-
**Πέμπτη **φεύγοντας απόγευμα από την δουλειά κατάφερα τελικά να φτάσω στην SSS προς το τέλος της. Πήρα μία πολύ μικρή γεύση από Ακρόπολις και συναντήθηκα με τους φορουμάδες που ήταν ήδη εκεί.
Leg1
Εγερτήριο στης 3.40 (είναι τρελλοί οι φορουμαδες) και βουρ για ΕΛΑΤΕΙΑ-ΖΕΛΙ 1, φυσικά για κλείσιμο. Μπήκαμε στις 5 και 5.40 είχαμε βρει το στο παλαιό μοναστήρι του Προφήτη Ηλία. Ρίξαμε έναν υπνάκο και ξυπνώντας στις 8 είδαμε ενα σωρό αγουροξυπνημένους να χτυπάνε φραπέδες Το σημείο τέλειο! Μας αποζημίωσε με το παραπάνω για το πρωϊνό τρέξιμο. Οσοι θεοί πέρασαν, πετάγαν. Δυστυχώς έγινε το γνωστό ατύχημα οποτε με καποια καθυστέρηση περασαν την διαδρομή οι υπόλοιποι σαν απλή. Του χρόνου θα είμαστε παλι εκεί στα σίγουρα!!!!!Φεύγοντας από Ελάτεια πηγαμε ΣΤΡΩΜΗ 1 στην κλασσική κοπάνα. Πιστεύαμε ότι δε θα προλαβαίναμε, φτάσαμε όμως στο τσακ για τον πρώτο! Πολύ κρύο, το συγκεκριμένο σημείο δεν έλεγε και πολλά, ειδικά ξέροντας ότι 500 μ. πιο κάτω υπήρχε καλό σημείο. Δυστυχώς δεν μπορούσαμε να φτάσουμε εκεί, έπιασε και βροχή οποτε μετά από λίγο πήραμε την ομπρέλλα μας και φύγαμε για ΠΑΥΛΙΑΝΗ 2, ξέροντας ότι το σημείο που θέλαμε να φτάσουμε είχε δύσκολη προσέγγιση.
Ακολουθώντας τις οδηγίες του acro, μπήκαμε σε περιπέτειες τις οποίες θα γράψω σε άλλο θέμα, το σημείο όμως ήταν τρομερό και ο κόσμος ελάχιστος. Η λάσπη και το κρύο ήταν απίστευτα ενώ η θερμοκρασία ήταν γύρω στους 9 βαθμούς! Πρώτη φορά βλέπω Ακρόπολις με χοντρό μπουφαν και παπούτσια τρακτερωτά τόσο λασπωμένα που γλύστραγες σαν σε πιστα πατιναζ!
Leg2
Για το Σαββατο αποφασίσαμε να πάμε ΔΡΟΣΟΧΩΡΙ 1 στα πρώτα 260 μ. της E.Δ. και μολις ανοίξει να κλειστούμε σε άλλο σημείο για το ΔΡΟΣΟΧΩΡΙ 2. Στο 1 κατσαμε στην φουρκετα και διασκεδάσαμε τρώγοντας άπειρη σκόνη. Περνώντας στο 2 μέσα στην ειδική βρίσκαμε συνέχεια φορουμάδες από όλη την Ελλάδα (σαν τα μανιτάρια φυτρωναν οι άτιμοι). Δεν λέμε ποιους βρήκαμε στην καντίνα να τρώνε (o κούκος ήταν), μαζευτήκαμε παντως στα νταμάρια όπου και βλέπαμε 1 πήδημα και λίγο πιο κάτω τα αυτοκίνητα να φεύγουν σε δεξιά χορεύοντας στον αέρα!Μην έχοντας χορτάει, μετά το τέλος της Ε.Δ. περάσαμε μια βολτίτσα από το SP. Γενικά αν και θεωρείτε από τα καλύτερα οργανωμένα μπλα μπλα μπλα προσωπικά το σιχαίνομαι. Όλα είναι πολύ καθαρά εκει πέρα, εαν καταλαβαίνετε τι θέλω να πω. Προτιμούσα το SP στην Λιλαία. Ηταν πολύ πιο κοντά στον θεατή και μπορούσες να κατέβεις ανάμεσα σε δύο ειδικές να ρίξεις μια ματιά και να συνεχίσεις.
Leg3
Την Κυριακή φύγαμε για ΣΤΙΡΦΑΚΑ 1 στην κοπ.3 οπου μάθαμε οτι καποιος συνφορουμιστας είχε κλειστεί από το βράδυ. Ελα όμως που ο άτιμος αντι να πιάσει καλό σημείο στα πηδήματα το είχε ρίξει στον ύπνο! Γενικά είχε ΠΑΡΑ πολύ κόσμο και δεν βλέπαμε καλά. Καταφέραμε να κάτσουμε σε μια στροφούλα πριν τα πηδήματα οπου επίσης φάγαμε άπειρη σκόνη, αλλά δεν πολυέλεγε το σημείο.Τελευταία ειδική ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 2 στην κοπ. 2 από off-road! Το σημείο καταπληκτικό! Βλέπαμε το αυτοκίνητο να πετιέται ξαφνικά σε πήδημα, να κατηφορίζει διαολεμένα γρήγορα σε άλλα 3 πηδήματα και να φεύγει μέσα από 2 δέντρα. Απλά υπέροχα! Κόσμο είχε πολύ, ειδικά κοντά στα δέντρα αλλά υπήρχε πολύς χώρος. Ο Αγ.Στέφανος για εμένα ήταν η καλύτερη ειδική και το καλύτερο κλείσιμο του Ακροπολις!
Μετά το τέλος της Ε.Δ., κάναμε μια γρήγορη στάση στην Λαμία όπου είδαμε κατι λίγο από αδιάφορο τερματισμό και πήραμε τον δρόμο του γυρισμού. Το μόνο αρνητικό στην διαδρομή η 1 ώρα μποτιλιαρίσματος από Αγ.Στέφανο εως την Βαρυμπόμπη, στα έργα. Το μόνο θετικό τα σκονισμένα τζιπ και αυτοκίνητα με υπομονετικούς βρώμικους επιβαίνοντες.
Το βράδυ πέτυχα στο TVMagic αφιέρωμα στις 2 πρώτες ημέρες και μου έφτιαξε η διάθεση. Μην ξεχάσετε σήμερα στις 20 τα τζουνιορ στις 24 την τρίτη μέρα.
Καλό καλοκαίρι!!!!!!!!!
-
Πήρα και εγώ γερή ανάσα απο την Πέμπτη στα βουνά.
Το shakedown είναι η καλύτερη εμπειρία για κάποιον που του αρέσουν τα Ράλυ.Μητέρα της γνώσης είναι η επανάληψη και μετά απο τόσες φορές που βλέπεις τους 'θεούς' να περνάνε στα ίδια σημεία, αρχιζεις να καταλαβαίνεις...
Πήγα στην Ελατεια 1 απο Ζέλι στη φουρκέτα που χτύπησε ο KRESTA τον SOLA.Ολοι αχολήθηκαν με το ατύχημα και κανείς με το να σταματήσει τον επόμενο αγωνιζόμενο ο οποίος ήρθε με αγωνιστικό ρυθμό μέχρι την φουρκέτα όπου τον σταμάτησαν οι θεατές.
Απο τους κριτές περιμένεις ποιό ψύχραιμη και όχι απλά ενστικτώδη αντίδραση.
Αφού ο αγώνας έπεσε 13 λεπτά πίσω,πήγα στο τέλος της Στρώμης όπου σε μια δεξιά με ένα τεράστιο νεροφάγωμα περνούσαν άπαντες πλην Ελλήνων με ένα τροχό στον αέρα και ο HIRVONEN με τους 4ΤΡΟΧΟΥΣ
Έπιασε να ψιλοβρέχει και οι περισσότεροι 'με το φανελάκι' μουρμούριζαν.
Στο Ακρόπολις τα περιμένει κανείς όλα και ιδιαίτερα στο φετινό.Στο σάκκο μου η νιτσεράδα το αντιηλιακό η 'ξηρά τροφή' το νερό,το ραδιοφωνάκι, μου έδειναν την άνεση να παρακολουθλω τον αγώνα χωρίς άγχος 'απολαμβάνοντας' τα φυσικά φαινόμενα.
Είναι για μένα τον απλό θεατή 'το δικό μου ράλυ'.
Και μετά Πάυλιανη στην Πυρά Ηρακλέους.
Όποτε μπαίνω στην κοπάνα αυτή με τα χαμηλά φυλλώματα να χαϊδεύουν την οροφη του αυτοκινήτου,καθώς προχωρώ μέσα στο μισοσκότεινο τούνελ των ελάτων, αισθάνομαι να περνώ σε άλλη διάσταση,στον κόσμο των Ράλυ.
Το Σάββατο περπατώντας στο λιοπύρι στις πρώτες ανηφορικές στροφές της Ελάτειας 2 είχα την αφέλεια να κάνω οτοστόπ στα δύο πούλμαν που ανέβαιναν στην ειδική πιστεύοντας (άκου φαντασία που διαθέτει ο τύπος) ότι τα εχει βάλει ο δήμος της Ελάτειας για να ανεβαζουν τον κόσμο στις επανω στροφές.Αν και μισοάδεια δεν σταματούσαν, οι οδηγοί γελούσαν,αφού οι επιβάτες τους είχαν πληρώσει ακριβά 'πακέτα'.
Η Λιλέα φέτος ήταν σωστή αν και δεν ειναι του γούστου μου οι Σούπερ Ειδικές αλλά ΑΝ φέρουν τον ανηψιό μου στα Ράλυ και όχι τα Ράλυ στα πανηγύρια τοτε συμφωνώ.
Κυριακή πρωί και η αστυνομία είχε κλείσει την κοπάνα προς Αγ.Στέφανο αλλά η πανεμορφη θέα προς τα γύρω βουνά έκαναν τον ποδαρόδρομο απόλαυση.(Άκου βίτσια που έχει ο άνθρωπος).
Για φρούτο προτιμήσαμε το άλμα στο χάσιμο στο 3ο χλμ. της Στίρφακας (και όχι Στρίφακα) το οποίο απολαύσαμε αποκαμωμένοι στη σκιά.Δίπλα μας σε λίγο προσγειώθηκε το ελικόπτερο της CITROEN με φωτογράφους και δημοσιογράφους.
Όταν τα αγωνιστικά πέρασαν τα ελικόπτερα πέταξαν μακριά άκουσα την τελετή του τερματισμού απο το υπέροχο για πρώτη χρονιά ραδιοφωνο του ράλυ.
Και του χρόνου!![size=18]
-
Καλησπέρα και από εμένα!
Τι υπέροχο τετραήμερο. Καλή παρέα και κουβεντούλα. Εντυπώσεις;Πέμπτη
[list:zdayyuyy]
[:zdayyuyy]Άφιξη στο SP το πρωί. Κόσμος λίγος. Τα αυτοκίνητα εκεί έτοιμα. Οι άνθρωποι της Peugeot γυαλίζουν τα 307 και ο Provera με γυαλιά ηλίου επιβλέπει με αυστηρότητα τη διαδικασία λες και αλλάζανε κιβώτιο . Η κατάσταση φαίνεται να μην είναι καλή μετά την Κύπρο. Η συνέντευξη του Provera μετά το αποδεικνύει περίτρανα.[/zdayyuyy]
[:zdayyuyy]Συναντάμε τον Νίκο Πασαλή. Άγχος για την υπερειδική, την Παύλιανη και το Δίκαστρο. Οι εργασίες στην υπερειδική συνεχείς και εντατικές. Η αλυτάρχης αγχωμένη με τον καιρό. Δεν μας έφθαναν όλα τ' άλλα (superrally, οργάνωση κλπ) έχουμε και τον καιρό. Με τα μούτρα στις προγνώσεις. Ο Νάσος μας λεει για τη διαδικασία του superrally.[/zdayyuyy]
[:zdayyuyy]Φεύγουμε για το shakedown. Το σημείο καλό. Συνάντηση με φορουμάδες και κουβεντούλα. Η οργάνωση μερικών ανθρώπων είναι απίστευτη. Capuccino, espresso Τα περάσματα συνεχή σε σημείο να κουράζεσαι . Με μεγάλη χαρά ξαναβλέπουμε τα Skoda. Ο Παπαδημητρίου δεν περνά.[/zdayyuyy]
[:zdayyuyy]Το πρόγραμμα έχει την υπερειδική. Για Πέμπτη ο κόσμος είναι ικανοποιητικός. Περνάνε οι πλοηγοί και η σκόνη κάνει την εμφάνισή της και η αγωνία μας στο κατακόρυφο για την εξέλιξη. Όσοι βρίσκονται στην εσωτερική διαδρομή στην αρχή έχουν μειονέκτημα αφού στην πρώτη φουρκέτα στο δεύτερο γύρο κάνουν υποχρεωτικά άσε, αφού δε βλέπουν. Σίγουρα καλύτερα από πέρσι. Αν είχε βραχεί λίγο παραπάνω θα ήταν καλύτερα. Βλέπαμε από την κίτρινη κερκίδα μόνο μπροστά μας. Την υπόλοιπη διαδρομή δεν τη βλέπαμε λόγω σκόνης. Συμφωνώ με cmarin. Τελευταία φορά η υπερειδική και για μένα.[/zdayyuyy][/list:u:zdayyuyy]
Παρασκευή
[:zdayyuyy]Παύλιανη Ι (Καταβόθρες). Το σημείο (αγωνιστικά) και το τοπίο εκπληκτικό. Οι φορουμάδες παρόντες και το κρύο αρκετό. Οι γραφικοί θεατές δε λείπουν. Τα περάσματα όμως μας αποζημίωσαν. Αρχίζει η βροχή και δεν διακινδυνεύουμε το Παύλιανη ΙΙ.[/zdayyuyy]
[:zdayyuyy]Πάμε Στρόμη λοιπόν (κοπάνα Πανουργιά). Ο δρόμος είναι αεροδρόμιο και απορούμε για τον χαρακτηρισμό μόνο για τζίπ στις προσβάσεις. Το κρύο απίστευτο αλλά το τοπίο για άλλη μια φορά μας αποζημειώνει. Τα περάσματα δεν είναι εντυπωσιακά (λόγω σημείου) αλλά όλοι μένουμε άναυδοι με την ικανότητα αυτών των αυτοκινήτων να φρενάρουν με αυτές τις ταχύτητες τόσο κοντά στη στροφή.[/zdayyuyy][/list:u:zdayyuyy]
Σάββατο
[:zdayyuyy]Φυσικά Δροσοχώρι Ι και κλεινόμαστε μέσα στο 1ο χλμ. Πανοραμική παρακολούθηση και ο κόσμος αρκετός. Ο Gronholm δεν περνά στη σειρά του και μας ζώνουν τα φίδια. Τί έγινε πάλι γμτ? Περνά μετά από 3 αυτοκίνητα σε ρυθμούς παρέλασης με πληγωμένη την πίσω αριστερή ανάρτηση. 500μ μετά παρκάρει. Μετά το τέλος της ειδικής μπαίνουμε μέσα παίρνουμε τις φωτογραφίες μας και φεύγουμε για το 2ο πέρασμα[/zdayyuyy]
[:zdayyuyy]Περνάμε τα λατομεία και πάμε για Αργοστύλια. Το σημείο εκπληκτικό αλλά δεν υπάρχει καθόλου χώρος για parking γμτ! Αναγκαστικά πίσω στο λατομείο. Το σημείο καλό με πηδήματα και χορούς. Η χρονομέτρηση έχει νόημα αφού είμαστε σχεδόν στο 18ο χλμ. Solberg & Rovis κάνουν τον ίδιο χρόνο ακριβώς. Tα Skoda γλυστράνε ενώ ο Βωβός δίνει άφθονο θέαμα. Η επιστροφή από τη γνωστή κοπάνα για Αγόριαννη φέρνει ταλαιπωρία. Παρκαρισμένα αυτοκίνητα μέχρι την άσφαλτο Αν είναι δυνατόν! Χαρά στο κουράγιο τους[/zdayyuyy][/list:u:zdayyuyy]
Κυριακή
[:zdayyuyy]Προσπαθούμε να πάμε στο εκκλησάκι στον Αγ. Στέφανο αλλά δεν τα καταφέρνουμε. Προσπαθούμε για τα δέντρα αλλά τα αυτοκινητα είναι παρκαρισμένα και πάλι μέχρι την άσφαλτο! Πάμε για εκκίνηση λοιπόν. Ο κόσμος αρκετός αλλά το σημείο δε φυλάσσεται καλά με αποτελέσμα τζιπ και τρακτέρ να μπαίνουν μέσα μέχρι και 3 λεπτά πριν την εκκίνηση Οι Martin & Gronholm κάνουν αγγαρεία, ενώ ο Βωβός είναι εμφανές ότι πάει για να τερματήσει[/zdayyuyy]
[:zdayyuyy]Φεύγουμε για SP όπου βλέπουμε τους πάντες να περιμένουν στο control. ο Λώρης φαίνεται ταλαιπωρημένος αλλά ευτυχής από την προσπάθεια. Όλοι οι οδηγοί δεκτικοί και ο Rovis φαίνεται να έχει όρεξη για αστεία. Συγκλονιστική η παρουσία του Stig[/zdayyuyy][/list:u:zdayyuyy]
H επιστροφή ξεκινά για να προλάβουμε την κίνηση. Και του χρόνου να είμαστε καλά!
Συγχαρητήρια για την απίστευτα καλή οργάνωση του αγώνα ΜΑΣ! -
Τό πρώτο πράγμα πού θά σάς πώ,είναι η ζήλια πού νιώθω γιά εσάς πού μπορείτε νά βλέπετε τό Ακρόπολις καί τίς τέσσερις μέρες του.
Εγώ,κλασικά,μόνο τήν Κυριακή!!!
από τό Σαββάτο τό απόγευμα λοιπών κλείστικα στή 'Στίρφακα',γιά νά τή δώ είς διπλούν τήν Κυριακή.Πρώτο σημείο ήταν τά άλματα.Τά άλματα όμως δέν τά είδαμε(σόρρυ Μαίρη)λόγω τής κοσμοπλημύρας πού υπήρχε,οπότε αρκεστήκαμε σέ μία 'πατημένη' δεξιά.
Δεύτερο σημείο,ένα μέ ενάμιση χιλιόμετρο μετά τά άλματα,όπου,από πατημένη δεξιά κατηφορική σέ αριστερή ανηφορική πού κλείνει,μέ λίγους θεατές,καί τη φωτογραφική μηχανή δυό βήματα από τά αγωνιστικά.Στά κατά τώρα.Ποιός είδε τί έγινε στό σημείο μέ τά άλματα,αφού έφυγαν οι θεατές;Τόσο σκουπίδι δέν έχω ξαναδεί στή ζωή μου!!!Τελείωσε.Είμαστε...ΓΥΦΤΟΙ!!!
Μετά από τήν ειδική,καί μπαίνωντας στό Καλαμάκι,υπήρχε κάδος σκουπιδιών,όπου καί σταματήσαμε ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!!!Εγώ,καί ένα άσπρο Νίβα.
Την έκανα 'ψώνιο'!!!
Άπό τό βράδυ πού ήμουνα μέσα,κατασκήνωσα δίπλα σέ μία παρέα από Κατερίνη.Ολο τό βράδυ κάποιος φώναζε:'Ε!!!Τά σκουπίδια στό τσουβάλι!!!'Τούς είπα καί 'μπράβο',...καί τήν άλλη μέρα τά παρατήσανε εκεί καί φύγανε!!!Καλά λόγια θά πώ καί εγώ γιά τήν οργάνωση,αλλά όχι καί γιά τούς 'χαλαρώτατους' κριτές,πού τήν ώρα πού είχαμε εκκίνηση,άφηνανε νά περνούν μέσα από τήν ειδική οι θεατές(σέ αυτούς συγκαταλέγετε καί παλιός-καλός αγωνιζώμενος).
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τό πρώτο πράγμα πού θά σάς πώ,είναι η ζήλια πού νιώθω γιά εσάς πού μπορείτε νά βλέπετε τό Ακρόπολις καί τίς τέσσερις μέρες του.
Εγώ,κλασικά,μόνο τήν Κυριακή!!!Αντρέα μη στεναχωριέσαι!!! Του χρόνου θα πας να κλειστείς στον Αγ.Στέφανο με αρνιά και θα έρθει όλο το φορουμ να ψήσουμε!!!
-
Μετά από 2-3 μπάνια νομίζω πως τα αυτιά μου σταμάτησαν να βγάζουν κοκκινόχωμα .
Παρασκευή στο δρόμο για SSS τηλεφώνημα στον Κουκ για πληροφορίες..
Νικό βρέχει?
Νίκος : Ναι... μετά το χάος.... προφανώς τα κινητά δεν αντέχουν σε ρυθμούς WRC. 2ή 3ή προσπάθεια .. τίποτα 'η κληση σας... κ.λ.π.
Αλήθεια η Πάυλιανη δεν έχει κεραία ε?
είδαμε μόνο Λιλαια
Σαββατο
Αμφισσα1. Από τον τερματισμό περπατήσαμε περίπου 2 χιλιομετράκια και φτάσαμε σε πολύ ωραίο σημείο με ελάχιστο κόσμο. Ευθεία σε αριστερή σχεδόν φουρκέτα και συνεχόμενα ανηφορικά 'S' για να χαθουν προς τον τερματισμό.
Ελάτεια από Ζέλι στο ασφάλτινο κομμάτι .Ο Duval μας έκανε να το βάλουμε στα πόδια .. Τον ειδαμε να έρχετε 'διπλωμένος' αριστερά για να μπει δεξια στο χώμα χωρις να δείχνει πως το αυτοκίνητο θα 'ακούσει' για να γυρίσει αρχίσαμε όλοι να τρέχουμε. Τελικά γύρισε θεαματικότατα!!!!.
Κλείσαμε με Λιλαία που δεν είχε καμία σχεση σαν θέαμα με την παρασκεύη. Μου φάνηκε πως πηγαίνανε '1 πάνω' όλοι. Ο SOLA έσωσε την τούμπα στο 'παρά 1' όχι όμως και ο BIASION που είδε την ειδική ανάποδα και τον κόσμο να ξεσηκώνεται.
Κυριακή
Στιρφακα από Ξυνιάδα, στα δύο δέντρα, Πολύ ωραία...
Άγιο Στέφανο στην κατηφόρα με τα τρια πηδήματα ωραίο θέαμα. Σίγουρα από τα καλύτερα σημεία του αγώνα.Απόρο πώς δεν είδα :
τον thevarveris στα Λουτρα
την Salome στον Αγ. Στεφανο.
κάποιον ακόμα, που διάβασα, που ήταν στην Στίρφακα κ.ο.κ.
στην Λιλαία, στο SP...........Τελικά ΠΩΣ και δεν είδα ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ φορουμα ρε γαμώτο???
Και του χρόνου όλοι να ειμαστε γεμάτοι υγεία να ξαναγράψουμε τις εμπειρίες μας...
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
.....κάποιον ακόμα, που διάβασα, που ήταν στην Στίρφακα.......Τελικά ΠΩΣ και δεν είδα ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ φορουμα ρε γαμώτο???
Στίρφακα ήμουν στα δέντρα στο εκκλησάκι αλλά το απόγευμα!!!
Στην πρώτη που ήσουν εσύ άκουσα ότι ο gronholm έξυσε το εκκλησάκι με το 307, αληθεύει? -
Ο χρήστης kkot έγραψε:
Απόρο πώς δεν είδα :
τον thevarveris στα ΛουτραΠου να με δεις βρε kkot σε ένα χωριό μόνο ξενοδοχεία
Συμφωνείς ότι είχε πολύ λιγότερο κόσμο από πέρυσι; -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Στην πρώτη που ήσουν εσύ άκουσα ότι ο gronholm έξυσε το εκκλησάκι με το 307, αληθεύει?είναι αλήθεια, και μάλιστα όταν έπεσε η σκόνη πλησίασα,ήμουν από την μέσα πλευρά στο χωράφι, να δώ άφησε χρώμα... .
Οπτικά πάντος, όπως ερχόταν, σκέφτικα πώς ..θα το πάρει μαζί του -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Που να με δεις βρε kkot σε ένα χωριό μόνο ξενοδοχείαΑσε που και δίπλα μου να πέρασες με ένα νταμάρι ο καθένας μας επάνω του.. που να γνωριστούμε... SSS δεν πήγες τελικά ε? κράτησες χαρακτήρα
Συμφωνείς ότι είχε πολύ λιγότερο κόσμο από πέρυσι;
Σχετικά με τον κόσμο συμφωνώ απόλυτα. Ειδικά την παρασκευή και το σάββατο δεν είχε τίποτα. Κυριακή οκ γινόταν πανικός. Αλλες χρονιές όμως, όπως ήταν την κυριακί ήταν όλες οι ημέρες.
Για να φανταστητε στα ΛΟΥΤΡΑ στην γκαζόν μπροστά απο τα ξενοδοχία δεν ειχε ουτε ενα ελικόπτερο. Πεσμένα πράγματα.. -
Ο χρήστης kkot έγραψε:
την Salome στον Αγ. Στεφανο.Τελικά ΠΩΣ και δεν είδα ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ φορουμα ρε γαμώτο???
και σκέψου ότι φόραγα και το καπελάκι του φορουμ!!!!
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
Που να με δεις βρε kkot σε ένα χωριό μόνο ξενοδοχεία
Ασε που και δίπλα μου να πέρασες με ένα νταμάρι ο καθένας μας επάνω του.. που να γνωριστούμε... SSS δεν πήγες τελικά ε? κράτησες χαρακτήρα
Ναι έμεινα πιστός στις αρχές μου και μάλλον με ακολούθησαν και πολλοί άλλοι για τους λόγους τους ο καθένας.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Τελικά ΠΩΣ και δεν είδα ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ φορουμα ρε γαμώτο???
Με αλλαγμένο χρώμα προφανώς στο πιο καφέ
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
και σκέψου ότι φόραγα και το καπελάκι του φορουμ!!!!καπελάκι εσύ και άλλοι 3 χιλιάδες.. θα μου πείς δεν ήταν 4TF!
είχα μάτια μόνο για τα....'πολύχρωμα μωρά'.. οπότε...
Αλήθεια μηπως να κανονίσουμε πάμε μέχρι τον Λάμπη τώρα που είμαστε , όλοι, σκονισμένοι.. ??? Τι λέτε?
-
Τελικά ΠΩΣ και δεν είδα ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ φορουμα ρε γαμώτο???
Με αλλαγμένο χρώμα προφανώς στο πιο καφέ
-
Παρασκευή
Παυλιάνη 1 στο κλασσικό κομμάτι μετα την εκκίνηση με τις καντίνες!Επειτα φύγαμε για Ελευθεροχώρι στο οποίο είδαμε την εκκίνηση,
εβγαλα φωτογραφίες με Gronholm και Solberg και είδα απο κοντά τους μεγάλους αλλα και τους μικρους του WRC.
Kάτι που μου έμεινε απο εκεί:ήταν ένας τύπος γύρω στα 45-50 χρονων που τα έχωνε σέ όσους είχαν χτυπήσει το αμάξι!
'Ποοο πως το έκανες έτσι γαμώτο το γ...ς' Και οι ξένοι οδηγοί κουνούσανε το κεφάλι δειχνοντας του οτι έχει δίκιο... LOLΣάββατο
Ελάτεια-Ζέλι 2
Καθήσαμε στην 2η φουρκέτα μετά την εκκίνηση βγάζοντας πολύ γέλιο φωνάζοντας τους 'Ελληνες' που ερχόντουσαν
τελευταία στιγμή κλασσικά!
ΑΤΑΚΕΣ απο θεατές σε έναν που ανέβαινε τα βράχια έχοντας στο χέρι ελληνικό καφέ'Εσυ μεγάλε σε λίγο θα πέσεις μεσα στο καφε' & 'Αν πέσεις κάντο αργά
για να το ευχαριστηθούμε τουλάχιστον'
Θέλαμε να πάμε και Δροσοχώρι αλλα το κόλλημα στην Ελάτεια για 1μιση ώρα λογο υπερβολικά πολλών αυτοκινήτων δεν μας άφησε!Κυριακή
Αγ.Στέφανος 1 στην κοπάνα είδαμε ένα ωραίο κατηφορικό κομμάτι με πολλές στροφές!Εκεί απολαύσαμε ΟΛΟΥΣ (όσους έιχανε μεινει) αγωνιζομένους!
Μετά φήγαμε μπένοντας μέσα στην ειδικη Στιρφακα 2(με μηχανακι φυσικά) φτάσαμε σε ένα ωραίο κομμάτι και απολαύσαμε
κι εκεί όσους έιχανε μείνει κλείνοντας το 51ο RALLY ACROPOLIS!**ΥΠΕΡ:**ΑΨΟΓΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ,τV,ΡΑΔΙΟ,SUPER RALLY ΑΦΟΎ ΜΠΟΡΈΣΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΈΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ
**ΚΑΤΑ:**O Kόσμος που κλασικα σαν έλληνες παμε τελευταία στιγμη,κινδυνέψανε να ακυρωθουνε μερικές ειδικές αφού ενώ είχε ξεκινήσει ο αγώνας
περπατούσανε μέσα στην ειδική!Και δεν ήταν λιγοι...Κατα τα άλλα δείξαμε αρκετο ευρωπαισμό φέτος!364 και σήμερα...αντε δεν περνάνε οι μέρες...
-
Ουφ, πρόλαβα.
Πάντως το καλύτερο πράγμα είναι μια άδεια την Δευτέρα μετά το Acropolis
Καλά, καλά μη βαράτε
Το πρόγραμμά μας περιγράφηκε από kouk και syele.
Για μένα ίσως ήταν το καλύτερο Acropolis, και δεν έχω παέι και σε λίγα :
α) σημεία πάρα πολύ καλά (Καταβόθρες και Δροσοχώρι Ι και ΙΙ όλα τα λεφτά), κρίμα που χάσαμε την κοπάνα της Παύλιανης λόγω καιρού.
β) δεν κουράστηκα όπως άλλες χρονιές
γ) παρέα εκπληκτική (εκτός από τους γνωστούς και μη εξαιρετέους) και οι συνφορουμάδες - ευχαριστώ παίδες να είστε όλοι καλά. Στιγμή του τριημέρου η άνοδος του DAP και του Pinatsis Jr στον χώρο παρακολούθησης του Αγ. Στεφάνου - εκκίνηση (πολλά μέτρα ανηφόρα μέσα από τα χωράφια).
δ) Οι φορουμάδες, και μη, που συναντήσαμε Παρασκευή και Σάββατο (Μαίρη την Κυριακή σας κόρναρα το πρωί στο φανάρι στη Λαμία, εγώ έστριβα για service park).
ε) Οι φωτογραφίες που τραβήξαμε από το τραυματισμένο 307 του Gronholm,
mixed feelings , καταπληκτική χαρά που θα διακοσμήσω το γραφείο μου, στενοχώρια που δεν θα τον ξαναβλέπαμε να πηγαίνει αέραΆντε και του χρόνου από Πέμπτη.
Thanks guys. Οι φωτό έρχονται αύριο -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πάει κι αυτό............. και η κοπάνα του acro είναι πολύ δύσκολη (μέχρι και κοντό βάλαμε στο 4Χ4 για για λασπωμένη ανηφόρα με τεράστια χαντάκια). ...............Το σημεί είναι πολύ καλό και βλέπεις ότι ακριβώς μας είχε περιγράψει ο acro . .Δύσκολο? τι δύσκολο, απίστευτα δύσκολο θες να πεις. Τρίτη απόγευμα την πέρασα αλλά ήταν αγνώριστη από τη συνεχόμενη βροχή που έριξε Σκ. Δεν έφταιγα. Απόρησα πως την πέρασα και είπα ότι αν θα συνέχιζε έτσι ο καιρός ούτε 4Χ4 θα περάσει. Πράγματι όμως πέρυσι την ανεβήκαμε αέρα πατέρα.Το κουφό και απίστευτο είναι ότι Τρίτη πρωί, πήγαμε να ελέγξουμε την ¨κοπάνα¨μας από Καρυά. Βατότατος ο δρόμος αλλά, πάντα υπάρχει ένα αλλά. Σε ένα κομμάτι 5 μόνο μέτρων υπήρχε λάσπη 40 πόντους. Είχαμε πάτημα αλλά......για πρώτη φορά στα 21 ακρόπολίς μου κολλήσαμε και νάνε καλά τα τρακτέρ. Την Παρασκευή όμως τα πάντα στεγνά και σχετικά εύκολα πέρασαν όλου οι φίλοι που την προτίμησαν. Ο μόνος που έλειπε από εκείνο το σημείο ήμουν εγώ διότι προτίμησα ένα θεϊκό σημείο 1,1 πιο μέσα. Το μεγάλο μπάμ ΄΄έγινε στην κοπάνα μου και ο Μάρτιν είχε μία εντυπωσιακότατη έξοδο όπως μου περιέγραψαν αυτοί που τον είδαν. Τον τράβηξαν από ένα κρέμι σπάζοντας αλυσίδες κλπ με ένα Lada. !!! Απλά, ας πρόσεχα............... Δεν ξέρεις πότε θα σου κάτσει....
Φωτογραφικό υλικό on line. Videakia έρχονται.
Σε κάποιους θυμίζω....τη ευθεία στην μαύρη διχάλα με τη μαργαρίτα!!!!.
Ψάξε και θα την βρεις. -
Παρασκευή: μόνο Λιλαία από την οποία θυμάμαι τον απίστευτο σχολιασμό, το 'μισό' fiesta του Latvala που σβήνει στο GO και τον Στεφανή να τους προτρέπει να κάνουν μια τέλευταία προσπάθεια να πάρει μπρος. Τελικά πήρε....ΑΑ! και το μεταλλαγμένο (όπως χαρακτηρίστηκε) Ignis νομίζω του Andersson.
Σάββατο: Δροσοχώρι 1 περίπου στη μέση της διαδρομής που βλέπω κατηφορική δεξιά, εσάκι, πέρασμα κοφτά από τον βράχο που κάθομαι, δεξιά με δέντρο (ο καθρέφτης του Martin δεν πρέπει να απείχε πάνω απο εκατοστό ) και ακολούθως αριστερή ανηφορική (κάποιος Έλληνας έκανε τετ-α-κε αλλά δε θυμάμαι πλήρωμα).Μόλις ανοίγει η ειδική την παίρνω ανάποδα για το ομώνυμο χωριό και μετά για Άμφισσα 2. Μετά από μία αριστερή βλέπω έκπληκτος το πεζό του φιλανδού που νωρίτερα αναρωτιόμουν γιατί δεν πέρασε το δροσοχώρι. Το πλήρωμα βέβεια απών και μόνο ένας της ομάδας εκεί να προσέχει το αυτοκίνητο. Γύρω στα 50 άτομα γύρω γύρω να γωτογραφίζουν, άλλοι να προσπαθούν να δούν μέσα από το καπώ και άλλοι να φωτογραφίζονται με τον μηχανικό που περίμενε μέσα στη ζέστη και προσπαθούσε να απομακρύνει τους λύσασμένους που αν ήταν μόνοι τους θα το είχαν φορτώσει όλο και θα το είχαν πάρει!
Η Άμφισσα δε με ενθουσίασε (από την κοπάνα της Αγίας Τριάδας και μετά). Δεξιά όλο γκρεμός και αριστερά λίγα κομμάτια για παρακολούθηση...Κυριακή: Στίρφακα 1 (ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ!!! )πάνω στο Big Jump (όπως άκουσα χθες τον Mills να διαβάζει) δεξιά όπως έρχονται τα αυτοκίνητα. Ο Loeb πέρασε μαλλιά όπως και ο Gardemeister που έσκιζε μετά την εγκατάλειψη αφού προσπαθούσε να βγάλει προβλήματα το Fabia. Αληθεύει ότι στα νερά στο Ρεγγίνι αντί να κατεβάσει έβαλε τετάρτη και χώθηκε με κομμάτια τον προφυλακτήρα;; πήραμε κανένα κομμάτι παιδιά;;;
Γενικά οι θεατές απογοητεύτηκαν με τα χαλαρά περάσματα των Ελλήνων (χαρακτηριστική ατάκα διπλανών: 'κόψε ρε, κόψε, έχει άλμα εδώ!'). Εξαίρεση στον κανόνα ο Πλατής που πέρασε ωραία και εισέπραξε και το ανάλογο χειροκρότημα..
Μετά service park με την είσοδο όλων τον αγωνιστικών και Solberg να χαιρετά όρθιος στην πόρτα. Χειροκροτήματα, κόρνες και σαμπάνιες στη Subaru. Ράμπα τερματισμού και απογοήτευση για το ότι δεν αφέθηκε ο νικητής ελέυθερος να driftάρει πριν τη ράμπα. Γιατί ρε; Γιατί;;;ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΑΥΤΑ. ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΒΩΒΟ ΚΑΙ ΕΛ-ΕΜ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 8Η ΓΕΝΙΚΗΣ. 1000 ΜΠΡΑΒΟ!!! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
-
SSS δεν πήγες τελικά ε? κράτησες χαρακτήρα
Ναι έμεινα πιστός στις αρχές μου και μάλλον με ακολούθησαν και πολλοί άλλοι για τους λόγους τους ο καθένας.
Ke na dis posi alli tou chronou tha se akolouthisoume.
Cmarine,syele ke DAP to lene apo tora.
Ημερολόγιο καταστρώματος-51ο Ρ.Α.