-
HTC S740 Aχρησιμοποίητο με 0 χρόνο ομιλίας, Wi-Fi, Windows Mobile 6.1, FM, πληκτρολόγιο Qwerty,και δώρο δερματινη θήκη ειδικά για αυτο το μοντέλο., τιμή 280€ , 6974631543.Δωρο επισης φορτιστης αυτοκινητου ...
-
HTC S740 Aχρησιμοποίητο με 0 χρόνο ομιλίας, Wi-Fi, Windows Mobile 6.1, FM, πληκτρολόγιο Qwerty,και δώρο δερματινη θήκη ειδικά για αυτο το μοντέλο., τιμή 280€ , 6974631543.Δωρο επισης φορτιστης αυτοκινητου ...
-
-
Ο χρήστης spirosR έγραψε:
HTC S740 Aχρησιμοποίητο με 0 χρόνο ομιλίας, Wi-Fi, Windows Mobile 6.1, FM, πληκτρολόγιο Qwerty,και δώρο δερματινη θήκη ειδικά για αυτο το μοντέλο., τιμή 280€ , 6974631543.Δωρο επισης φορτιστης αυτοκινητου ...Και νεο δωρο .καρτα micro sd 4gb!!!
-
Νεα τιμη...270 euro ...
-
-
Άσε μας ρε φίλε που θες να βγάλεις τη συμμετοχή του επόμενου αγώνα με το κινητό...
Σπυράκοοο..
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Άσε μας ρε φίλε που θες να βγάλεις τη συμμετοχή του επόμενου αγώνα με το κινητό...Σπυράκοοο..
Φιλε Κωστα συγνωμη αλλα δεν πληρωνω για να τρεχω ....
-
Eίσαι large τύπος εσύ!
-
Νεα Τιμη 260 Ε
Και μια συγκεντρωτικη αναφορα χαρακτηριστικων ...
HTC S740 Aχρησιμοποίητο με 0 χρόνο ομιλίας-Ποτε χρηση , Wi-Fi, Windows Mobile 6.1, FM, πληκτρολόγιο Qwerty,και δώρο δερματινη θήκη ειδικά για αυτο το μοντέλο., τιμή 260€ (συζητισημη), 6974631543 το κινητο μου.**Δωρο επισης φορτιστης αυτοκινητου **...Επισης νεο δωρο καρτα micro sd 4gb. Τελος ειχα παραγγειλει και μου ηρθε ενα φορητο μεγαφωνακι για αυτο το μοντελο , το οποιο δεν δουλεψε ομως ,και περιμενω να στειλουν αντικατασταση ...ελπιζω να δουλεψει και εννοειτε οτι θα το δωσω και αυτο ... -
250 για να φυγει...
-
ελα παμε γερα!!!
-
Youtube VideoΔειτε και μια παρουσιαση του μοντελου ...
Ξανα δειτε το
-
-
NEA TIMH **230 eyro **
-
NEA SUPER TIMH ** 200 E**
-
200 !!! Arxiki 350 ...
-
Νεα Τιμη 260 ΕΚαι μια συγκεντρωτικη αναφορα χαρακτηριστικων ...
HTC S740 Aχρησιμοποίητο με 0 χρόνο ομιλίας-Ποτε χρηση , Wi-Fi, Windows Mobile 6.1, FM, πληκτρολόγιο Qwerty,και δώρο δερματινη θήκη ειδικά για αυτο το μοντέλο.6974631543 το κινητο μου.**Δωρο επισης φορτιστης αυτοκινητου **...Επισης νεο δωρο καρτα micro sd 4gb. Τελος ειχα παραγγειλει και μου ηρθε ενα φορητο μεγαφωνακι για αυτο το μοντελο , το οποιο δεν δουλεψε ομως ,και περιμενω να στειλουν αντικατασταση ...ελπιζω να δουλεψει και εννοειτε οτι θα το δωσω και αυτο ...Και ολα αυτα με ... **180 ευρω **
-
up...
-
Ενδιαφέρομαι για το κινητό που μπορούμε να βρεθούμε.Το e-mail μου είναι markos@agiphellas.gr
ΠΩΛΕΙΤΑΙ HTC S740