γερόλυκο!!! -
μπράβο στον άρχοντα matador!!!! Απλά περίμενα ποιό θα ήταν το ράλι που θα κέρδιζε. Έμελλε να είναι το αργεντινής....Συγχαρητήρια!!!
-
Και φουλ για νταμπλ η citroen για φέτος.......
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Και φουλ για νταμπλ η citroen για φέτος.......Σίγουρα Loeb-Citroen πολύ δύσκολα το χάνουν φέτος...
Με την ταχύτητα του Γάλλου στην άσφαλτο και την σταθερότητα του Ισπανού δεν νομίζω κάποιος να τους απειλήσει.... -
Η κλάση φάνηκε. Ευτυχώς που τρέχει ακόμη ο Κάρλος και μας θυμίζει παλιές καλές εποχές!
WRC 2004 - 8ος γύρος Ράλλυ Αργεντινής