-
Καλημέρα σας! Μήπως γνωρίζετε αν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά η σούπερ ειδική της Λιλαίας; Μπορεί να μην έχω όρεξη να πάω στην κερκίδα και να προτιμώ το βουνό αλλά έστω από την τηλεόραση δε λέει να το χάσω!
-
Καλημέρα σας! Μήπως γνωρίζετε αν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά η σούπερ ειδική της Λιλαίας; Μπορεί να μην έχω όρεξη να πάω στην κερκίδα και να προτιμώ το βουνό αλλά έστω από την τηλεόραση δε λέει να το χάσω!
-
-
Μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί το παρακάτω πρόγραμμα: (http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=tv-program)
***KYΡΙΑΚΗ 30/5 **
22:00 WRC MAGAZINE SHOW Προεπισκόπιση του Ράλλυ Ακρόπολις διάρκειας 90 λεπτών .
**ΤΕΤΑΡΤΗ 2/6 **
22:00 WRC MAGAZINE SHOW Αφιέρωμα στο Ράλλυ Ακρόπολις με τους.(Διάρκεια 60')
**ΠΕΜΠΤΗ 3/6 **
21:25 Ράλλυ Ακρόπολις Πεντάλεπτες ειδήσεις. (Η εκπομπή επαναλαμβάνεται στις 22:55)
23:55 Ράλλυ Ακρόπολις Τελευταία νέα από τον αγώνα. (Διάρκεια 30')
**ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/6 **
18:05 Ράλλυ Ακρόπολις Πεντάλεπτες ειδήσεις. (Νέα ενημέρωση θα υπάρχει και στις 19:55, 21:25 και 21:55)
23:55 Ράλλυ Ακρόπολις Επισκόπιση του 1ου σκέλους του αγώνα. (Διάρκεια 30')
**ΣΑΒΒΑΤΟ 5/6 **
18:05 Ράλλυ Ακρόπολις Πεντάλεπτες ειδήσεις. (Η εκπομπή επαναλαμβάνεται στις 19:55, 21:25 και 21:55)
23:55 Ράλλυ Ακρόπολις Επισκόπιση του 1ου σκέλους του αγώνα. (Διάρκεια 30')
**ΚΥΡΙΑΚΗ 6/6 **
21:30 WRC MAGAZINE SHOW Επισκόπιση του Ράλλυ Ακρόπολις. (Διάρκεια 90')
*ΔΕΥΤΕΡΑ 7/6 **
20:00 WRC JUNIOR Αφιερώμα στον 2ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Nέων. (Διάρκεια 30')
23:55 WRC MAGAZINE SHOW Αποτίμηση του Ράλλυ Ακρόπολις διάρκειας 60 λεπτών.Δες την προεπισκόπιση της Κυριακής και ίσως που κάτι για live ειδικές.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Καλημέρα σας! Μήπως γνωρίζετε αν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά η σούπερ ειδική της Λιλαίας; Μπορεί να μην έχω όρεξη να πάω στην κερκίδα και να προτιμώ το βουνό αλλά έστω από την τηλεόραση δε λέει να το χάσω!ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΑΠΟΙΑΣ Ε.Δ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΗΜΙΩΡΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ.ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 21.30 ΕΩΣ ΤΙΣ 23.00 ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΙΣ 24.00. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.
ΦΙΛΙΚΑ.
'EL-EM'
-
Η μετάδοση της τηλεόρασης όπως την ανακοινώνει το site:
-
pantws την κυριακή που είχα βάλει να το γράψω, ξεκίνησε στις 24.00 αντι για τισ 22.00
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
pantws την κυριακή που είχα βάλει να το γράψω, ξεκίνησε στις 24.00 αντι για τισ 22.00Την παρασκευή είχε μία άλλη εκπομπή το Μάτζικ με καλεσμένο τον Ζαλμα και τότε είπε ότι θα μεταδοθεί στις 24:00. Το είδα και ήταν πολύ καλό. Είχε ιστορική αναφορά, συζήτηση με Ιαβέρη, γρήγορη επισκόπιση του Κύπρου, παρουσίαση της Skoda και προεπισκόπιση του Ακρόπολις.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
pantws την κυριακή που είχα βάλει να το γράψω, ξεκίνησε στις 24.00 αντι για τισ 22.00
Την παρασκευή είχε μία άλλη εκπομπή το Μάτζικ με καλεσμένο τον Ζαλμα και τότε είπε ότι θα μεταδοθεί στις 24:00. Το είδα και ήταν πολύ καλό. Είχε ιστορική αναφορά, συζήτηση με Ιαβέρη, γρήγορη επισκόπιση του Κύπρου, παρουσίαση της Skoda και προεπισκόπιση του Ακρόπολις.
Ρε Κωστή, επειδή δεν βλέπω Μάτζικ, μπορείς εν τάχει να μου πεις τι είπε ο Ιαβέρης για τον SAINZ;
-
Εχτες είχε επανάλυψη της Κυριακάτικης εκπομπής. Θα μας τρελλάνουν αυτοι οι Ρωμαιοι!
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Ρε Κωστή, επειδή δεν βλέπω Μάτζικ, μπορείς εν τάχει να μου πεις τι είπε ο Ιαβέρης για τον SAINZ;Κάτι θα άκουσες όμως?
Για τον Sainz αναφέρθηκε μόνο ότι συζήτησαν για το Superrally για του χρόνου. Είπε ότι η ηλικία και ο τρόπος που οδηγεί δεν τον 'βολεύει' για το σύστημα με βαθμούς κάθε μέρα, γι αυτό και διαφωνεί και δήλωσε (ο sainz) ότι αν εφαρμοστεί, εγκαταλείπει τους αγώνες.
-
Την παρασκευή είχε μία άλλη εκπομπή το Μάτζικ με καλεσμένο τον Ζαλμα και τότε είπε ότι θα μεταδοθεί στις 24:00. Το είδα και ήταν πολύ καλό. Είχε ιστορική αναφορά, συζήτηση με Ιαβέρη, γρήγορη επισκόπιση του Κύπρου, παρουσίαση της Skoda και προεπισκόπιση του Ακρόπολις.
Ρε Κωστή, επειδή δεν βλέπω Μάτζικ, μπορείς εν τάχει να μου πεις τι είπε ο Ιαβέρης για τον SAINZ;
Η ερώτηση εγινε σχετικά με την δήλωση του Ισπανού οτι θα αποχωρησει απο την ενεργό δράση αν εφαρμοσθεί το SuperRally!
Είπε λοιπόν ο Ιαβέρης οτι γενικά ο Sainz είναι περίεργος άνθρωπος με αρκετές παραξενιές και ιδιοτροπίες!Ο ίδιος δήλωσε οτι είναι ικανοποιημένος με το SuperRally!! -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Κάτι θα άκουσες όμως?
Για τον Sainz αναφέρθηκε μόνο ότι συζήτησαν για το Superrally για του χρόνου. Είπε ότι η ηλικία και ο τρόπος που οδηγεί δεν τον 'βολεύει' για το σύστημα με βαθμούς κάθε μέρα, γι αυτό και διαφωνεί και δήλωσε (ο sainz) ότι αν εφαρμοστεί, εγκαταλείπει τους αγώνες.
Άφησε και υπονοούμενα ότι καποια χρονιά που ο Ιαβέρης ήταν πλοηγός, ο SAINZ του ζήτησε το κάτι παραπάνω από ενημέρωση για την κατάσταση των SS ή μου είπαν μπαρούφες;
-
Άφησε και υπονοούμενα ότι καποια χρονιά που ο Ιαβέρης ήταν πλοηγός, ο SAINZ του ζήτησε το κάτι παραπάνω από ενημέρωση για την κατάσταση των SS ή μου είπαν μπαρούφες;Ναι είπε και κάτι τέτοιο, ότι του είχε ζητήσει κάτι, αλλά δεν κατάλαβα ότι ήταν συγκεκριμένα για την κατάσταση των SS. Είπε ότι είναι ιδιότροπος χαρακτήρας γενικά...
Τηλεοπτική μετάδοση Λιλαίας