-
Ειχαν γινει ανεπισημες αναγνωρισεις!!!
Εμ ποιος σου φταιει;Επρεπε να ειχες ερθει νωριτερα. Ασε που ειχαν προλαβει να γινουν οι απαραιτητες παρεμβασεις ωστε στην 1η σου βολτα να μεινεις για να σου κοψουν φορα κ ρυθμο.Πολυ ωραια ηταν για αλλη μια φορα κ συντομα θα ξαναειναι πολυ ωραια μια κ η επομενη επισκεψη δεν θα ειναι μακρυα!!!
Στα αγωνιστικα τωρα...
Ο αγωνας συνοδευτηκε απο απανωτες ενστασεις. Υπηρχαν υποψιες ελαφρωματος του αυτοκινητου κατω του επιτρεπομενου βαρους. Δηθεν απωλειες λαδιου κ νερου εδιναν προφανες αβανταζ σε καποιους αγωνιζομενους. Σε μερικες περιπτωσεις η απωλεια νερου γινοταν με τροπο που να πιτσιλαει το κρανος αγωνιζομενου εμποδιζοντας την προσπαθεια του!!!!
Ο αγωνιδικης τεχνικος εφορος στο τελος του αγωνα δεν βρηκε καποια παρανομια κ ετσι οι χρονοι εμειναν ως ειχαν χωρις καμια επιβολη ποινης!!!! Οι ενστασεις αποσυρθηκαν κατοπιν διαβουλευσεων στο τραπεζι με δροσιστικα αναψυκτικα κ τελικα σιγα σιγα φυγαμε ολοι για τα σπιτακια μας χαμογελωντας μετα απο αλλο ενα para(ga)pro day!!!!:lol: (Κακομοιρα parapro, τι τραβανε κ αυτα! )Λαμπη ευχαριστουμε!!!
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Ο αγωνιδικης τεχνικος εφορος στο τελος του αγωνα δεν βρηκε καποια παρανομιαΤους λασπωτήρες τους κοίταξε?
-
Ποιους λασπωτήρες;
Εδώ κάποιοι (ονόματα δε λέμε) τρέξαν με καινούρια μπιμπικωτά λάστιχα, και μόλις έφυγαν από το παραπρό φρόντισαν να αφήσουν κουσούρια, να μου σπάσει το ημιαξόνιο στον αναγνωριστικό γύρο, να τρέξω με άλλο παραπρό, να μου αλλάξει το σετάπ, να έχει και άλλα λάστιχα άλλες πιέσεις, και απορρώ πως με όλα αυτά δεν του ανέβηκε η πίεση του Λάμπη!!Την επόμενη φορά αν έχει πάλι ζέστη θέλω να με κεράσετε **ICE **tea, κατανοητό; Μην πάθω και καμιά θερμοπληξία!!!
ΤΙ ΜΟΥ΄ΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ.....