-
ωραιος αγωνας!!!
-
οι 6 πρωτοι μεσα σε 1,1 δευτερολεπτο
44 χλμ ειδικων ακομα..
-
Σκεφτείτε να κριθεί στην τελευταία!!! Super SS είναι?
Για να δούμε στις 2 επόμενες. Πάντως ο Loeb ήταν γρηγορότερος κ στις 2 first time around!
-
Γμτ τέτοιο ξενύχτι (κ έχουμε μπόλικο μπροστά μας) τουλάχιστον ας το κερδίσει ο ψηλός!!!!!!!!
-
λετε να κανουν καμμια πατατα στο τελος??φανταζομαι πως πανε flat out και οι δυο τωρα..
-
1.4 sec μπροστα ο ψηλός στο 1ο split
-
Μετά την ειδική ο Loeb μπροστά 0.2 . Απιστεύτη μάχη.
Ο καιρός πιθανόν να καθορίσει τον αγώνα μια κ έχουν διαφορετικά ελαστικά. -
παει φουλ για νικη ο ψηλος!!αλλα 2.1 απ το γαλλο
-
Φουλ για νίκη με τέτοιες διαφορές;
Τώρα καρφώνω βελόνες στην κοντή κουκλίτσα που έχω, ελπίζω να βοηθήσει.
-
ετσι οπως τα εχουν καταφερει οι δυο τους και ενα δευτερολεπτο να φαει ο ενας απ τον αλλον φαινεται λες και ο αλλος σερνεται...
-
Nα δούμε τώρα στη μεγάλη... Θα αντέξουν τα λάστιχα του Gronholm;
Με τέτοια μάχη στην κορυφή περνάνε σε δεύτερη μοίρα αξιόλογες αναμετρήσεις μεταξύ Latvala-Atkinson και Sordo-Petter...
-
Αν δεν κρίνει το αποτέλεσμα η 17η τότε νομίζω πως για πρώτη φορά θα κριθεί ο αγώνας σε super ειδική!
Ο Gron στο πρώτο πέρασμα ανέφερε πως έχασε χρόνο στα τελευταία κομμάτια από λάθη. Επίσης η βροχή θα παίξει μεγάλο ρόλο.
Για να δούμε....
Απίστευτος αγώνας. -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Αν δεν κρίνει το αποτέλεσμα η 17η τότε νομίζω πως για πρώτη φορά θα κριθεί ο αγώνας σε super ειδική!Ο Gron στο πρώτο πέρασμα ανέφερε πως έχασε χρόνο στα τελευταία κομμάτια από λάθη. Επίσης η βροχή θα παίξει μεγάλο ρόλο.
Για να δούμε....
Απίστευτος αγώνας.Πάντως, σε σχέση με το 1ο πέρασμα, οι χρόνοι έχουν κατέβει κατά πολύ, οπότε μάλλον σταμάτησε η βροχή...
-
Τελευταία νέα αναφέρουν οτι η ειδική είναι στεγνή.... γμτ!!! Αν παραμείνει έτσι μου φαίνεται ότι εδώ θα τελειώσει κ ο αγώνας υπέρ του Seb.
-
0,9 δευτερόλεπτα μπροστά ο ψηλός 1 split από το τέλος και ΒΡΕΧΕΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!
-
Πανω στην καλυτερη ειδικη ξυπνησα!!
Μπροστα ο Atkinson απο Latvala για 2.7
μπροστα και ο Gro απο κοντο για 0.7, μετα και το τελος της SS17!!!Ολα τελειωνουν στην ειδικη!!
-
Και πάμε τώρα στην υπερειδική με 0,7 προβάδισμα του ψηλού!!!!
Εν τω μεταξύ σε όλη την αναμπουμπούλα, ο Atkinson πέρασε τον Latvala...
-
Απίστευτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 0.7 μπροστά ο ψηλός!!!!!
-
0.9 μπροστα ο gro..
-
Σε πόση ώρα είναι η SSS?
WRC 2007 - 11ος ΓΥΡΟΣ Ράλλυ N.ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ