-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Lundgard?Aδιάβαστοι πιαστήκαμε. Που τον ξέρω που τον ξέρω
-
Hagstrom?
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Hagstrom? -
τι κερδιζω?
-
Απ'όσο γνωρίζω εγώ η διαφορά ανάμεσα στις 2πορτες και στις 3πορτες ήταν ότι οι πρώτες ήταν εισαγωγής ενώ οι δεύτερες αντιπροσωπίας τότε. Επίσης η τότε αντιπροσωπία είχε φέρει και 2 'εργοστασιακά' αυτοκίνητα. Ένα για συγκενικό πρόσωπο του αντιπροσώπου και ένα για τον Γκάλλο(εδώ χρειάζομαι επαλήθευση από κάποιο πιο παλιό από μένα).
Πάντως στα χέρια του Νότη Γιαγνίση το εν λόγω αυτοκίνητο είχε κάνει θαύματα διεκδικώντας την 1η στο Ν σε Ακρόπολις και Χαλκιδικής...ως ELCO Βαγιωνής και ως CYCLON -AUDIOVOX.Επίσης αποτέλεσε ένα από τα πιο επιτυχημένα αγωνιστικά αυτοκίνητα στην Ελλάδα αν αναλογιστούμε πόσες έτρεχαν ταυτοχρόνως εκείνη την επόχή (86-88) στους Ελληνικούς Αγώνες. Αχχ ωραίες εποχές! -
-
Xaρη δωσε καμια βοηθεια γιατι το μονο που ξερω ειναι οτι ειναι σελικα
γερμανος ειναι?
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Xaρη δωσε καμια βοηθεια γιατι το μονο που ξερω ειναι οτι ειναι σελικαγερμανος ειναι?
Γερμανός και έχει τρέξει και Ακρόπολις... Κάποιοι από δω ίσως τον έχουν δει και live...
-
-
Klaus Fritzinger-Werner Hohenadel
-
πρεπει να εχεις δικιο cmarin
αυτος ειχε και ''οικο'' που προετοιμαζε και αε86 κορολλες -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Klaus Fritzinger-Werner HohenadelΣωστόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος!!!!!!!!
-
-
-
-
-
Ενας που μου περναει απο τπ μυαλο ειναι Αγγλος και ο.τι καλο εκανε ,το'κανε εκει.
Ο Λιουελιν: -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ενας που μου περναει απο τπ μυαλο ειναι Αγγλος και ο.τι καλο εκανε ,το'κανε εκει.
Ο Λιουελιν:O Πατέρας απάντησε, όπως πάντα, σωστά!!!!
-
-
Αν μου πεις οτι η φωτο ειναι απο το 1968,τοτε θα σου πω.
Αν μου πεις οτι ειναι του 1967,τοτε παλι το ιδιο ονομα θα σου πω.
Αν ειναι αλλη χρονια,τοτε
Quiz WRC