-
Με απώτερο σκοπό τι ακριβώς;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Με απώτερο σκοπό τι ακριβώς;να περάσουν καλά, φαντάζομαι
(trackday εννοεί βρε ) -
Ακριβώς, να μαζευτούνε μερικοί (πιθανότατα από αυτούς που μπορούν και πάνε συχνά), να κάνουν τις βόλτες τους να αξιολογήσουν τις αλλαγές και να πούνε τη γνώμη τους. Προφανώς ο παράγοντας της διασκέδασης θα παίξει κύριο ρόλο και οι αλλαγές είναι απλά η αφορμή.
[Ελεύθερα ΣΚ είναι Σεπτεμβρίου 20-21, Οκτωβρίου 25-26 (δυστυχώς είναι το ΣΚ που θα πάει πακέτο με την 28η), Νοεμβρίου 29-30, Δεκεμβρίου 20-21 και βέβαια οι καθημερινές για όσους κοντινούς και εύκαιρους.] -
Ελπιζω τα τοστακια στη καφετερια να παρέμειναν τα ίδια...
-
Λοιπόν μερικά νεότερα από την πίστα!!
Στις τιμές δεν άλλαξε απολύτως τίποτα!
¨οπως τα ξέρατε!!
50 το αυτοκίνητο
45 η μηχανή και
15 ο συνοδηγός! -
ο συνοδηγος δεν ειχε καταργηθει?
δηλαδη αν εγω εχω πληρωσει 50 για εισοδο με το δικο μουκαι θελω να μπω σε καποιον αλλο πρεπει να δωσω
+15? -
To 15αρικο,το πληρωνε πάντα ο συνοδηγος,σαν ασφαλεια.Εννοειται οτι με αυτα τα 15,μπορούσε να οδηγησει κι'όλας.
-
Κάπως έτσι είναι, δηλαδη 35 το αμάξι και απο 15 κάθε υποψηφιο άτομο για οδηγος ή συνοδηγός.
Πχ, παίρνω το αμάξι μου, πληρώνω 35Ε +15Ε και έχω και 5 φίλους οι οποίοι με 15Ε εκαστος μπαίνουν στη πίστα και 'τρεχουν'! -
Θα είναι κανείς αύριο;
-
Θα έχει κόσμο, δυστυχώς εγώ δεν θα μπορέσω...
-
Δύσκολη η μέρα σήμεα... Είχαμε 2 σούπες με μηχανές, η μία εκ των οποίων μας τρόμαξε αρκετά, αλλά το χειρότερο ήταν η τούμπα με αυτοκίνητο... Νομίζω ότι ξέρω ποιός αλλά ας μην προτρέξω, ευτυχώς το παιδί είναι καλά, μόνο με εκδορές στο αριστερό χέρι από όσο είδα όσο ήταν στην πίστα. Τώρα που ξαναβλέπω τις φωτογραφίες, άγιο είχε που κατάφερε και βγήκε από μέσα μόνος του... Περατικά του, και ελπίζω όλα να πάνε καλά...
(άσχημο πράμα να το βλέπεις να γίνεται μπροστά σου)
-
καλα ξεκινησε η σεζον... προσπαθω να καταλαβω πως εγινε σε κεινο το σημειο..
-
Δεν ξέρω ρε γμτ... Εκεί που τον έβλεπα και όλα οκ, χτυπάει σε κάτι λάστιχα στην είσοδο ακριβώς των πιτ, και στο επόμενο καρέ σκάβει κάτω και μετά τούμπα και προσγείωση ανασκελα... Περιττό να πω ότι τα χρειάστηκα...
-
Αφού είναι καλά, όλα ΟΚ! Αλλά...στην είσοδο των πιτς? Στην αρχή της ευθείας? Μήπως το είχε χάσει από την προηγούμενη δεξιά?
-
Εγώ τον είδα να μπαίνει στο εσάκι, όλα καλά, προχωράει, και μετά από όσο θυμάμαι χτύπησε στα λάστιχα που έχει μεταξύ κανονικού δρόμου και της λωρίδας επιβράδυνσης για τα πιτ.
-
μεχρι να ξεκαθαριστει το θεμα και για .......ευνοητους λογους
παρακαλω να μην ανεβασει κανεις φωτο του ατυχηματος
και αν ανεβουν παρακαλουνται οι μοντς να τις σβησουν... -
Έχω ενημερώσει.
-
Κλασικο σημειο για επικίνδυνες καταστασεις.Εκει ειχαμε και πέρισυ μια τούμπα,και μια 'παραλίγο' με φερραρι.
Τεσπα,αφου ειναι καλά το παιδι. -
Για τη ferrari εγω εφταιγα!Την πιεσα πολυ με το kadett!
Περαστικα στον ατυχο της παρεας...Γραψτε ομως κ τπτ αλλο.Ο καιρος ηταν καλος;Ειχε κοσμο;Πως σας φανηκε η πιστα μετα τα εργα κλπ... -
O καιρός δεν ήταν και ό,τι καλύτερο, αλλά νταξ, δεν έβρεξε ευτυχώς. Ωραίο είναι το καινούριο καφέ, έχεις αρκετά καλή θέα. Κόσμο είχε με μηχανές, πάρα πολλές... Mε αμάξια κλασσικά ήταν καμιά 10αρια... Είχε και ένα Focus ST mk2 που μπήκε, αλλά δεν φάνηκε να έκανε τπτ το φοβερό ούτε πρόλαβα να τον μετρήσω καθόλου.
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)