-
Δευτέρα δυστυχώς.....Πειραιά. Τρίτη επα-αναγνωρίσεις, Τετάρτη Πύργο και 2/3 day off acropolis με βόλτα στα υπόλοιπα ....βουνά μας, Πέμπτη SD και 1/2 Ελάτεια, Παρασκευή Ελάτεια -Ελευθεροχώρι - Παύλιανη2, Σάββατο Αμφισσα εις διπλούν και Κυριακή Αγ. Στέφανο εις διπλούν.
-
Μιά (μόνο) βδομάδα (σχεδόν) στά βουνά και τα λαγκάδια και δέν έφτασεεεεεεεε!!!!!!!!!Στέλιο Νίκο καί άλλα παιδιά βλέπετε ότι η γερουσία αντέχει ακόμα και τό έχουμε βάλει σκοπό να δούμε και τα εγγόνια κάποιων παλιών οδηγών πού τώρα βλέπουμε τα παιδιά τους.Από μέρη διάφορα,απο αναγνωρήσεις άφθονες,τσιπουράκι ρίξαμε!(Βασιλογιαννέοι τί λέτε καλό?) αλλά από ψήσιμο τζίφος (καί να λείπουν τα παράπονα) τουλάχιστο εκεί πού το προγραμματίζαμε (Παύλιανη).Άς όψονται οι λάσπες.Θετικό:Η άφθονη τρέλλα στά βουνά μας (άλλωστε εκεί δέν πάει?)Αρνητικώτατο:Η ΑΙΣΧΡΗ συμπεριφορά στά ΙΕΡΑ χώματα.Σκουπίδια από..... σκουπίδια (επιεικέστατα).Κατά τά άλλα τά περάσαμε καλά αν εξαιρέσεις πόνους στίς αρθρώσεις,στή μέση κτλ (καί δέν θέλω σχόλια).Πάντως τό ψήσιμο έγινε (έτσι γιά να ζηλεύουν μερικοί).Και γιά τούς άπιστους Θωμάδες πειστήρια τού .....εγκλήματος στήν http://www.xwmatinos.gr. (Κώστα ποιός ρουφιάνος έστειλε τήν φωτο?) : ΥΓ1.Μακράν άπαιχτη η Οίτη.ΥΓ2.Δωμάτια γιά τό 52ο κλείσατε?
-
1 mera Μονο στο shakedown! και ηταν το πρωτο μου ραλλυ ακροπολις! πραγματικα εντυπωσιαστηκα! ξερετε ποιο ειναι το καλο? οτι μπορει διπλα μου να ηταν ενας απο σας και να μην το ηξερα!
ειμασταν πριν τον τερματισμο πιο πριν απο εκει που ειχε κατι απανωτα S και μια καλυβα, πιο πριν απο ενα ασημενιο Jimny πανω σε μια στροφη! 4 τρελοι. σε ενα σημειο που καποιοι φωναζαν 2-3 τυπους που ειχαν περασει απο την απεναντι πλευρα και καθοταν πισω απο ενα τσιμεντενιο γεφυρακι και οταν περνουσαν ta wrc τους κορναριζαν!
Http://users.auth.gr/paskaliq εδω ειναι κατι βιντεακια που τραβηξαμε! εγω εχω και φςτογραφιες αλλα δεν ξερω πωσ να τισ ανεβασω
-
Ο χρήστης Ιδρυτικός Αναγνώστης έγραψε:
ΥΓ2.Δωμάτια γιά τό 52ο κλείσατε?Στανταρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Ιδρυτικός Αναγνώστης έγραψε:
Αρνητικώτατο:Η ΑΙΣΧΡΗ συμπεριφορά στά ΙΕΡΑ χώματα.Σκουπίδια από..... σκουπίδια (επιεικέστατα).Πές τά βρέ!!!Μού ήρθε νά...σκούξω!!!
-
To πρώτο Ακρόπολις που παρακολούθησα ήταν το 30ο σε ηλικία 12 ετών κι εγώ. Από τότε μέχρι πέρυσι δεν έχανα ημέρα. Φέτος δεν πήγα. Μόνο τηλεόραση και εκεί χαλαρά. Δεν με τράβηξε φέτος αλλά δεν το ψάχνω γιατί. Πρέπει να το ψάχνουν και ελπίζω να το ψάχνουν άλλοι για μένα.
-
Πάντως από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας βλέπουμε ότι πάνω από 50% ήταν στα βουνά όλες τις μέρες του αγώνας και άλλο ένα 20%, 1 ή 2 μέρες. Το 17% που παρακολούθησε από την τηλεόραση είναι σίγουρα από απομακρυσμένα μέλη.
Τα μέλη του φόρουμ πάντως που μπαίνουν στην ενότητα του Ακρόπολις είναι μάλλον 'ταγμένα' -
Τολμώ να πώ οτι ήταν το πρώτο Ακρόπολις που παρακολούθησα ως θεατής...και με πολύ καλή παρέα, αν και όταν ήταν νηστικοί-γκρίνιαζαν...
τις δύο προηγούμενες χρονιές ήμουν εκεί με το άνχος του κριτή, οπότε καμία σχέση με ευχαρίστηση και παρακολούθηση...
Φέτος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσα να δεσμευτώ για κριτής, εξού και μου προέκυψε πλήρης παρακολούθηση...το πρόγραμμα που είχε βγάλει η παρέα μέτριο προς το ελαφρύ-αφού δεν το ακολούθησα κατα γράμμα-αλλά με απολαυστικές διαδρομές και σχόλια...
το ξανακάνω με τα 1000... -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πάντως από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας βλέπουμε ότι πάνω από 50% ήταν στα βουνά όλες τις μέρες του αγώνας και άλλο ένα 20%, 1 ή 2 μέρες. Το 17% που παρακολούθησε από την τηλεόραση είναι σίγουρα από απομακρυσμένα μέλη.
Τα μέλη του φόρουμ πάντως που μπαίνουν στην ενότητα του Ακρόπολις είναι μάλλον 'ταγμένα'Ημουν σίγουρος οτι θα έβγαζες στατιστικά γιατρέ!!
Σίγουρα είμαστε 'ταγμένα'...που δεν ξέρουμε!!
-
Υπάρχει....Αγιος Ακρόπολις;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
:lol:
Υπάρχει....Αγιος Ακρόπολις;Υπάρχει....Αγιος Ακρόπολις ο Χωματάς...μεγάλη η χάρη του!!
-
Και να σκεφτείτε πως μερικοί 'άρρωστοι', διοργανώνουν εκδρομή Σαββατοκύριακο μεταακρόπολις σε όλες τις ειδικές, στα χώματα που πάτησαν θεοί και ημίθεοι. Το χώμα νερό δε γίνεται.
Δεν είναι άσχημη ιδέα.!!! -
Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή ήμουν εκεί...shakedown δεν πρόλαβα λόγο σχολής!
H Kυριακή για μένα ήταν πολύ καλή με βασικό λόγο το μηχανάκι...με αυτοκίνητο θα αυτοκτονούσα!Αντε και του χρόνου!!
-
4 μέρες και φέτος, αρχής γενομένης από το SD. Εχω ξαναπεί σε άλλο θέμα ότι το φετινό Ακρόπολις δε με άρεσε.
Για του χρόνου:δεν ξαναπάω SSS.
βγάζω την Κυριακή τελείως από τα πλάνα μου ίσως και το Σάββατο, θα δούμε...
Εκτός από SD, θα διαλέξω μία-δύο ειδικές και θα κλειστούμε μέσα από βραδύς, με τα απαραίτητα εφόδια για να περνάς καλά σε ράλι (ψησταριά, κάρβουνα και φυσικά πανσέτες, σουβλάκια κλπ.). Δεν κρύβω ότι φέτος ζήλεψα αυτους με το αρνί στο Δροσοχώρι. -
Ο χρήστης acro έγραψε:
Και να σκεφτείτε πως μερικοί 'άρρωστοι', διοργανώνουν εκδρομή Σαββατοκύριακο μεταακρόπολις σε όλες τις ειδικές, στα χώματα που πάτησαν θεοί και ημίθεοι. Το χώμα νερό δε γίνεται.
Δεν είναι άσχημη ιδέα.!!!Καθόλου άσχημη ιδέα ...είτε προ ακροπολικά είτε μετα ακροπολικά να κανονίζαμε ένα φορουμίστικο κομβόι 4 Χ 4 ... έτσι για να εμπεδώσουμε τις διαδρομές με άνεση και χάρη!!!
-
εγώ τι να σας πώ; Μένω στην Ελάτεια οπότε είδα 4 ειδικές, Ελάτεια και Ρεγγίνι 2 φορές
-
Ο χρήστης renia έγραψε:
εγώ τι να σας πώ; Μένω στην Ελάτεια οπότε είδα 4 ειδικές, Ελάτεια και Ρεγγίνι 2 φορέςΚαλώς όρισες στο Φόρουμ των 4Τροχών!
-
Ο χρήστης renia έγραψε:
εγώ τι να σας πώ; Μένω στην Ελάτεια οπότε είδα 4 ειδικές, Ελάτεια και Ρεγγίνι 2 φορέςΡένια καλωσήρθες στο Φόρουμ!!
Μήπως ξέρεις στην ευρύτερη περιοχή μία ταβέρνα με όνομα 'Αγγέλα'? Αν ναι κλείσε τραπέζι για 24-25/6 μεσημέρι. Θα είμαστε εκεί, αφού θα περάσει μία νέα ειδική από εκεί
-
Κώστα , τελικά θα την βρείτε την άκρη βλέπω
-
Sto 50 eixa gnorisei ton Antoni Mpoukaouri mazi me enan allo pou itane panta mazi sto Santa Fe pou odigousane..
An o sigekrimenos mpeni sto forum 8a parakolousa na epikinonisei mazi mou eidalos an kapios ton gnorisei as ton enimerosei oste na apoktiso to thl tou pou to exo xasi.
An rotisei pios ton zitai..pes tou to...'to paidi apo giannena pou eixate gnorisei sto 50 acropolis'..
Euxaristo
Παρακολουθήσατε το Ακρόπολις?