-
Σήμερα το φόρουμ μας σβήνει 2 κεράκια!! Στις 29/4/2002 'ανέβηκε' για πρώτη φορά στον αέρα και στις 30 έγιναν οι πρώτες δημοσιεύσεις.
Κατάφερε να έχει 6.500 εγγεγραμμένα μέλη και πάνω από 150.000 δημοσιεύσεις.
Σε αυτό το διάστημα έγιναν πολλά πράγματα. Κάναμε φίλους, οδηγήσαμε, συνοδηγήσαμε, παρακολουθήσαμε αγώνες, απολαύσαμε γαστρονομικές συναντήσεις, κάναμε εκδρομές αλλά πάνω απ'όλα πήραμε και κάποια αυτοκινητιστική γνώση και είπαμε τον πόνο μας και τα προβλήματά μας με ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα. Πολλές φορές ξεσπάσαμε κιόλας.
Είχαμε βέβαια και τις κόντρες μας, τα πλακώματα, τις διαγραφές, τις ακραίες θέσεις. Λογικό είναι σε μια τόσο μεγάλη και ανώνυμη κοινότητα.Προσωπικά πιστεύω ότι το φόρουμ έχει πάρα πολλά μόνιμα και αξιόλογα μέλη που το αυτοκίνητο είναι ένα μεγάλο μέρος από τον τρόπο ζωής τους και μπορούν μέσα από αυτό το βήμα να παρέχουν γνώση, να τοποθετούνται σε ειδικά θέματα και συγχρόνως να περνούν ευχάριστα και να κάνουν χαβαλέ.
Όλοι όσοι ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία, νοιώθουν και αισθάνονται ότι αυτό το URL που μπαίνουν καθημερινά, έχει κάτι να προσφέρει σε όλους, πρέπει να προσπαθούν να κρατούν το επιπεδό του σε υψηλό βαθμό, επειδή αυτό το φόρουμ είμαστε όλοι εμείς και δεν είναι ούτε οι 4Τ, που μας φιλοξενούν και βαρύνονται τα έξοδα της υπαρξής του και τους ευχαριστούμε γι αυτό, ούτε οι moderators, ούτε οι περαστικοί κομήτες που έρχονται για να καυγαδίσουν και να υπερασπιστούν τα χωρίς ουσία πιστεύω τους. Όλοι πρέπει να υπάρχουν επειδή και αυτό το φόρουμ είναι ένας καθρέπτης της κοινωνίας μας που όλοι συνυπάρχουν. Όλοι εμείς πρέπει να ορίζουμε τα όρια και ο καθένας μας να είναι υπεύθυνος γιαυτά.
Σκέψεις και νέες ιδέες υπάρχουν πολλές να υλοποιήσουμε και σίγουρα θα γίνουν περισσότερα με το χρόνο.
**ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ **
ΥΓ νομίζω πρέπει να κανονιστεί κάποια συνάντηση για την ερχόμενη εβδομάδα για...συζήτηση και παρεούλα.
-
Σήμερα το φόρουμ μας σβήνει 2 κεράκια!! Στις 29/4/2002 'ανέβηκε' για πρώτη φορά στον αέρα και στις 30 έγιναν οι πρώτες δημοσιεύσεις.
Σε αυτό το διάστημα έγιναν πολλά πράγματα. Κάναμε φίλους, οδηγήσαμε, συνοδηγήσαμε, παρακολουθήσαμε αγώνες, απολαύσαμε γαστρονομικές συναντήσεις, κάναμε εκδρομές αλλά πάνω απ'όλα πήραμε και κάποια αυτοκινητιστική γνώση και είπαμε τον πόνο μας και τα προβλήματά μας με ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα. Πολλές φορές ξεσπάσαμε κιόλας.
Είχαμε βέβαια και τις κόντρες μας, τα πλακώματα, τις διαγραφές, τις ακραίες θέσεις. Λογικό είναι σε μια τόσο μεγάλη και ανώνυμη κοινότητα.Προσωπικά πιστεύω ότι το φόρουμ έχει πάρα πολλά μόνιμα και αξιόλογα μέλη που το αυτοκίνητο είναι ένα μεγάλο μέρος από τον τρόπο ζωής τους και μπορούν μέσα από αυτό το βήμα να παρέχουν γνώση, να τοποθετούνται σε ειδικά θέματα και συγχρόνως να περνούν ευχάριστα και να κάνουν χαβαλέ.
Όλοι όσοι ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία, νοιώθουν και αισθάνονται ότι αυτό το URL που μπαίνουν καθημερινά, έχει κάτι να προσφέρει σε όλους, πρέπει να προσπαθούν να κρατούν το επιπεδό του σε υψηλό βαθμό, επειδή αυτό το φόρουμ είμαστε όλοι εμείς και δεν είναι ούτε οι 4Τ, που μας φιλοξενούν και βαρύνονται τα έξοδα της υπαρξής του και τους ευχαριστούμε γι αυτό, ούτε οι moderators, ούτε οι περαστικοί κομήτες που έρχονται για να καυγαδίσουν και να υπερασπιστούν τα χωρίς ουσία πιστεύω τους. Όλοι πρέπει να υπάρχουν επειδή και αυτό το φόρουμ είναι ένας καθρέπτης της κοινωνίας μας που όλοι συνυπάρχουν. Όλοι εμείς πρέπει να ορίζουμε τα όρια και ο καθένας μας να είναι υπεύθυνος γιαυτά.
Σκέψεις και νέες ιδέες υπάρχουν πολλές να υλοποιήσουμε και σίγουρα θα γίνουν περισσότερα με το χρόνο.
**ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ **
ΥΓ νομίζω πρέπει να κανονιστεί κάποια συνάντηση για την ερχόμενη εβδομάδα για...συζήτηση και παρεούλα.
-
**ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ **
-
Να ζήσεις Forum και Χρόνια Πολλά μεγάλο να γίνεις με Μέλη ΠΟΛΛΑ.
Παντού να σκορπίζεις της Γνωσης το ΦΩΣ και όλοι να λένε τι Super Forum είν' αυτόΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ και
ΚΑΛΑ και
ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΑ....και
ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ!!!! -
Χρόνια Πολλά μας!!!
Κώστα,δεν μπορούσες να τα γράψεις καλύτερα!!Ετσι είναι,ακριβώς!!
Για την συνάντηση...κανονίζω αμέσως!!!
Και του Χρόνου να ειμαστε καλά όλοι...και ενα μεγάλο ευχαριστώ στους 4Τ και στον ΣΧ προσωπικά για την υπομονή και την επιμονή!!
-
Χρόνια Πολλά στo Forum, σε όλους τους συνforumίτες, και με την ευχή για συνεχή ανοδική και πάντα ποιοτική πορεία!!!
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!
Σε όλους τους συνφορουμάδες και πολλές ευχαριστίες στους οικοδεσπότες μας.
Πάντα μπροστά !! -
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!
-
Xρόνια πολλά,
στον χώρο επικοινωνίας των 4τροχών που μας εφτιαξε αυτήν την φώλιτσα για οσους αγαπούν το αυτοκίνητο.
Αλλα και με 6500 κόσμο ούτε σε μελίσσι να βρισκόμασταν!!!!! -
Χρόνια πολλά και καλά!
-
** Χρόνια Πολλά στο Forum μας **
Υγεία και ευτυχία σε όλους τους συνφορουμίτες και συνφορουμίτισες
ΥΓ. Προς Κύριο Πρόεδρο.
Στην συνάντηση θα κοπεί τούρτα 'Ψαρονέφρι';;
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ 4TF!!!!
ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΕΣ ΜΑΣ
Κ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ Σ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΦΟΡΟΥΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ Κ
ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΛΕΣ Κ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ -
Χρόνια πολλά, και να τα κατοστήσουμε τα χιλιάδες μέλη μας!!!
-
Περάσανε δύο ολόκληρα χρόνια βρέ παιδιά;Σάν νά ήτανε χτές μού φαίνεται!!!
Πώς περνάει ο καιρός άν έχεις καλή παρέα.
Χρόνια μας λοιπόν πολλά.Υ.Γ. Μέ τήν ευκαιρία αυτών τών γενεθλίων,θά ήθελα από τούς 4Τροχούς νά μάς λέγανε καί τό πώς είδανε οι ίδιοι τό δημιούργημά τους.Εχουνε άραγε 'εισπράξει' κάτι πίσω από αυτή τούς τήν 'επένδυση';Υπάρχουνε σημεία πού τούς βοηθήσαμε εμείς οι χρήστες τού φόρουμ νά βελτιωθούνε;Ητανε θετική γιά αυτούς η παρουσία τού φόρουμ;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Υ.Γ. Μέ τήν ευκαιρία αυτών τών γενεθλίων,θά ήθελα από τούς 4Τροχούς νά μάς λέγανε καί τό πώς είδανε οι ίδιοι τό δημιούργημά τους.Εχουνε άραγε 'εισπράξει' κάτι πίσω από αυτή τούς τήν 'επένδυση';Υπάρχουνε σημεία πού τούς βοηθήσαμε εμείς οι χρήστες τού φόρουμ νά βελτιωθούνε;Ητανε θετική γιά αυτούς η παρουσία τού φόρουμ;
Μου αρέσει αυτή η ιδέα , καλό θα ήταν να μας έλεγαν τη γνώμη τους
-
Xρονια πολλά στο Φόρουμ μας! Εύχομαι να γίνεται όλο και καλύτερο χρόνο με τον χρόνο, και αυτό χαρις στα μέλη του, που πραγματικά αξίζουν. Μέχρι τώρα δεν μου έχει δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσω κάποιον από εσάς αγαπητοί συνφορουμίτες... Ελπίζω να γίνει σύντομα... (αν και σ'αυτό ίσως να σταθεί λίγο εμπόδιο η ηλικία μου. Είμαι απ'τους μικρούς του φόρουμ βλέπετε....)
-
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Ελπίζω να γίνει σύντομα... (αν και σ'αυτό ίσως να σταθεί λίγο εμπόδιο η ηλικία μου. Είμαι απ'τους μικρούς του φόρουμ βλέπετε....)...και τι σημαίνει αυτό?
Εδώ ο JM Latvala στα 18 του είχε σχεδόν εργοστασιακό μπάκετ...
Σε περιμένουμε στο άλλο θέμα στην Πεύκη.... -
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Xρονια πολλά στο Φόρουμ μας! Εύχομαι να γίνεται όλο και καλύτερο χρόνο με τον χρόνο, και αυτό χαρις στα μέλη του, που πραγματικά αξίζουν. Μέχρι τώρα δεν μου έχει δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσω κάποιον από εσάς αγαπητοί συνφορουμίτες... Ελπίζω να γίνει σύντομα... (αν και σ'αυτό ίσως να σταθεί λίγο εμπόδιο η ηλικία μου. Είμαι απ'τους μικρούς του φόρουμ βλέπετε....)Γιατι τόσο μεγάλους μας φαντάζεσαι??!!
Εμπόδιο η ηλικία δεν είναι ποτέ!!Ρώτα και τον nolympios να σου πει!!Η ακόμα καλύτερα τον DAP!!!
Καλώς να ορίσεις στα φιλετάκια της Πεύκης την Παρασκευή ή όπου αλλού θα μαζευτούμε στο μέλλον!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γιατι τόσο μεγάλους μας φαντάζεσαι??!!
Εμπόδιο η ηλικία δεν είναι ποτέ!!Ρώτα και τον nolympios να σου πει!!Η ακόμα καλύτερα τον DAP!!!
Καλώς να ορίσεις στα φιλετάκια της Πεύκης την Παρασκευή ή όπου αλλού θα μαζευτούμε στο μέλλον!!Τι δεν είστε όλοι γέροι με μπαστούνια και μασέλες? Με προβλήματα ακράτειας και τα πρώτα συμπτώματα του parkinson εμφανή???
Δεν το εννοούσα έτσι φυσικά!
Απλά μάλλον είμαι απ'τους νεότερους! Είμαι 18 και στα φιλετάκια της Πεύκης την Παρασκευή μάλλον δύσκολο να είμαι γιάτι διαβάζω για πανελλήνιες!!!! Κοινώς, πάω ακόμα σχολείο (δόξα το Θεό όχι για πολύ ακόμα!). Όπως και να το κάνουμε και 25 (πχ) να'σαι, δύσκολα κάνεις παρέα με ένα 18άρη...
Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ και το θεωρώ αρκετά φυσιολογικό. Δεν είμαι απαισιόδοξος γενικότερα αλλά έτσι πιστεύω πως είναι τα πράγματα... Μακάρι να βγω λάθος! -
- εμείς κάνουμε παρέα με όλες τις ηλικίες (βλέπε Pinatsis Junior-ετών 6)
- καλά είσαι στο σχολείο και μην βιάζεσαι να το τελειώσεις, γιατι μετά αρχίζουν τα δύσκολα...τα πολύ δύσκολα...
- αν περιμένεις να μεγαλώσεις λίγο για να σε κάνει παρέα ο κουκ, τότε όντως θα τον προλάβεις με μπαστουνάκι και μασσσελλλλιιιιτσα
2 ΧΡΟΝΙΑ FORUM !