-
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ LANOS , ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ?
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΠΟΨΕΙΣ !
-
-
-
Προγραμμα φιλτρο καπακι φιλος μου...
Εσυ εχεις κανει κατι???
-
Ενας φιλος ειχε (το πουλησε προσφατα) και ειχε αλλαξει ελατηρια- αμορτισερ (με το που το πηρε) και αργοτερα εβαλε καζανακι-μπουκα και καποια μετατροπη στην μηχανη (ειχε να κανει με την πιεση καυσιμου απ'οτι καταλαβα) που του εδωσε κατι τις. Αν θες να ρωτησω περισσοτερες λεπτομερειες.
-
Τι ελατηρια αμορτισερ βαζουν για να βελτιωθει η συμπεριφορα του?
-
εβγαινε εκεινο το xtreme με πιο σκληρη αναρτηση κτλ κτλ...
-
ο κολιτος μου εχει το απλο lanos, το εχει 94αλογα διναμομετριμενα κ καραφτιαγμενο σε αρκετα πραγματα.! αν θες να κανονησουμε να τα πουμε καμια φορα απο κοντα! εχει 15αρεσ, αναρτιση, εξατμιση απο χταποδι εως τελικο, ροικι, κατεβασμενο καπακι εκεντροφορος, 2ο σταδιο προγραμα. α κ full hsoxistima!
-
Ναι σε εκείνο το Xtreme Που εχει κάνει 70000 μαμα τι αναρτησεις και ελατηρια να βάλω τωρα τί λετε τα φτηνα ΚΥΒ τα μεσαια λενε τπτ? Αξίζει σε αυτό το αυτοκίνητο να παω σε ΚΟΝΥ κιτρινα??
-
θα τον ροτησω να σου πω τη φοραει! παντος το αμαξι στριβει απιστευτα!!!!
-
Τουμπανο το Lanos
Η γυναικα μου εχει το extreme, σημερα προβηκαμε σε νεα βελτιωση...αλλαγή μπαταρίας Φοραει κατι αμερικανικου τυπου,σκετο φαρμακείοΠαντως χωρις πλακα,το σετ αμορτισερ-ελατηρια που φοραει το extreme παταγε παρα πολυ καλα στο δρομο συνδιαζοντας ανεκτη αποσβεση και σπορ στησιμο, αλλα τωρα που κοντευει τα 70.000χλμ θελει αλλαγη.
-
Επι την ευκαιρία οι κατόχοι xtreme περα απο την υπερβολικη καταναλοση καυσίμου είχαν ποτέ πρόβλημα με την εκκίνηση του αυτοκινήτου? Εδώ και 2 χρόνια περίπου εχω τα καλοκαίρια προβλημα να πάρει μπροστα κάποιες φορές ο κινητήρας αναγκάζομαι δηλαδή να βγάζω πόλους απο μπαταρία η τις φύσες απο τον εγγέφαλο για να κανει reset... στην Daewoo δέν έχουν ιδέα τι είναι και όποτε το πάω για έλενχο εκεί σχεδόν ποτέ δεν το κάνει γκαντεμια ε? anyway για τις ΚΥΒ τελικα τι λέτε? Για λάστιχα? τα καινούργια Bridgeston είναι καλά?
-
Οταν λες 'προβλημα με την εκκινηση του αυτοκινητου' τι εννοεις?Η μιζα γυρναει και δεν παιρνει μπροστα?Η μιζα δεν γυρναει καθολου?Αναβει και μετα σβηνει?
Μηπως εχει προβλημα το ιμομπιλάιζερ?
-
Η μίζα γυρνάει κανονικά και δεν παίρνει μπροστά έχει γίνει έλεγχος αλλα τίποτα, το μόνο που παρατήρησα είναι πως δεν έχουν εκείνη την στιγμή ρέυμα τα μπουζιά αλλά είναι πολύ περίεργο γιατι το κάνει μόνο τα καλοκαίρια οπότε κάτι παίζει με την θερμοκρασία. Ενας μηχανικός είπε πώς κατι δεν πήγαινε μαλλον καλά με τον εγγέφαλο αλλά απο την στιγμή που το πρόβλημα δε είναι μόνιμο δέν μπορούσε να το καλύψει η εγγύηση...
DAEWOO LANOS