-
seat ibiza 1992 1.2 73hp system porsche μοτέρ
Γεια σας,
Μπορεί το αμάξι που οδηγώ να μην σας λέει πολλά αλλά είναι πολύ ευχάριστο στην οδήγηση, με νεύρο στον κινητήρα, καλή κλιμάκωση
-όσοι μπαίνουν μέσα λένε 'καλά πάει!'-Εχει κάνει μόλις 80.000χλμ και προτίθεμαι να το βελτιώσω.
Σκέφτηκα το πολύ καλό μοτέρ του ibiza SXi (1.5-100hp ) που έχει καλές κριτικές-το συγκεκριμένο μοτέρ το βρήκα με 1100e και έχει κάνει-λένε-μόλις 20.000χλμΤι προτείνετε;
Επίσης λέω να αλλάξω αμορτισέρ(ακόμα τα μαμίσια έχει) και δεν ξέρω τι να βάλω-μου πρότειναν MONROE , λέω να το χαμηλώσω και 3 πόντους-όσο πάει
Εξάτμιση θα μπει και παιδεύομαι με μια φιλτροχοάνη που πήρα μέσω internet και δεν ταιριάζει
Αν έχετε γνώμη πάνω σε αυτά που σας είπα παρακαλώ να την εκθέσετε γιατί είναι τρέλα το όχημα
-
Γεια σας,
Μπορεί το αμάξι που οδηγώ να μην σας λέει πολλά αλλά είναι πολύ ευχάριστο στην οδήγηση, με νεύρο στον κινητήρα, καλή κλιμάκωση
-όσοι μπαίνουν μέσα λένε 'καλά πάει!'-Εχει κάνει μόλις 80.000χλμ και προτίθεμαι να το βελτιώσω.
Σκέφτηκα το πολύ καλό μοτέρ του ibiza SXi (1.5-100hp ) που έχει καλές κριτικές-το συγκεκριμένο μοτέρ το βρήκα με 1100e και έχει κάνει-λένε-μόλις 20.000χλμΤι προτείνετε;
Επίσης λέω να αλλάξω αμορτισέρ(ακόμα τα μαμίσια έχει) και δεν ξέρω τι να βάλω-μου πρότειναν MONROE , λέω να το χαμηλώσω και 3 πόντους-όσο πάει
Εξάτμιση θα μπει και παιδεύομαι με μια φιλτροχοάνη που πήρα μέσω internet και δεν ταιριάζει
Αν έχετε γνώμη πάνω σε αυτά που σας είπα παρακαλώ να την εκθέσετε γιατί είναι τρέλα το όχημα
-
Γεια σας,
-
επειδη το ειχα ακουσε με...
θα βαλεις ζαντες 5,5Χ14 σε λαστιχο 185-55-14.
αν εισαι μερακλης και ξυσεις το πισω φτερο ισως χωρεσεις 6Χ14 ζαντα.βαλε το μοτερ SXI ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ μην πειραξεις το 1,2 τσαμπα λεφτα.
καταργησε το μεσαιο καζανακι βαλε ενα τελικο χειροποίητο ή επωνυμο και καθαρισες με εξαγωγη.
κοψε στο φιλτροκουτι το σωλανακι που παει προς τα κατω και βαλε ενα σωληνα να τραβαεια απο την προσοψη αερα.
προσοχη μην βαλεις φιλτροχοανη.
τα ibizakia ειχαν προβληματα στο luft.
αναρτηση.καποιο επωνυμο ελατηριο,για αμορτισερ βαλε κατι ανθεκτικο και πισω σκληρο δεδομενου οτι τα σουστοφυλα αν τα ζαμηλωσεις ζοριζουν τα πισω αμορτισερ.εγω ειχα βαλει τριτο φυλο σουστας...γενικα το αμαξι το ευχαριστηθηκα σαν στριψιμο και μοτερ...
λιγο το σασμαν γρατζουναγε...αλλα στα 105.000χιλιομετρα που το πουλησα δισκο δεν αλλαξα -
Thank u,
1100e όμως δεν είναι πολλά για κινητήρα 12ετίας;Επίσης σκέφτομαι για αλλαγή φρένων, μήπως βάλω διάτρητους δίσκους ή πάρω τους δίσκους του SXi
Υδραυλικό τιμόνι ξέρεις αν υπάρχει τρόπος να μπει;
Για το φιλτροκούτι δεν κατάλαβα ακριβώς. Να βάλω σωλήνα να πάει μπροστά και όχι κάτω και θα δω διαφορά; Το φίλτρο θα μείνει όμως όπως είναι;
Εσύ είχες βάλει μοτέρ SXi;
Πολλές απορίες....
Παλιό καλό αξιόπιστο εύστροφο ibiza