-
Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα.
Πήρα την Mito 95hp μοντέλο 11ος του 2009 με 61000km. Το βιβλίο του σέρβις δεν γράφει μέσα τίποτα αλλά η μάντρα που το πήρα με διαβεβαίωσε ότι έχει κάνει όλα τα σέρβις του γιατί ήξερε προσωπικά τον προηγούμενο ιδιοκτήτη. Το πήγα και για έναν έλεγχο πριν το αγοράσω σε συνεργείο alfa και το είδαν εξωτερικά και διάβασαν τον εγκέφαλο και μου είπαν ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα αλλά μιας και δεν έχει βιβλίο σέρβις δεν μπορούσαν να με πουν αν θέλει κάτι αναλώσιμο αλλαγή (όπως λάδια πχ ή ιμάντας)
Για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, τι να τους πω στο συνεργείο να δούν ή να αλλάξουν τώρα που το αγόρασα; Ξέρω, το ιδανικό είναι να επαναλάβω το σέρβις των 60000km αλλά τα οικονομικά είναι στενεμένα μετά την αγορά.
Να σημειώσω ότι μετά από μερικές βόλτες νοιώθω το τιμόνι να πάει λίγο δεξιά και πρώτη, δευτέρα και όπισθεν ότι τις παίρνει λιιιιγο δύσκολα. Επίσεις μέσα στο menu του Mito λέει ότι θέλει επόμενο σέρβις μετά από 25.000km
-
Πήρα την Mito 95hp μοντέλο 11ος του 2009 με 61000km. Το βιβλίο του σέρβις δεν γράφει μέσα τίποτα αλλά η μάντρα που το πήρα με διαβεβαίωσε ότι έχει κάνει όλα τα σέρβις του γιατί ήξερε προσωπικά τον προηγούμενο ιδιοκτήτη. Το πήγα και για έναν έλεγχο πριν το αγοράσω σε συνεργείο alfa και το είδαν εξωτερικά και διάβασαν τον εγκέφαλο και μου είπαν ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα αλλά μιας και δεν έχει βιβλίο σέρβις δεν μπορούσαν να με πουν αν θέλει κάτι αναλώσιμο αλλαγή (όπως λάδια πχ ή ιμάντας)
Για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, τι να τους πω στο συνεργείο να δούν ή να αλλάξουν τώρα που το αγόρασα; Ξέρω, το ιδανικό είναι να επαναλάβω το σέρβις των 60000km αλλά τα οικονομικά είναι στενεμένα μετά την αγορά.
Να σημειώσω ότι μετά από μερικές βόλτες νοιώθω το τιμόνι να πάει λίγο δεξιά και πρώτη, δευτέρα και όπισθεν ότι τις παίρνει λιιιιγο δύσκολα. Επίσεις μέσα στο menu του Mito λέει ότι θέλει επόμενο σέρβις μετά από 25.000km
-
-
Τι εννοεις να επαναλαβεις το σερβις των 60.000χλμ?
Δεν υπαρχει στανταρ σερβις στις 60.000χλμ, βλεποντας και κανοντας πας αναλογα και με το τι εχεις αλλαξει στα προηγουμεναΕγω στη θεση σου θα αλλαζα οπωσδηποτε υγρα φρενων, λαδια, φιλτρο λαδιου και αερα και σε δευτερο βαθμο θα εκανα ελεγχο σε παραφλου και μπουζι και αν χρειαζοταν θα τα αλλαζα κι αυτα.
Αν τραβαει το αμαξι να το πας για ευθυγραμμιση κι αν σκαλωνουν οι ταχυτητες αλλαξε και βαλβολινες.
Τελος, αν το αμαξι σου εχει ιμαντα χρονισμου και δεν αλλαξε τον κι αυτον να εισαι σιγουρος γιατι εισαι στα προβλεπομενα χλμ αλλαγης.Κατι αλλο προληπτικα δεν υπαρχει λογος να αλλαξεις.
-
Ο χρήστης vaghatz έγραψε:
Το βιβλίο του σέρβις δεν γράφει μέσα τίποτα αλλά η μάντρα που το πήρα με διαβεβαίωσε ότι έχει κάνει όλα τα σέρβιςWelcome!
Όταν λες δε γράφει τίποτα εννοείς ότι είναι ένα καινούριο βιβλίο που δεν είναι το αρχικό book service του Mito ή ότι τα συνεργεία δεν το σφράγιζαν μετά τα σέρβις?
Σέρβις σε μεταχειρισμένο MITO χωρίς βιβλίο σέρβις