-
Τα βασικά έχουν να κάνουν με τον διαφορετικό τρόπο που λειτουργούν οι ψηφοφορίες, η δυνατότητα ignore list, η περίληψη θέματος και η ειδοποίηση για δημοσίευση πριν δημοσιεύσεις. Άλλες δεν θυμάμαι τώρα. Αλλά έχει ορισθεί εθελοντής που την ετοιμάζει την λίστα!
-
Περίληψη θεματος; Πώς γινεται αυτο;
-
Οταν πατας 'απάντηση', κάτω από τα emoticons, δεν βλέπεις το 'περίληψη θέματος'?
-
Το βασικό είναι πως και στο νέο Φόρουμ παρέμεινε αναλλοίωτη η δυνατότητα να ορίζονται εθελοντές...
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Το βασικό είναι πως και στο νέο Φόρουμ παρέμεινε αναλλοίωτη η δυνατότητα να ορίζονται εθελοντές... -
Το λινκ για την περιληψη το βρηκα.Το παταω,και δεν κανει κατι.Εκτος κι'αν μιλας για την εμφανιση των προηγούμενων πόστ,η οποία όμως υπήρχε και παλιώτερα
-
Mόνο που πλεόν εμφανίζονται και όσα ποστ έχουν γίνει αφού έχεις ξεκινήσει να γράφεις την απάντηση σου.
-
Να βάλουμε και σύνδεσμο 'Ηθικό Δίδαγμα'
Πιο χρήσιμο από την περίληψη... -
Α. Και το βασικότερο. Η ένδειξη για το αν ο χρήστης είναι online ή όχι μέσα στην δημοσίευση.
-
Εγώ διάβαζα ¨περίθαλψη¨....
-
Δεν θα το πω...Δεν θα το πω!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:ysterical:Α. Και το βασικότερο. Η ένδειξη για το αν ο χρήστης είναι online ή όχι μέσα στην δημοσίευση.
Πολύ σπαστικό αυτό
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Α. Και το βασικότερο. Η ένδειξη για το αν ο χρήστης είναι online ή όχι μέσα στην δημοσίευση.Οπως και η επιλογη να μην φαινεται.
-
όμορφα τα καινούρια εικονίδια με το σημα των 4τ αλλά μήπως θα ηταν καλύτερο απο το ανιματιον να έχουν αλλο χρώμα απλά??
θα διαμαρτύρονται οι χρήστες για κρίσεις επιληψίας σε λίγο
-
Σε γενικές γραμμές εχω αρχίσει να το συνηθίζω το νέο φορουμ και να εξοικιώνομαι με τις λειτουργίες του....Πολύ μου έλειψε τις μέρες που ηταν υπο ...ανακαινιση και η αλήθεια είναι οτι δεν το περίμενα αυτό...!!
Οι επιμέρους διορθώσεις που γίνονται, χρήσιμες κι αυτές, αλλα αυτό που δε παλεύω με τίποτα είναι τα avatar στη δεξιά πλευρά....!!! Πιστέυω είναι σοβαρό λάθος και θα πρέπει να διορθωθεί κι αυτό!! Είναι πολύ κουραστικό κάθε φορά που διαβάζω ενα ποστ να πρέπει να κοιτάζω και δεξιά για να δω ποιος το έγραψε.....Αν ήμασταν Αραβες ρε παιδιά και διαβάζαμε απο δεξιά προς αριστερά, δε θα υπήρχε κανένα πρόβλημα, αλλα τώρα.....Καλή η πρωτοτυπία και οι ...νεωτερισμοί αλλα οχι να λειτουργούν εις βάρος της χρηστικότητας. Επίσης το απέραντο λευκό εκει στη δεξιά πλευρά της οθόνης είναι επεικώς, άχαρο !!!Οπως και να ΄χει πάντως, ΜΕ ΓΕΙΕΣ ΜΑΣ !!!!
**ΕΠΞ/ΣΙΑ **(πρώην EDIT)....
1.Την δημοσκόπηση κακώς τη βάλατε τόσο νωρίς. Θα πρεπε πρώτα να αφήσετε τους χρήστες να συνηθίσουν το νεο φορουμ για ενα διάστημα και μετά να ρωτήσετε τη γνώμη τους. Πιστέυω πως τα αποτελέσματα τώρα είναι τελειως πλασματικά και πως αν μπει νεα δημοσκόπηση με τα ιδια ερωτήματα σε κανα 2 εβδομάδες, τα ποσοστά θα είναι τελείως διαφορετικά...
2.Τα bold , δεν μου φαίνονται και πολύ bold τώρα πια...!! Ελάχιστα ξεχωρίζουν.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
όμορφα τα καινούρια εικονίδια με το σημα των 4τ αλλά μήπως θα ηταν καλύτερο απο το ανιματιον να έχουν αλλο χρώμα απλά??θα διαμαρτύρονται οι χρήστες για κρίσεις επιληψίας σε λίγο
Αυτό συγκεκριμένα:
απλά ΔΕΝ παλεύεται... παρακαλώ πολύ... -
Ηδη έχει αλλάξει με το σήμα των 4Τ...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ηδη έχει αλλάξει με το σήμα των 4Τ...Για το αναβοσβύνον σήμα των 4Τ λέω...
-
Συγγνώμη τότε...αυτό που είδα εγώ στο post σου ήταν το default.
Και πριν το ίδιο ήταν...
Νεο Forum - Παρατηρήσεις, απόψεις