-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Προς το παρον δεν την κοβω να ερχομαι σαββατοκυριακο μιας και 2 εβδομαδες μετα την κανω για Dubai αλλα ποτε δεν ξερεις τι θα πει και το ετρον ημισι. Δωματιο για μια βραδια κλεινετε; (για σαββατο βραδυ εννοω)Φυσικά. Απλά δήλωσέ το και γράψτο και στην προκαταβολή που θα στείλεις!
-
Έχουμε τα στοιχεία για την προκαταβολή;
-
Φάγαμε το άκυρο για το σπίτι που θα μέναμε! Καταπληκτικά.
Θα συναντηθούμε κατά τις 11 το βράδυ της Παρασκευής δηλαδή στο Λιτόχωρο και την Κυριακή τι ώρα σφυρίζεται η αναχώρηση; Να ξέρω αν αξίζει να κλείσουμε δωμάτιο ή να έρθουμε αυθημερόν.
-
Για την επιστροφή συνήθως ξεκινάμε μετά το πρωινό, κάνοντας σχετικές βολτούλες. Βάλε κατά τις 12:00 να είσαι μέσα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πάρτε και μια φωτογραφία του Coyot (δυστυχώς υπερφωτισμένη για να φαίνεται μέσα στο αυτοκίνητο).
Η κούκλα της φωτογραφίας θα είναι απούσα στο Λιτόχωρο, κι αν ακόμα καταφέρω εγώ να έρθω.
Nα υπενθυμίσω ότι περιμένει ατιμασμένη, στο εν Αθήναις γκαράζ της, να ξαναζήσει μια νέα αγάπη
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Φάγαμε το άκυρο για το σπίτι που θα μέναμε! Καταπληκτικά.Θα συναντηθούμε κατά τις 11 το βράδυ της Παρασκευής δηλαδή στο Λιτόχωρο και την Κυριακή τι ώρα σφυρίζεται η αναχώρηση; Να ξέρω αν αξίζει να κλείσουμε δωμάτιο ή να έρθουμε αυθημερόν.
Εμείς πάντως το αργότερο κατά τις 6 και κάτι θα είμαστε εκεί...
(εκτός αν έχω άλλη μία μέρα σαν τη σημερινή στη δουλειά... )
-
Mάρκο θα μείνετε στο ξενοδοχείο;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mάρκο θα μείνετε στο ξενοδοχείο;Ναι... Πάμε για χαλάρωση (και να μπορώ να πιω κανένα ποτηράκι... )
-
Ok... ωραία! I will be there too.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ok... ωραία! I will be there too.Αγκαλίτσα;;;;;
-
Μάκη τι γίνεται ρεεεεε?!?!?!?!?
-
έλα ντε... παιδιά, φέρτε και κουβέρτες, θα κοιμηθούμε στα αμάξια.
φλαπ
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:lol: έλα ντε... παιδιά, φέρτε και κουβέρτες, θα κοιμηθούμε στα αμάξια.φλαπ
δε θελω αηδιες!
στο καινουριο δεν ξαπλωνουν καν τα καθισματα!
θα ξυπνησω σαν 'Γ' (γάμα!)
(για να μη μιλησω για θερμομονωση! )Κουκο, εναλλακτικο εχουμε?
δεν ξαναπαμε παλι προς μανη μερια, να ανεβουμε και εκεινο το βουναλακι? -
Εναλλακτικός προορισμός ΔΕΝ θα υπάρξει.
Περιμένουμε από τον Μάκη να μας επιβεβαιώσει το ξενοδοχείο και να μας δώσει τον αριθμό λογαριασμού για τις προκαταβολές...
-
Mήπως να τον ξαναπάρει ο Ανδρέας τηλέφωνο;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εναλλακτικός προορισμός ΔΕΝ θα υπάρξει.Περιμένουμε από τον Μάκη να μας επιβεβαιώσει το ξενοδοχείο και να μας δώσει τον αριθμό λογαριασμού για τις προκαταβολές...
πες μας πως δεν θα εχει eurobank!
sv2 - ελα κι εσυ με το accent, να ερθω κι εγω με το auris, να παμε να τα πεταξουμε απο καμμια πλαγια!
-
τελικά κατά πάσα πιθανότητα θα μπορέσω να έρθω (αυθημερόν)
προς το τέλος της βδομάδας θα το σιγουρέψω κιόλας -
Ο χρήστης tm έγραψε:
:lol: έλα ντε... παιδιά, φέρτε και κουβέρτες, θα κοιμηθούμε στα αμάξια.
φλαπ
δε θελω αηδιες!
στο καινουριο δεν ξαπλωνουν καν τα καθισματα!
θα ξυπνησω σαν 'Γ' (γάμα!)
(για να μη μιλησω για θερμομονωση! )Κουκο, εναλλακτικο εχουμε?
δεν ξαναπαμε παλι προς μανη μερια, να ανεβουμε και εκεινο το βουναλακι?Έχεις και πορτ-μπαγκάζ ρε...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Κουκο, εναλλακτικο εχουμε?
δεν ξαναπαμε παλι προς μανη μερια, να ανεβουμε και εκεινο το βουναλακι?Είσαι σίγουρος ότι θα έχεις συνηθίσει?
-
Γιατι δεν γραφετε στην αρχικη δημοσίευση την ημερομηνία της συναντησης,να την βλέπουν όσοι ενδιαφερονται;
και όποιος τη εχει ξεχασει
5η Παγκόσμια Συνάντηση του 4ΤΦ: Σχόλια, ερωτήσεις κλπ κλπ