Ο χρήστης theo13 έγραψε:
εγω μιλησα για τον τροπο,ο οποιος διαφερει στα δυο αυτα σπορ καθως αν εχεις πολλα λεφτα στην f1 νικας ενω στο wrc θελει κυριως χερια..βλεπε duval προσφατα..
Φυσικα και δε θα γινει F1 vs WRC το thread αλλα θελω να σχολιασω αυτο το κομματι. Κατα τη γνωμη μου δυο ειναι οι λογοι που ευθυνονται για την μονοτονη τροπη που εχουν παρει τα τελευταια πρωταθληματα στο wrc.
Το ενα ειναι η ελλειψη προνοιας ωστε οι νεοτεροι να γινουν ανταγωνιστικοι πιο γρηγορα. Κατι πρεπει να γινει γιατι ειναι αστειο να πρεπει να περιμενεις κανα δυο χρονια για να παρουν πραγματικα μπροστα οι πιτσιρικαδες. Δεν νομιζω οτι η νεα γενια εχει τοση μεγαλη διαφορα στο ταλεντο οσο το οτι η δομη του πρωταθληματος τους καταστρεφει.
Το αλλο ειναι η τραγικη μειωση στους προυπολογισμους των ομαδων. Το βλεπεις με μια βολτα στο σερβις παρκ, τα φορτηγα δεν ειναι οσο χλιδατα ηταν, οι ομαδες ειναι μαζεμενες. Θα μου πειτε μπιχλιμπιδια αλλα δεν ειναι ακριβως ετσι γιατι αυτα τα μπιχλιμπιδια ειναι ενδεικτικα μιας καταστασης που επεκτεινεται και σε αυτα που δε φαινονται οπως στους μισθους των οδηγων που φερνουν διαφορους περιεργους σε καλα μπακετ αλλα το κυριοτερο στο development budget. Η Σουμπ εχει ενα κιβωτιο στο Ιμπρεζα που ειναι 6ετιας ή κατι τετοιο, η Φορντ κατεβασε ενα 07 Φοκους και διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα δεν ειδαμε ουτε μια *λεπτομερη *αναλυση για το τι εχει διαφορετικο σε σχεση με το απερχομενο μοντελο και φυσικα η Citroen απεφυγε με καθε τροπο μια απευθειας συγκριση C4 και Xsara. Γιατι; Θεωρω οτι το ειδαμε στη Γερμανια, το C4 ειναι απλα τοσο αγουρο σε σχεση με την Xsara που εξελιχθηκε σε μια αλλη πιο χλιδατη εποχη. Ο μονος λογος για κατι τετοιο ειναι η ελλειψη development budget, αλιμονο αν οι μηχανικοι δε βρηκαν τιποτα να βελτιωσουν στο κονσεπτ της αρχαιας Xsara.