-
Ε, γι' αυτό...
-
Μάλλον δεν έχεις δει τι ''ωραίος'' δρόμος είναι η Πατρών-Πύργου!
ούτε την υπογραφή μου έχεις δει. :shifty:
-
Και τα δύο τα έχω δει!
Για το 1ο, φυσικά, με Opel είναι παααααρα πολύ μακριά!!!
Για το 2ο, έχω ήδη στείλει βιβλία και ιεραπόστολους (Φάνκι) να σας 'ενημερώσουν' γεωγραφικώς! -
γι'αυτό άρχισε ξαφνικά να βρέχει!
Όχι τον φάνκι! Μεταννοώ τώρα και πάω να αλλάξω την υπογραφή μου!
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πύργος-Πάτρα είναι μακριά ε? Γι' αυτό δεν προλαβαίνει ο Ηλίας.Κάποτε, που είχα όρεξη, είχα καθήσει και είχα καταγράψει όλες τις επίσημες διασταυρώσεις της ΕΟ Πύργου - Πατρών. Στα παρά κάτι 100 χιλιόμετρα περνάει ΜΕΣΑ από 3 χωριά, έχει περίπου 70 διασταυρώσεις των 60 χαω, μια 10αριά των 50 χαω, τρία τελείως αψυχολόγητα σήματα με όριο 80 και απροσδιόριστο (αλλά πολύ μεγάλο - τριψήφιο σίγουρα) αριθμό εισόδων από χωματόδρομους, χωράφια, σπίτια, μαγαζιά / επιχειρήσεις.
Όποτε είναι να πάω Πάτρα ή Πύργο, καλού κακού φιλάω τη γυναίκα και τα παιδιά μου πριν. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Πύργος-Πάτρα είναι μακριά ε? Γι' αυτό δεν προλαβαίνει ο Ηλίας.
Κάποτε, που είχα όρεξη, είχα καθήσει και είχα καταγράψει όλες τις επίσημες διασταυρώσεις της ΕΟ Πύργου - Πατρών. Στα παρά κάτι 100 χιλιόμετρα περνάει ΜΕΣΑ από 3 χωριά, έχει περίπου 70 διασταυρώσεις των 60 χαω, μια 10αριά των 50 χαω, τρία τελείως αψυχολόγητα σήματα με όριο 80 και απροσδιόριστο (αλλά πολύ μεγάλο - τριψήφιο σίγουρα) αριθμό εισόδων από χωματόδρομους, χωράφια, σπίτια, μαγαζιά / επιχειρήσεις.
Όποτε είναι να πάω Πάτρα ή Πύργο, καλού κακού φιλάω τη γυναίκα και τα παιδιά μου πριν.Βασικά έχει μόνο μια είσοδο από χωματόδρομους κτλ...απλά είναι πλάτους 100χλμ! Και άλλη μια στο αντίθετο ρεύμα
-
Και την παγκόσμια πατέντα:διασταυρώσεις μετά από στροφές!
-
Δεν το παρακολουθω το θεμα αλλα δεν αντεχω αλλο θα σκασω αν δεν το πω
τί ειναι η Τεντουρα;
-
Απόγευμα - βράδυ Σαββάτου στην ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας* θα έχουμε επιSκέψειS.
Ψήνεται κανείς;*η οποία, ως γνωστόν, εκτείνεται μέχρι τον Πύργο.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Δεν το παρακολουθω το θεμα αλλα δεν αντεχω αλλο θα σκασω αν δεν το πωτί ειναι η Τεντουρα;
Ρώτα τους Θεσσαλονικιούς.
Τώρα, ξέρουν.Αλκοολούχο ποτό ντεμέκ χωνευτικό, με κανέλα και γαρύφαλλα.
-
δυστυχως δε μπορω Ηλια αυτο το Σ/Κ
-
Εδώ θα είμαστε και το επόμενο, Σπύρο.
Δεν εννοούσα εσένα, ο tm έχει πει ότι θα κατέβει αύριο. Εσύ ήσουν αουτσάιντερ. -
Δεν το παρακολουθω το θεμα αλλα δεν αντεχω αλλο θα σκασω αν δεν το πω
τί ειναι η Τεντουρα;
Ρώτα τους Θεσσαλονικιούς.
Τώρα, ξέρουν.Αλκοολούχο ποτό ντεμέκ χωνευτικό, με κανέλα και γαρύφαλλα.
Α μαλιστα...
-
το ξερω, απλα το σχεδιαζα, και τελικα προυκυψαν αλλα, οχι ευχαριστα, νεα...
-
Απόγευμα - βράδυ Σαββάτου στην ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας* θα έχουμε επιSκέψειS.
Ο Πύργος εκτείνεται μέχρι και την Αμαλιάδα!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το ξερω, απλα το σχεδιαζα, και τελικα προυκυψαν αλλα, οχι ευχαριστα, νεα...Τι ρε? Ελπίζω όχι υγείας!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο ΠΥΡΓΟΣ δεν εκτείνεται μέχρι την αμαλιάδα,υπάρχουν σύνορα!
σύνελθε λέμεεεε!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
το ξερω, απλα το σχεδιαζα, και τελικα προυκυψαν αλλα, οχι ευχαριστα, νεα...
Τι ρε? Ελπίζω όχι υγείας!
+1
Η Αμαλιάδα είναι πιό κοντά στην Αθήνα απ' ότι ο Πύργος. Άρα, αυτή εκτείνεται - μέχρι τον Πύργο κι ακόμοοοοομα παραπέρα.
Πυργαίοι, ό, τι κι αν κάνετε, εμείς θα είμαστε πρώτα. Κι αν μας τσαντίσετε, κλείνουμε το δρόμο και ... περιμένετε την Ιόνια. -
Eίμαστε διπλάσιοι από εσάς και πρωτεύουσα του νομού!
Meeting Πατρινών!{Εμείς και η Τεντούρα}