-
Εληφθη!
-
Παιδιά όταν τακτοποιηθείτε στείλτε ενα sms στο ********** μήπως τα καταφέρω και τελειώσω νωρίς κάτι δουλίτσες που έχω.
@νδρέας
-
Εληφθη και αυτο!
-
Mη δίνεις το κινητό σου φόρα-παρτίδα.Στείλτο στον Amott με πμ.
-
Δεν με εμπιστευεται, μηπως τον ξεχασω!
Θελει να εχει μαρτυρες!
-
ρε παιδες.. θα ριχνει φιδια την κυριακη..
-
Χαιρετώ την παλιοπαρέα.
Ομολογώ ότι μου λείψατε σήμερα μέχρι να έλθω από το Αθήνα, μέχρι χθες δεν προλάβαινα να σας σκεφτώ.Αν κατάλαβα καλά, θα φάω μόνος μου αύριο;
-
καλησπερα ηλια!
ο καιρος εχει αλλαξει
εγω ειμαι σιγουρα μεσα, οπως και να 'χει.. απλα αν εχει παλιοκαιρο δεν θα ερθω με το τερας της αποκαλυψεως.. θα ερθω με γηινο αυτοκινητο..
(με κανα auris με βλεπω!) -
το κινητο σου λεει λιακαδα, απνοια, και ζεστη για αυριο?
-
το μετεο δινει πιθανοτητα βροχης, ενω μεχρι χθες εδειχνε καταιγιδες
-
Παναχαική - Παναιγιάλειος αύριο.
Φόρτσα Παναχαικαααααάρααααααα
Ποιοί θα πάτε γήπεδο; -
Αυτή τη στιγμή φυσσάει πολύ και μια βρέχει μια σταματάει. Αυτό συνεχίζεται από το πρωί και είναι ο καιρός που συνάντησα σε όλο το δρόμο, από Αθήνα μέχρι κάτω.
tm ελήφθη, που λέει κι ο πρόεδρας τση Πάτρας. Ο Νικόλας;
Edit
Άλλος για κάτω;
Patrinos
Αύριο παίζει ο πιτσιρικάς μου εναντίον της Παναχαϊκής.
Μπάσκετ, εννοείται. -
ησουν αθηνα? επρεπε να παρασεις απο μεγαρα μεσημερακι, στην καινουρια πιστα καρτ.. θα εβλεπες και μηχανες να τρεχουν ακριβως διπλα στην 'κανονικη' (εχουν αγωνα αυριο)
το κρυο τσουχτερο..
ο νικολας δεν θα ερθει, τελικα, οποτε μας βλεπω οικογενειακα..
για πες προγραμμα, κατα τι ωρα να ξεκινησουμε/βρεθουμε? ο ετερος οπισις θα ερθει τελικα? -
Γιατί, τον βλέπεις να γράφει τπτ; Προσωπικά προτείνω να καθαιρεθεί από πρόεδρας.
Μπορείς να ξεκινήσεις ό, τι ώρα θέλεις, μόνο τηλεφώνησέ μου πριν φύγεις, να σε περιμένω. Αθήνα ήμουν, επιστρέφοντας από ... όξ' από δω. Επέστρεψα πετώντας για να μπω να δω τι κανονίσατε και είχα μαζί μου τη μάνα, άσε που δεν γνώριζα περί της διοργάνωσης, οπότε...
-
Ο εταιρος οπισις δυστυχως ειναι αρρωστος και κρεβατωμενος...
Αν αυριο ειμαι καλυτερα..ο Θεος ας βοηθησει
-
Μήπως έχετε προσέξει το άβαταρ του προέδρου;
-
Το προηγούμενο ήταν καλύτερο.
Edit
Η ώρα πάει 23 κι αποφάσισα να γυρίσω σπίτι.
Ορίζεται εθελοντής ο tm, να οργανώσει την κατάσταση από εδώ και πέρα.
Ό, τι αποφασίσετε γίνεται, περιμένω ειδοποίηση.
Α τούτ α λ έρ... -
Δεν ήρθα τελικά καθότι αρρώστησα Προγραμματίζω όμως να κατεβω το πρώτο σκ του Δεκεμβρίου!
-
Σε κόλλησε ο Μήτσος;
Χάσατε. Καταπληκτική μέρα για βόλτα, ούτε παραγγελία να την είχαμε. Ο tm όπως πάντα τσίμπησε, εμείς φάγαμε, στο τέλος επισκεφθήκαμε και το στρατιωτικό αεροδρόμιο στην Ανδραβίδα, να δούμε από κοντά κανένα F16, ν' ανοίξει το μάτι μας.
Μας έδωσαν ένα για τεστ ντράιβ, ο tm μ' έδιωξε και το πήρε μόνος του, βέβαια, αλλά δεν βαριέσαι, όλα καλά.
ΥΓ. Καναντέρ μας έδωσαν (φαίνεται, δεν φαίνεται;) τα φ4 και φ16 είχαν πυραύλους και δεν μας εμπιστεύονταν.
-
Ηλια σ' ευχαριστουμε για την παρεα και την 'ξεναγηση'
Αν και δε λεγεται τεντουροσυναντηση, καθ' οτι οι αθηναιοι ηταν περισσοτεροι απο τους ντοπιους!
Meeting Πατρινών!{Εμείς και η Τεντούρα}