-
1.06 honda civic 1600 Σταματη Κατσιμη..
οσο για τα πεζω αμα ειχαν και αλλες ελευθεριες σε ψαλιδια διαμετρο ζαντας κ.τ.λ θα κατεβαζαν και αλλο..
-
Καλησπέρα σας.
Μηπως θα μπορούσε να μου δώσει κάποιος ορισμένες πληροφορίες για την πίστα των Μεγάρων?
Σε ποιο τηλ μπορώ να επικοινωνήσω με κάποιον υπεύθυνο?
Όλα όσα βρήκα δεν λειτουργούσαν!!!!
Επίσης μπορώ να πάω ως ιδιώτης και να μπώ με το αυτοκίνητο μου για μερικές ώρες και με ποιο κόστος και ποιές μέρες είναι ανοιχτή για το κοινό? -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
αν θυμαμαι καλα το τερας ηταν το 44 αλλα χρονο δε προλαβα να δω.Το 44 της Κυριακής είναι το αυτοκίνητο μου.
Φοράω αναρτήσεις Ohlins με μπουκάλια και προσπαθούσαμε να ρυθμίσουμε χωρίς να έχουμε εργαλεία μόνο την πίσω ανάρτηση.
Δυστυχώς αργά πήραμε γραμμή ότι την είχαμε όλη αργή σε rebound και τέρμα μαλακή.
Ψάχνω να βρώ άκρη και χρόνο να πάω Μέγαρα να ρυθμίσω όλο το setup.
Το αυτοκίνητο χοροπηδώντας πέρνούσε απο 1,06 ως 1,08 κυρίως μετά την τελευταία βελτίωση όπου άλλαξαν σχεδόν τα πάντα με μηχανική πίεση στο τούρμπο.
Λογικά θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν πάρα πολλά περιθώρια. -
Ο χρήστης KonstantinosIX έγραψε:
Καλησπέρα σας.
Μηπως θα μπορούσε να μου δώσει κάποιος ορισμένες πληροφορίες για την πίστα των Μεγάρων?
Σε ποιο τηλ μπορώ να επικοινωνήσω με κάποιον υπεύθυνο?
Όλα όσα βρήκα δεν λειτουργούσαν!!!!
Επίσης μπορώ να πάω ως ιδιώτης και να μπώ με το αυτοκίνητο μου για μερικές ώρες και με ποιο κόστος και ποιές μέρες είναι ανοιχτή για το κοινό?Προς το παρόν η πίστα ΔΕΝ είναι προσβάσιμη σε ιδιώτες παρά μόνο μέσω οργανωμένων συλλόγων αυτοκινήτων...
-
μεγαλη δευτερα ετοιμασου να ξαναπαμε
-
μεγαρα...??
παντως ακουσα οτι υπαρχουν καποιες εξελιξεις στο θεμα τις διαχειρησης ... -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
μεγαλη δευτερα ετοιμασου να ξαναπαμεΠως???
Τι παίζεται Μεγάλη Δευτέρα? -
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
μεγαρα...??
αληθεια ακουσα κατι...μπορει να ναι και ραδιο αρβυλα..οτι ο ιδιοκτητης της πιστας προσελαβε υπευθηνους για την πιστα και του αυτοκινητου και των καρτ...και οτι δεν σκοπευει να την αφησει ανοιχτη οπως πριν..8α γινονται trackdays συχνοτερα ομως...
-
ξερω οτι εχουν κλεισει μεγαλη δευτερα απογευμα τη πιστα το psclub 1-8 αλλα περιεμενουν επιβεβαιωση/
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
μεγαρα...??
μη μας λετε, μπορει να μας τη πεσει η NSA
-
απολυτη μυστικοτης.
-
Είμαστε απολύτως έτοιμοι για το 2ο Open Day 2009 την Κυριακή 24 Μαΐου.
Θα ήθελα να σημειώσω πως θα υπάρχουν μερικές σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το 1ο, για περισσότερους γύρους στην πίστα και λιγότερη αναμονή, πάντα όμως με τα γνωστά επίπεδα οργάνωσης και ασφαλείας.
Περισσότερα στο
http://www.tarmac.gr/portal/viewtopic.php?t=738 -
παντα τετοια χαμος θα γινει παλι,
-
Ποιός θα είναι ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών για το Open Day Δημήτρη;...
-
Τεό μου, όπως θα είδες εν τω μεταξύ και στο site, είναι 80.
Εκεί εξηγείται και πώς θα είναι η ροή (περισσότερα καθώς πλησιάζουμε). -
-
Τι είχε χθες το απόγευμα στα Μέγαρα ?
-
Πριβε gang-bang...
Ειναι ωραιο να εχεις φιλους με διασυνδεσεις.
Oι σταρ, λιγες αλλα καθε γουστου.
F430 scuderia, Porsche 997 turbo, M6, EVO9, M5, Mini S-works, Scirocco Tsi.
Kαι το δικο μου μωρο.
Παμε Μεγαρα;