-
Mην τα γράφεις αυτά Aποστόλη! θα μας περάσουν για τρελλούς!
Eδώ δεν ξέρουμε που συναρμολογούνται τα αυτοκίνητα, θα ξέρουμε που κατασκευάζονται τα ανταλλακτικά τους;
Mην ανάβεις φωτιές! Θα ψάχνουν τα αυτοκίνητά τους
-
Το δικό μου είναι κατα 95% ισπανικής συναρμολόγησης πάντως και ας είνα γαλλικό.
Πάντως δεν είναι απαραίτητα μόνο τα 'μαμά' καλά ανταλακτικά. Για παράδειγμα οι υαλοκαθαριστήρες της 'μαμάς' ( νομίζω Valeo αλλά δεν πάιρνω και όρκο γιατί έχουν περάσει και 5 χρόνια ) ήταν πολύ μάπα. Τους άλλαξα με άλλους after market ( Βοsch και προσοχή στις μαιμούδες όσο πιο γνωστή εταιρεία τόσο πιο μεγάλες πιθανότητες να έχει κυκλοφορήσει μαιμού προιόν ) και βρήκα την υγεία μου Το ίδιο θα κάνω και με τα αμορτισέρ... -
Εύλογος ο προβληματισμός σας φίλοι μου γύρω απο το κόστος χρήσης και τις τιμές των ανταλλακτικών!!
Επειδή αυτή είναι η δουλειά μου έχω την πρόθεση να ενημερώσω με ενδεικτικές τιμές γύρω απο το service για όποιο μοντέλο θέλετε και πάντα με βάση τις απαραίτητες λεπτομέρειες του κάθε μοντέλου ξεχωριστά .
Η επικοινωνία μπορεί να γίνει μέσω pm ή με e-mail!!!
Νομίζω ότι στην εποχή που διανύουμε η ενημέρωση είναι κυρίαρχος παράγοντας για να έχουμε οικονομία στην τσέπη μας και ήσυχο το κεφάλι μας απο προβλήματα....Y.Γ. Θερμή παράκληση λόγω της ανταπόκρισης στην προσπάθεια αυτή θα ήθελα να είστε όσο δυνατόν περισσότερο σαφής στα στοιχεία που δίνεται για το αυτοκίνητό σας για να είναι δυνατή η γρήγορη και σωστή απάντησή μου.
Για παράδειγμα θα αναφέρω ένα γνωστό μοντέλο και τι στοιχεία ζητώ για να μπορεί να δωθεί μια σωστή κατα βάση απάντησηTOYOTA COROLLA VIII ΕΕ111
ΚΥΒΙΣΜΟΣ 1.300 CC
ΤΥΠΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ 4Ε-FE 16V {EINAI ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ}
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 1ης ΜΕΡΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ {ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ }
π.χ. 20/7/1999AN EXEI ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΤΙΜΟΝΙ ,AIRCONDITION,ABS
Ευχαριστώ για την κατανόηση σας!!!
Κόστος συντήρησης - τιμές ανταλλακτικών