-
Χαίρεται συνforumίστες,
Έχω βαρεθεί το θέμα που λέγεται αλλαγή υαλοκαθαριστήρων στο αυτοκίνητο του πατέρα μου γιατί αρνείται να ασχοληθεί και πέφτει σε 'μένα πάντα το πρόβλημα.
Έχει ένα Lancia Delta HPE του 1998 και οι υαλοκαθαριστήρες του είναι σκέτη κόλαση από όλες τις απόψεις. Θέλω να βρω κάποιο τρόπο να αντικαταστήσω τους βραχίονες για να μπαίνουν πιο κοινοί υαλοκαθαριστήρες για να γλιτώσω την βαβούρα ή κάποια παραπλήσια ιδέα που μπορείτε να μου προτείνετε.
Η ιδέα μου ήταν (όπως και έψαξα και στον internet από άλλους που έχουν αγανακτήσει με το συγκεκριμένο θέμα) να βρω τους βραχίονες του Lacia Lybra, να τους βάλω στο Delta και να βάλω συμβατικούς υαλοκαθαριστήρες απλά στην θέση του συνοδηγού ένα νούμερο μικρότερους για να μην περισσεύει ελαφρά εκτός του τζαμιού. Φαίνεται πως είναι η πιο συχνή λύση στο πρόβλημα.
Εκτός αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση να μου κάνετε, πραγματικά θα ήμουν ευγνώμων.
Είμαι στο τσακ να πουλήσω το αυτοκίνητο ένα βράδυ που θα κοιμάται ο πατέρας μου και να το αντικαταστήσω γρήγορα με ένα άλλο μόνο για κάτι τέτοια χαζά θέματα που έχω βαρεθεί να ασχολούμαι.Ευχαριστώ, εκ των προτέρων.
Υαλοκαθαριστήρες Lancia Delta HPE 1998