-
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Καλα περασαμε και χτες, τσιμπησαμε το κατιτις μας, καποιοι ξεσκισανε και τα γλυκα του μπαγκους, εγω δεν εφαγα γιατι προσεχω ην διατροφη μου το μονο κακο ήταν κατι γαυρακια που εκαναν την μπριζολοσυναντηση να βρωμαει ψαρίλα
Επρεπε να σε τραβηξω βιντεακι χθες.Με το που ηρθες ειπες ενα γεια και η επομενη κινηση ηταν το κοκορετσι.
Οτι ειχατε αφησει απο το κοκορετσι θες να πεις!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καλα περασαμε και χτες, τσιμπησαμε το κατιτις μας, καποιοι ξεσκισανε και τα γλυκα του μπαγκους, εγω δεν εφαγα γιατι προσεχω ην διατροφη μου το μονο κακο ήταν κατι γαυρακια που εκαναν την μπριζολοσυναντηση να βρωμαει ψαρίλα
Επρεπε να σε τραβηξω βιντεακι χθες.Με το που ηρθες ειπες ενα γεια και η επομενη κινηση ηταν το κοκορετσι.
Οτι ειχατε αφησει απο το κοκορετσι θες να πεις!
-
Αφού άργησε ρε!!!
-
Του Jobs το μαραφέτι δεν έχει αναφορά παράδοσης λέμε
-
Ρε Στελαρα....γιατι ντροπιαζεις το ονομα ρε φιλε? Εδω μας λενε δεν στελνει μνμ....πως θα εχει αναφορα παραδοσης?
-
[asxetos mode ON]
Αυτές οι συγκεντρώσεις είναι οι απλές κλασσικές φορουμίστικες βόλτες για καφέ/φαγητό ή είναι κάτι πιο 'κλειστό'(κάτι σαν 'στοά' δηλαδή! ) ? Κάτι που δημοσιοποιείται δύσκολα είναι 'κλειστό' βέβαια αλλά είπα να ρωτήσω ακριβώς για τι είδους συνάντηση μιλάτε...
Πρέπει να περνάτε καλά απ'ότι διαφαίνεται !
[asxetos mode OFF] -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Για πάμε!Πέμπτη, 5/3 στις 19:30, στο Τρίγωνο στα Καλύβια...
Δηλώστε για να κλείσω τραπέζι!!!
Αν αυτο θεωρειται κλειστο επειδη εχει το 'κλεισω' .......
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
[asxetos mode ON]
Αυτές οι συγκεντρώσεις είναι οι απλές κλασσικές φορουμίστικες βόλτες για καφέ/φαγητό ή είναι κάτι πιο 'κλειστό'(κάτι σαν 'στοά' δηλαδή! ) ? Κάτι που δημοσιοποιείται δύσκολα είναι 'κλειστό' βέβαια αλλά είπα να ρωτήσω ακριβώς για τι είδους συνάντηση μιλάτε...
[asxetos mode OFF]δεν υπαρχει καμια εννοια στοας σε ολες τις συναντησεις του φορουμ. Ολοι ειναι ευπροσδεκτοι γιαυτο αλλωστε ανακοινωνονται δημοσια.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
[asxetos mode ON]
[asxetos mode OFF]δεν υπαρχει καμια εννοια στοας σε ολες τις συναντησεις του φορουμ. Ολοι ειναι ευπροσδεκτοι γιαυτο αλλωστε ανακοινωνονται δημοσια.
Πες την αλήθεια του ανθρώπου.
Στοές, στοές είναι 'Professeur'. Τουλάχιστον οι διαδρομές από τα στόματα μέχρι τα στομάχια τους. Με όλα αυτά που τρώνε. -
Έχει και χλαπάκιασμα εε??
Και ρε γμτ είμαι στην πασίγνωστη δίαιτα του Αστροναύτη που την άκουσα στην Όπρα: τρώω τα πάντα ΕΚΤΟΣ από... αστροναύτες !!
Δε πιστεύω να σερβίρουν αστροναύτες εκεί που πάτε ?!?!Θα φορέσω τα καλά μου και θα έρθω αν μπορέσω, την επόμενη φορά !
-
Θα σε περιμένω Prof
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Θα σε περιμένω ProfOΚ !
-
Αν κανεις διαιτα,μην ερθεις.
Θα σε καταστρεψουμε. -
Ο Οβελίξ τα αγριογούρουνα (ή ότι άλλο!) δεν τα φοβάται !!!
Αν και πλάκα πλάκα κάνω μια ψιλοαυτοσύγκράτηση αλλά οι δίαιτες είναι όπως τα Στοπ στους δρομους. Υπάρχουν για να τα παραβιάζουμε (όπως έλεγε παλιότερα ο Κ.Κ.) !
-
Prof εισαι offtopic...
Καλύβια XXVIII :: Regrouping 5/3/09 19:30