-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Είναι fiate γιατί είναι bellezze italiane (Θου, miο Dio, filacchi to stomati mio).σκουζάτε με, πάντρε
-
να απαγορευτει το εμποριο πρεζας στην εδεσσα..και να ξανανοιξει το συνεργειο φιατ στην εδεσσα που εκλεισε επειδη ειχε μονο εναν πελατη..τακτικο μεν, αλλα εναν...
η εκδηλωση στο δημαρχειο ακυρωθηκε γιατι ταυτοχρονα υπηρχε ημεριδα στο καπη βοδενων με θεμα ' χασαπηδες και νεοι γιατροι...μισος και παθος!'
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Είναι fiate γιατί είναι bellezze italiane (Θου, miο Dio, filacchi to stomati mio).νταξ αμα σε ποναει η κοιλια σου, παρε ενα ιμοντιούμ
-
Η ένα Πετιμπονούμ!
-
Παρακαλείται ο εκπρόσωπος τύπου κος adis να μας ενημερώσει για τα εορταστικά καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης
-
εχω βαλει διαδικτυακες τοποθεσιες ενημερωσης του κοινου στην αρχη αυτου του νηματος κυριε κωνσταντινε..
-
-
Συμπαραστέκομαι στους συνφορουμίτες εκ Βοδενών μιας και βρισκομαι εις μικρήν αποσταση (Γιαννιτσά). Ελπίζω πως για να μεγαλώσει το ηρωικο (και πολυ ενδιαφέρον απ' ότι φαίνεται απο τον ενθουσιασμό των αναγνωστών του) αυτο τοπίκο θα περιλάβει εις τας αγκάλας του και τους περευρισκόμενους εις τον νομόν Πέλλας φορουμίτες.
-
Ξεραμε το 'τόπικο',ξεραμε το 'τοπικό',τωρα πλεον μαθαμε και το 'τοπίκο'
Πρεπει να ειναι στα Βοδεναίικα αυτο.
-
-
Εσύ πας στους τσελέμπριτις (άνοιξε άλλο τοπικό) εδώ είναι λαϊκό τοπίκο
-
Πεσατε να με φατε ρε δεν ντρεπεστε ρε , ουτε ενα μικρο λαθακι δεν συγχωρειτε
δεν ξαναβαζω τονους. Με πικρανατε παλιοπαιδα -
-
δεν ξέρω...με τους φίλτατους γιαννιστιώτες έχουμε παλιά βεντέτα και θα δυσκολευθώ να τους δεχθώ στο τόπικο (ξέρετε 'εμείς είμαστε πρωτευουσιάνοι ', 'εμείς έχουμε μεγαλύτερη πόλη', 'πφφφφ χωριάτες' 'άφήστε μωρέ καθυστερημένοι τσιγγούνηδες' και άλλα πολιτισμένα σκηνικά )
θα γίνει σύσκεψη 5μελούς επιτροπής αποτελούμενης από τον adis4gr (και μόνο) και θα ανακοινωθεί η απόφασις
-
Δεν θέλετε ένα ΕυρωπαΪκό αέρα στην επιτροπή σας?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν θέλετε ένα ΕυρωπαΪκό αέρα στην επιτροπή σας?είπαμε πρωτευουσιάνοι, αλλά μας πέφτει too much
δεχόμεθα όμως από την ευρύτερη περιοχή της μακεδονίας
άσε που θα υπάρχουν και διαφωνίες με τον αδη -
Ο κολλητός μου δεν διαφωνεί. Επισημαίνει.
-
...στα πλαίσια των αναζητήσεων πάντα
-
..πάντα!
-
μετα απο πολυωρη συσκεψη της 5 μελους επιτροπης στην οποια προεδρευω και ειμαι το μοναδικο μελος με συγκεντρωμενες την εκτελεστικη, την νομοθετικη και την εξουσια που μου δινουν τα μμε αποφανθηκα οτι μπορουν να συμμετεχουν στο τοπικό ανδρες και γυναικες (μονο ομως τα ωραια γκομενακια (ανω των 18 και κατω των 19) που ελκουν τη καταγωγη τους απο τα περιχωρα της μεγαλης μητροπολης του ελληνισμου που εχει το ονομα εδεσσα...
αυτο σημαινει οτι πελλα, γιαννιτσα, κρυα βρυση και ολα τα χωρια αυτων των επαρχιων μπορουν να συμμετεχουν στο θεμα με τη δυνατοτητα να ψηφιζουν υπερ η κατα των αποφασεων του μοναδικου μελους που ερχεται απο την εδεσσα...του γνωστου σε ολους μας μπουγατσα...
εν καιρω θα δοθουν και αλλα δικαιωματα στα νεα μελη οπως το να επικροτουν και να ζητωκραυγαζουν το ονομα του, να δινουν το ονομα του σε δρομους των επαρχιων οπως και να του πλενουν το πουντο τζαμπε...
Συναντήσεις Εδεσσαίων ( εκ Βοδενων) [αόρατο τόπικο]