Γι αυτό δεν είναι σίγουρος γιατί οι μπιλιοφοροι τα φτυσανε την ίδια περίοδο που άρχισα να καταλαβαίνω ότι κάτι παίζει με το abs.
Αν και το χουν δει αρκετοί τεχνίτες από κάτω και έχουν δει τα γρανάζια αυτά....δεν ξέρω αν τσεκαραν το μέγεθός τους η απλά αν είναι σε καλή κατάσταση για να διαβάζουν οι αισθητήρες
Latest posts made by golloum
-
RE: Πρόβλημα με αδικαιολόγητη ενεργοποίηση το ABS
-
Χμμμ...λες ε? Να πάω να ρωτήσω τον μάστορα που μου έβαλε τους μπιλιοφορους τότε ε? Δεν είναι κακό ευχαριστώ πολύ
-
Τι να πω ρε συ πάντως πριν το καλοκαίρι δεν έκανε έτσι τώρα τι το έχει πιάσει και έχει γίνει πιο ευαίσθητο δεν μπορώ να καταλάβω ούτε να το βρω.
Το σίγουρο είναι ότι με όλα αυτά που άλλαξα αν βγάλεις τη μονάδα του abs που παίζει να την άλλαξε τσάμπα ο πρώτος μάστορας έχω κάνει ένα πολύ καλό service sto αμάξι ...μου χουν φύγει κάμποσα χρήματα .
Ίσως κάποια στιγμή να αλλάξω και τους μπροστά αισθητήρες και να πάω μια βόλτα με το φίλο και το διαγνωστικό του να δω τι θα δείξει. -
Μπαίνει δηλαδή το abs και ξεμπλοκάρει τον τροχό κι αντί να φρενάρει και να σταματήσει το αυτοκίνητο συνεχίζει να τσουλάει αναίτια?
Ναι
Τι θα πει με τη 2η πεταλιά? Όταν φρενάρεις δεν παίρνεις το πόδι απ' το φρένο, το κρατάς πατημένο κι ας νοιώθεις αντίσταση απ" το abs.
Αφού τσουλαει πρέπει να ξαναφρεναρω μήπως σταματήσει
-
Ναι έτσι είναι απλά το πρόβλημα δεν άλλαξε ούτε διορθώθηκε με την αλλαγή της μονάδας...ούτε χειροτέρεψε ούτε βελτιώθηκε....σαν να μην την άλλαξα ποτέ ένα πράγμα. Οπότε δεν είναι εκεί το προβλήμα υποθέτω.... ξέρω γω τώρα...
Το πρόβλημα είναι ότι κάποιες φορές σε χλμ. Από 79/80 και πάνω σε νόρμαλ φρεναρίσματα μπαίνει το abs. Με τη δεύτερη πετάλια με εξαίρεση μια φορά φρενάρει κανονικά.
Δεν το κάνει συχνά και έτσι οι τεχνίτες στo service και μόνο υποθέτουν η με στέλνουν με τρόπο.
Το μόνο που παρατήρησα μόνο μου σε test drive με διαγνωστικό με ένα φίλο είναι ότι οι δύο μπροστά με τούς δύο πίσω δεν συμβαδίζουν σε ταχύτητες και αυξάνοντας μεγαλώνει η διαφορά. Είδα και 11/12 χμλ διάφορα στα 120χλμ+
Για περισσότερες λεπτομέρειες έχω γράψει και πανω -
Δεν Είναι ο αλλά ο εγκέφαλος είναι του accent και τον δέχεται το. Abs λειτουργεί όπως πριν με ακριβός το ίδιο θεμα
-
Καλημέρα,
Λογικά ναι κάποια στιγμή θα πάω να αλλάξω ενδεχομένως πρώτα τους μπροστά αισθητήρες και να δούμε.... -
Αυτό είναι το τελευταίο update που χω αν και τα μαστοριά λένε ότι ιδανικά έπρεπε να δω στο διαγνωστικό διάφορα αριστερού με δεξιού τροχού...
-
Μαλων...ξέρω γω.... ίσως πάω και στην αντιπροσωπεία κάποια στιγμή που το σκέφτομαι συνέχεια και δε το κάνω να του κάνουν έναν έλεγχο...σε τόσους έχω πάει στην τελική
-
Καλά τα λες σίγουρα έχεις απόλυτο δίκιο και το χω συζητήσει και με τη γυναίκα μου...τώρα βγάζοντας τις ασφάλειες μπορεί να είναι οκ αλλά σίγουρα χωρίς abs αλλά απ' ότι μου είπε ένας απ' όλους του μαστόρους που το χουν δει στα παλιά τα αυτοκίνητα που δεν ήχαν abs ο καντανεμιτης φρένου ήταν μηχανικός ενώ στα σύγχρονα είναι στο abs οπότε κλείνοντας το είναι λίγο θεματακι....
Τι να πω είναι αρκετά προβληματισμένος