-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αν μου πεις οτι η φωτο ειναι απο το 1968,τοτε θα σου πω.Αν μου πεις οτι ειναι του 1967,τοτε παλι το ιδιο ονομα θα σου πω.
Αν ειναι αλλη χρονια,τοτε
Αν είναι το 1969;;;
-
Αποκλειεται να λες οτι ο θεος ( B.W.)δεν ειναι απο τους πιο γνωστους ,οποτε πρεπει να'ναι ο συνωνυμος με την εγκυκλοπαιδεια!!!!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
:hmmm: Αποκλειεται να λες οτι ο θεος ( B.W.)δεν ειναι απο τους πιο γνωστους ,οποτε πρεπει να'ναι ο συνωνυμος με την εγκυκλοπαιδεια!!!!Επειδή δεν έχω στοιχεία από το 67 και το 68, ο θεός Β.W. είχε το 31 στις πόρτες τις 2 αυτές χρονιές;;;
-
Στασου γιατι μπερδευτηκα.
Το 69 ο θεος νικησε στο Μοντε με το νουμερο 37 και πινακιδες S-L 2263.
Αρα η καρτα που εχεις δεν ειναι ο Waldegard το 69 στο Μοντε.Mε Νο S-L 2264 το 1969 και Νο 100 στις πορτες ετρεξε και νικησε στο Poland rally ο Ζασαντα.
Αρα ΜΠΟΡΕΙ να εχεις τη καρτα του Ζασαντα στο Μοντε.Αλλα στη καρτα μοιαζει ο θεος παρα ο Ζασαντα.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Στασου γιατι μπερδευτηκα.
Το 69 ο θεος νικησε στο Μοντε με το νουμερο 37 και πινακιδες S-L 2263.
Αρα η καρτα που εχεις δεν ειναι ο Waldegard το 69 στο Μοντε.Mε Νο S-L 2264 το 1969 και Νο 100 στις πορτες ετρεξε και νικησε στο Poland rally ο Ζασαντα.
Αρα ΜΠΟΡΕΙ να εχεις τη καρτα του Ζασαντα στο Μοντε.Αλλα στη καρτα μοιαζει ο θεος παρα ο Ζασαντα.
Μα η κάρτα είναι με το 31! Άρα ο οδηγός είναι ο Larousse... Που τερμάτισε 2ος το 1969. Ή κάνω λάθος;
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
:hmmm: Αποκλειεται να λες οτι ο θεος ( B.W.)δεν ειναι απο τους πιο γνωστους ,οποτε πρεπει να'ναι ο συνωνυμος με την εγκυκλοπαιδεια!!!!Ρε συ δεν απαντουσες με ενα ΝΑΙ και να τελειωναμε,που με αναγκασες να βαλω το μυαλο μου να δουλεψει;
-
-
-
Σίγουρα με Megane και όχι με WRC;;;
Ν. -
Ο χρήστης Άιρτον έγραψε:
Ν.Σίγουρα με Megane!
-
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
Ν.Σίγουρα με Megane!
Και με Integrale 3 φορές μάλιστα...
-
Enrico Bertone
5oς στο Χαλκιδικής το 99 με το Megane, 2ος το 92 με integrale και 5ος το 91 πάλι με Integrale.
Το 95 και 99 πήρε το Ευραπαικό Πρωτάθλημα και το 99 και 01 το κύπελο οδηγών Ευρώπης. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Enrico Bertone5oς στο Χαλκιδικής το 99 με το Megane, 2ος το 92 με integrale και 5ος το 91 πάλι με Integrale.
Το 95 και 99 πήρε το Ευραπαικό Πρωτάθλημα και το 99 και 01 το κύπελο οδηγών Ευρώπης.Σωστά!
-
-
Μιας και εχω ειδικοτητα με τους αρχαιους!!!!
Jochi Kleint.Γεννηθεις εις Γερμανιαν το ..... τοτε
Ειμαι σιγουρος για την Opel Ascona 400 (τον εχω φωτο στο Ακροπολις του 1980 ) και με αμφιβολιες για VW Golf.
Πρωταθλητης Ευρωπης το 1979.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μιας και εχω ειδικοτητα με τους αρχαιους!!!!Jochi Kleint.Γεννηθεις εις Γερμανιαν το ..... τοτε
Ειμαι σιγουρος για την Opel Ascona 400 (τον εχω φωτο στο Ακροπολις του 1980 ) και με αμφιβολιες για VW Golf.
Λάθος απάντηση;;;;;;; Πατέρα δεν το περίμενα ποτέ αυτό από σένα...
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
What; Λαθος;
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
What; Λαθος;
Πιο γνωστός από τον Kleint είναι...Με ανάλογες διακρίσεις...
-
Εμένα μου μοιάζει με τον Weber πάντως....πολύ όμως...
Λοιπόν ο Weber είναι! -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
... και με ποιά αυτοκίνητα έτρεξε στην Ελλάδα;Στην Ελλάδα πρέπει να έτρεξε με VW,OPEL,SEAT αλλά και με Μitsubishi Galant VR4 σε κάποιο Χαλκιδικής , αν δεν κάνω λάθος ...
Quiz WRC