-
OOOk I got it! Άντε να ρίξει καμιά βρόχα
-
Έχει δοκιμάσει κανείς τους flat blade της champion?
http://www.trade-wind.gr/index.php?page ... 57&lang=enμπορείτε να καταλάβετε αν έχει 1 ή 2 μέσα το πακέτο;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
http://www.trade-wind.gr/index.php?page ... 57&lang=enμπορείτε να καταλάβετε αν έχει 1 ή 2 μέσα το πακέτο;
Eνας πρεπει να ειναι .Για το πουντο;Ο του συνοδηγου ειναι μικροτερος (45αρης; )
-
Champion, Trico, Bosch και λοιπές γνωστές μάρκες, έχουν μόνο ένα τεμάχιο στο κουτί.
Στα περισσότερα αυτοκίνητα, ο -του συνοδηγού- είναι μικρότερος από τον -του οδηγού-. Διαφορά, έστω και ελάχιστη, έχει και στην τιμή.
-
Όσοι Bosch αγόρασα εγώ είχαν πάντα και τα δύο τεμάχια (οδηγού+συνοδηγού) στο κουτί..
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Όσοι BOSCH αγόρασα εγώ είχαν πάντα και τα δύο τεμάχια (οδηγού+συνοδηγού) στο κουτί..Ιδιου μεγεθους και οι δυο;
-
Κανονικά υπάρχουν και πακέτα ειδικά για κάθε μοντέλο που περιέχει και τους δύο διαφορετικούς καθαριστήρες αλλά στην Ελλάδα δεν τα έχω συναντήσει ακόμα...
-
Για τον πούντο μκ1 παντως η bosch έχει πακέτο με δυο μέσα πολύ διαφορετικούς (νομίζω 16'' και 22'').
-
Για οπελ αστραΗ 2004 υαλοκαθαρηστηρες απο που να αγορασω μιας και η αντιπροσωπεια τους εχει πανακριβα, ακου 60 ευρω. ευχαριστω.
-
Ο χρήστης mixail62 έγραψε:
Για οπελ αστραΗ 2004 υαλοκαθαρηστηρες απο που να αγορασω μιας και η αντιπροσωπεια τους εχει πανακριβα, ακου 60 ευρω. ευχαριστω.Πηγαινε σε ενα καταστημαμε ειδη αυτοκινητου ή σε κανα Praktiker! 60€?? Απο χρυσαφι ειναι?? Μιση τιμη θα τους βρεις ωπουδηποτε αλλου!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Eνας πρεπει να ειναι .Για το πουντο;Ο του συνοδηγου ειναι μικροτερος (45αρης; )
Nαι. Το πουντο θέλει 55 και 45cm.
Απλά είδα την φωτό με τα 2 τεμάχια κ σκέφτηκα μήπως είναι σετ (όχι λογικό με τέτοια τιμή )
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Όσοι BOSCH αγόρασα εγώ είχαν πάντα και τα δύο τεμάχια (οδηγού+συνοδηγού) στο κουτί..
Ιδιου μεγεθους και οι δυο;
Όχι, διαφορετικού..
Παράδειγμα - Bosch 979SΜήκη: 600mm οδηγού, 475 mm συνοδηγού
Και είμαι αρκετά βέβαιος ότι έχω δει τέτοια πακέτα στο Praktiker (βέβαια για το δικό μου μοντέλο δεν βρήκα, τα παίρνω από το internet - και πολλαπλώς φθηνότερα..)
-
Καλησπέρα. Το Σεπτέμβρη είχα βάλει κάτι υαλοκαθαριστήρες valeo. Με τον καιρό σιγά σιγά άρχισε να χάνει η απόδοση τους και τώρα με τις βροχές δεν βλέπεις σχεδόν τίποτα όταν τους ανοίγεις, γεμίζει γραμμές.
Λέτε να αλλάξω λαστιχάκια μπας και στρώσει; Αν ναι που μπορώ να βρώ μόνο λαστιχάκια;Κάτι διάβασα για τα alex pack σε προηγούμενα ποστ γιατί σε 2-3 βενζινάδικα που ρώτησα δεν είχανε... -
Ο χρήστης dimitris__27 έγραψε:
Καλησπέρα. Το Σεπτέμβρη είχα βάλει κάτι υαλοκαθαριστήρες valeo. Με τον καιρό σιγά σιγά άρχισε να χάνει η απόδοση τους και τώρα με τις βροχές δεν βλέπεις σχεδόν τίποτα όταν τους ανοίγεις, γεμίζει γραμμές.
Λέτε να αλλάξω λαστιχάκια μπας και στρώσει; Αν ναι που μπορώ να βρώ μόνο λαστιχάκια;Κάτι διάβασα για τα alex pack σε προηγούμενα ποστ γιατί σε 2-3 βενζινάδικα που ρώτησα δεν είχανε...Alex pak ή Praktiker εχουν και ποικιλια
-
Κάπου όμως να μου τα βάλουν κιόλας;
Δυστυχώς δεν πιάνουν τα χέρια μου... -
Σε μαγαζί με αξεσουάρ τότε! (Απ' αυτά που έχουν διάφορα είδη απο αυτοκόλλητα 'Μπαμπά μη τρεχεις' έως καλύμματα, αεροτομές κλπ).
Και εγώ έτσι κανω! -
Λέτε να αλλάξω λαστιχάκια μπας και στρώσει; Αν ναι που μπορώ να βρώ μόνο λαστιχάκια;Κάτι διάβασα για τα alex pack σε προηγούμενα ποστ γιατί σε 2-3 βενζινάδικα που ρώτησα δεν είχανε...Δοκιμασες να τους καθαρισεις;
-
Εγώ τους αλλάζω και στα 2 κάθε χρόνο και έτσι έχει τελειώσει η υπόθεση.Το κόστος δεν είναι μεγάλο ενώ αντίθετα η χρησιμότητα τους μεγάλη γιατί είναι ότι χειρότερο να μην μπορεί να καθαρίσει ο καθαριστήρας το τζάμι.
-
Κάπου όμως να μου τα βάλουν κιόλας;
Δυστυχώς δεν πιάνουν τα χέρια μου...Σε μαγαζί με αξεσουάρ αυτοκινήτων (πατάκια, αλυσίδες, κτλ )θα βρεις σίγουρα. Συνήθως τα βάζουνε κι όλας
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Όσοι BOSCH αγόρασα εγώ είχαν πάντα και τα δύο τεμάχια (οδηγού+συνοδηγού) στο κουτί..
Ιδιου μεγεθους και οι δυο;
Όχι, διαφορετικού..
Παράδειγμα - Bosch 979SΜήκη: 600mm οδηγού, 475 mm συνοδηγού
Και είμαι αρκετά βέβαιος ότι έχω δει τέτοια πακέτα στο Praktiker (βέβαια για το δικό μου μοντέλο δεν βρήκα, τα παίρνω από το internet - και πολλαπλώς φθηνότερα..)
Για όλα τα μοντέλα κατασκευής απο το 2003/4 και μετά υπάρχουν πλέον στο εμπόριο σετ υαλοκαθαριστήρες, ειδικοί για κάθε μοντέλο, flat ,άριστης ποιότητας , ίσως και καλύτερης από αυτούς που είχαν αρχικά, σε πολύ χαμηλές τιμές μαζί με την τοποθέτηση...Απλά θέλει λίγο ψάξιμο!
Περι Υαλοκαθαριστηρων