-
ακριβως οτι λεει ο τιτλος
ευχαριστω -
ευχαριστω -
ευχαριστω -
up
και τα χρονια μου πολλα
-
up
-
up
-
Από κλεμένο είναι?
-
πολυ εξυπνο
δυστυχως μου εχουν κλεψει την προσοψη,οποτε ζηταω πασα βοηθεια
ευχαριστω
-
up
-
ups
-
upανω
-
Πάρε τηλέφωνο στα 2102585662-6973649135 Γιαννης
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Πάρε τηλέφωνο στα 2102585662-6973649135 Γιαννηςκαλησπερα πηρα τηλεφωνο το σηκωσε ο γιαννης που εχει συνεργειο αυτοκινητου αλλα δεν ηξερε τιποτα..και στο κινητο και στο σταθερο
ελπιζω να μην ηταν φαρσα..
αν θελεις ενημερωσε με
-
ευχαριστω τον παραπανω φιλο για τη διευκρινιση ακυρο τελικα
οποτε εξακολουθει να ζητειται μανιωδως κ διακαως
-
up
thanks -
Ο χρήστης blade_ έγραψε:
up
thanksΒρε πέταξέ το και πάρε άλλο,σιγά μη βρεις πρόσοψη από το ακριβώς ίδιο μοντέλλο,τρίχα σε βελόνα από 10 μέτρα αν την πετάξεις ποιό ευκολα θα περάσει.......
-
πρωτον θα παρακαλουσα τους μοδερατορες να σβησουν τα ασχετα σχολια..δε μας ενδιαφερουν
δευτερο
αγαπητε φιλε αμα ειχες ιδεα απο μουσικη θα ηξερες οτι ειναι μια απ τις καλυτερες πηγες που εχουν βγει ποτε
γι αυτο ασε με στον καημο μου να ψαχνω κ κοιτα τη δουλεια σου
φιλικα
-
Ο χρήστης blade_ έγραψε:
πρωτον θα παρακαλουσα τους μοδερατορες να σβησουν τα ασχετα σχολια..δε μας ενδιαφερουνδευτερο
αγαπητε φιλε αμα ειχες ιδεα απο μουσικη θα ηξερες οτι ειναι μια απ τις καλυτερες πηγες που εχουν βγει ποτε
γι αυτο ασε με στον καημο μου να ψαχνω κ κοιτα τη δουλεια σου
φιλικα
Φίλε είχα alpine και ξέρω,μόλις μου το στείλανε από Γερμανία μου το κλέψανε σε τρεις μήνες,οπότε μάλλον έπεσες στην περίπτωση!
Καλοπροαίρετα στο λέω ,δεν αξίζει να ταλαιπωρείσαι και να αναμένεις χωρίς.......αντίκρυσμα,πάρε άλλη.YΓ1.Οι καλύτερες πηγές για μένα
2.Εξαρτάται πως εννοείς αν έχω ιδέα από μουσική γιατί εννοείς τα μπαμπουμ και τα τσιταρισμένα πρίμα μάλλον αδικείς το μηχάνημα -
εσυ πως με κοβεις?για ονομα του θεου...εγω θελω να εκμεταλευτω οσο καλυτερα το μηχανημα..αμα ηθελα εχει προσφορα το media ενα καλο clarion στα 140...
εγω θα προσπαθησω..αμα βρεθει καλως...γνωριζεις εσυ καποιον απο γερμανια οπως λες που μπορει να βοηθησει?
ευχαριστω
-
up αλλη μια
ΖΗΤΕΙΤΑΙ προσοψη Alpine CDA-7894