Ο χρήστης dimkara έγραψε:
Τι έγινε Μητσάκο, έμαθα ότι με συκοφαντείς εδώ μέσα.
**Kαλως ηλθες αλλα μπηκες με το αριστερο.Ασε τα ευφυολογήματα και τα 'αστειακια'.[mod] **
Θα θελα πάντως να συνεχίσουμε εδώ την κουβεnτούλα μας παρέα με τα άλλα μέλη να δούμε τι έχεις να πεις
Φιλικά, Παναγιώτης
Μου αρεσει το χιουμορ σου...
Καταρχην δεν συκοφαντω κανεναν...διοτι απλα δεν ψευδομαι και αναφερω τα αληθινα γεγονοτα...
Ευτυχως που ζουμε σε μια ελευθερη χωρα με ελευθερη αγορα και ελευθερες αποψεις....
Κατα δευτερον αν νομιζεις οτι ευφυολογω και και κανω αστειακια ...απλα παρασυρομε απο τις τοποθετησεις αλλων μελων του φορουμ....
Παρολαυτα ...βλεπω οτι εχεις πολλους υποστηριχτες ..που πιστευουν οτι τα 30 ηταν λιγα...και ειλικρινα δεν το περιμενα...
Δηλ. τα 10 λεπτα = 30 ευρω..τα 60λεπτα =180 ευρω...οι 8 ωρες Χ 180 ευρω=1440 ευρω ημερησιως...Χ 24 ημ= 34560 ευρω τον μηνα !!!
Τελικα ισως να ειμαι εκτος '''αυτης'''της αγορας!!!!
Αντι να φαω 10 χρονια σε σπουδες....επρεπε μαλλον να ανοιξω συνεργειο αυτοκινητων...!!!
Προφανώς έπρεπε να ανοίξεις συνεργείο αλλά δεν νομίζω να είσαι τόσο έξυπνος να αλλάξεις μία βίδα.
Σιγά το κάρο σου κιόλας. Γιατί δεν λες σε όλους εδώ μέσα τι οδηγάς και πόσο γύφτος είσαι?? Α συγχαρητίρια και για τις πράξεις, έχω πετύχει στη μεταξά κάτι αλλοδαπους να πουλαν με 3 κουμπιουτερακια, μάλλον δεν θα σου φάνηκαν ακριβά και αγόρασες ένα.
Συγνώμη όσους μας βλέπουν για τον χαρακτηρισμό γύφτος αλλά έχω κάθε δικαίωμα εφόσον ο Μητσάκος με είπε πρώτο κλέφτη
Παναγιωτακο (κατα το Μητσακο του πρωτου σου ποστ !!)
Ειλικρινα χαιρομε που μου απαντησες ετσι... **στην απαντηση σου ομως δεν αναφερεις τιποτα για την ταμπακιερα !!!Δηλ. για την υπερβολικη χρεωση !! **Παρα μονον προσπαθησες να μου ανταποδωσης τον χαρακτηρισμο !! και χωρις επιχειρηματα !!
Θα σου απαντησω λοιπoν με κοκκινο..
Προφανώς έπρεπε να ανοίξεις συνεργείο αλλά δεν νομίζω να είσαι τόσο έξυπνος να αλλάξεις μία βίδα. Καταρχην γνωριζουν ολοι οτι δεν χρειαζετε εξυπναδα να αλλαξης μια βιδα !! Ειναι απλα θεμα επιλογης !! Εχω πολλους φιλους που δεν τα καταφερναν με τα γραμματα και ασχοληθηκαν με τεχνικες η αλλες εργασιες...και ποτε δεν τους κακολογησα γιατι ηταν τιμιοι και οχι απατεωνες....
Σιγά το κάρο σου κιόλας. Γιατί δεν λες σε όλους εδώ μέσα τι οδηγάς και πόσο γύφτος είσαι??
Κανης αναφορα για το ''καρο'' μου για να καταληξης στο '''ποσο γυφτος εισαι ??''' Ειλικρινα δεν φανταζομουν οτι κοστολογης την εργασια που προσφερης απο την μαρκα του αυτοκινητου !!!Και παλι εφοσον κατα τα λεγομενα σου το αμαξι μου ειναι υποδεεστερο των αλλων...τοτε επρεπε να χρεωνης λιγοτερο !!!Επ'ευκαιρια σου προτεινω να ανοιξης ενα νεο θεμα οπου θα κατηγοριοποιησεις τα αμαξια των πελατων σου σε γυφτικα και μη !!! Ξεχασες ομως οτι απο αυτα ..τα γυφτικα ζεις...!!! Δεν κλεβουν ολοι στην δουλεια τους για να αγοραζουν ακριβα αυτοκινητα !!! το δικο μου το γυφτικο το πηρα μεταχ/νο το 2005 και εδωσα 35.000 ευρω,,,και σαν τζιπακη για τον Παρνασσο που το θελω..καλο ειναι....δεν εχω να το αλλαξω...sorry..!!!
Α συγχαρητίρια και για τις πράξεις, έχω πετύχει στη μεταξά κάτι αλλοδαπους να πουλαν με 3 κουμπιουτερακια, μάλλον δεν θα σου φάνηκαν ακριβά και αγόρασες ένα.
Και παλι αδικης τον εαυτο σου με αυτην την απαντηση !!! θα μπορουσες να με αντικρουσης ..λεγοντας μου..οτι δεν βγαζω 30 ευρω το 10λεπτο...ετυχε..και το ειδα σαν αρπαχτη ..πολλες φορες δεν εχω δουλεια..αλλα τα εξοδα τρεχουν...εχω ελαχιστη χρεωση συγκεκριμενη....πληρωνω ενοικια...υπαλληλους...πολλα θα μπορουσες να μου πεις ..και θα ηταν ολα αποδεκτα....!
Συγνώμη όσους μας βλέπουν για τον χαρακτηρισμό γύφτος αλλά έχω κάθε δικαίωμα εφόσον ο Μητσάκος με είπε πρώτο κλέφτη[/quote]
Οντως εγω ξεκινησα..και ηταν λαθος μου να ειμαι τοσο καυστικος !!! Μαλλον με αδικη αυτου του τυπου η φρασεολογια !!! Αν μπορουσα θα αλλαζα τον τιτλο του θεματος αλλα δεν μπορω !!!ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ!!!
Πιστευω πως οι αναγνωστες ...εχοντας η οχι συνεργεια ,μπορουν να καταλαβουν την μεταξυ μας αντιπαραθεση και να κρινουν !!!! Ηδη εχω δει απαντησεις που συμφωνω....σοβαρες τοποθετησεις....επιχειρηματολογια !!! Ελπιζω τουλαχιστον ,απο τους αλλους συναδελφους σου να παρω τις απαντησεις στον προβληματισμο μου ...και μεσα απο εναν οχι ΣΤΕΙΡΟ διαλογο να καταληξουμε καπου....μπορει να κανω και λαθος ...και να σε εχω αδικησει !!! Αν καταληξω συμπερασματικα οτι ηταν δικαιη η χρεωση ..Τοτε Θα σου κανω διαφημηση ως τον φτηνοτερο αν ειναι ετσι !!!
Φιλικα
Μητσακος