-
Είσαστε ψαρούκλες ρε!!!
Αφήστε...θα πάω εγώ στον Πύργο, να γνωρίσω την κοπέλα, και να σας μεταφέρω εντυπώσεις!
-
με σενα, θα τα πουμε οταν ερθει το κινητο.. δεν αργει.. σιμα-κοντα εφτασε ...
-
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Η συνθήκη του '2' μπροστά;Αδιαπραγμάτευτη.
Είσαστε ψαρούκλες ρε!!!
Αφήστε...θα πάω εγώ στον Πύργο, να γνωρίσω την κοπέλα, και να σας μεταφέρω εντυπώσεις!
Μπα, υπάρχεις ακόμα εσύ;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
οταν ξεκινησα να το γραφω, ειχες ποσταρει μονο την πρωτη φωτο...
απλα επειδη ειμαι στη δουλεια, αργησα και στο μεταξυ ειχες βαλει ολοκληρη την πικτουρΝα κάνεις quote τότε, Κύριε. Και να ζητάς συγνώμη που, έστω για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, αμφισβήτησες την αξιοπιστία του φίλου σου.
Κι αν θέλετε να ξαναβρεί το θέμα το δρόμο του, στην επόμενη συνάντηση για εκδρομή με φαγητό στην Ηλεία μην έλθετε πάλι όλοι δεσμευμένοι, για να 'ρθει και καμιά φίλη μου.
Ναμην ερθουν ολοι οι δεσμευμενοι ή να μην ερθουν ολοι δεσμευμενοι....δλδ με τους δεσμοφυλακες τους?
-
Ε, βρε αδελφέ, ή το ένα ή το άλλο.
Λοιπόν, έχω εδώ δίπλα μου την όμορφη. Την παρακαλώ να σας αποστείλει χαιρετισμό. Το υπόλοιπο της δημοσίευσής μου (αν υπάρξει) θα είναι γραμμένο από το χεράκι της.
Edit
γειά σας παιδιά.Αν και αμφισβητείτε την ύπαρξή μου, θά ήθελα να σας γνωρίσω από κοντά....Έχω καιρό να ξεμπουκώσω το Ζ....!!!!!
-
-
ο παλιοπυργιοτης παει να διαφθειρει τους νεους αυτου του φορουμ
Μονο στο κιντ να κανεις κονε που
α. σιγουρα δεν εχει γκομενα
β. σιγουρα δνε θα την ακουμπησει καν την φιλη σου
γ. θα μας επιβεβαιωσει η ομορφη φιλη σου οτι ειναι λουλου το κιντ
-
Ε, βρε αδελφέ, ή το ένα ή το άλλο.Λοιπόν, έχω εδώ δίπλα μου την όμορφη. Την παρακαλώ να σας αποστείλει χαιρετισμό. Το υπόλοιπο της δημοσίευσής μου (αν υπάρξει) θα είναι γραμμένο από το χεράκι της.
Edit
γειά σας παιδιά.Αν και αμφισβητείτε την ύπαρξή μου, θά ήθελα να σας γνωρίσω από κοντά....Έχω καιρό να ξεμπουκώσω το Ζ....!!!!!
Ελπιζω (για το καλο σου) να μη μας βρηκε αλλος Random
Η ομορφη ειναι η κοντη, φανταζομαι -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ελπιζω (για το καλο σου) να μη μας βρηκε αλλος Randomden se katalaveno, kardia mou.
Η ομορφη ειναι η κοντη, φανταζομαι
Όλες καλές είναι. Λοιπόν, και πέρα από πλάκα, είναι 6 αδελφές κι ένας αδελφός. Μία είναι παντρεμένη, οι άλλες αδέσμευτες. Δύο είναι ακόμα μαθήτριες. Ο πατέρας είναι μουστακαλής, γεροδεμένος, με το 5μπροστά και άγριος.
Α, έχουν και μια ωραία θεία. Με το 3 μπροστά (και το 3 πίσω). 'Ελεύθερη' κι αυτή. Με audi A3. Που το είχε η 'μικρή' και το έδωσε για να πάρει το Ζ.
Αυτά - και πολλά σας είπα, τέτοιοι που είσαστε. -
Ελπιζω (για το καλο σου) να μη μας βρηκε αλλος Random
den se katalaveno, kardia mou.
Η ομορφη ειναι η κοντη, φανταζομαι
Όλες καλές είναι. Λοιπόν, και πέρα από πλάκα, είναι 6 αδελφές κι ένας αδελφός. Μία είναι παντρεμένη, οι άλλες αδέσμευτες. Δύο είναι ακόμα μαθήτριες. Ο πατέρας είναι μουστακαλής, γεροδεμένος, με το 5μπροστά και άγριος.
Α, έχουν και μια ωραία θεία. Με το 3 μπροστά (και το 3 πίσω). 'Ελεύθερη' κι αυτή. Με audi A3. Που το είχε η 'μικρή' και το έδωσε για να πάρει το Ζ.
Αυτά - και πολλά σας είπα, τέτοιοι που είσαστε.τι ειπα? οχι πες μου, τι ειπα!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
τι ειπα? οχι πες μου, τι ειπα!καλα, **αν **ερθει η ωρα των αποκαλυπτηριων, στειλε πμ...
:hmmm:
:funis:
-
-
δεν ειναι υποθετικος.. ειναι χρονικος συνδεσμος το αν
-
προβληματιζομουν αν θα γραψει η φιλη σου..
προκειται περι παρεξηγησεως...
-
-
Για come του δώθε κύριε kouk! (κερνάμε).
-
Να αφησεις τον ΚΟΥΚ ησυχο!
-
-
Αυτά - και πολλά σας είπα, τέτοιοι που είσαστε.Γεια σου ρε Λιακο με τα ωραια σου
Ετοιμασου να μας υποδεχτεις -
ililias
καλα βρε, 'εσεις' δεν ειχατε κανει εισαγωγη γυναικων απο Βαλκανια λογω ελλειψεως?που βρεθηκαν τοσες ελευθερες μαζεμενες?
-
Αυτά - και πολλά σας είπα, τέτοιοι που είσαστε.Για όλους έχει ο μπαχτσές δηλαδή;
-
spiros
Κοίτα, εισαγωγή έκανε η Ζαχάρω. Εμείς δεν είχαμε ποτέ ιδιαίτερη ανάγκη.
charmak66
Όπως φαίνεται, μέχρι και το kid θα μπορούσε να βολευτεί (να βρει κάποια που να τον παίζει, δλδ).
Meeting Πατρινών!{Εμείς και η Τεντούρα}