Ο χρήστης dinosech έγραψε:
Tο βρήκα τελικά. Made in Portugal.Πάντως φοβερά τα Continental PremiumContact 2 στα πρώτα 200Km στην Alfa 156 1.6. Πολύ μαλακή γόμα, πολύ καλό κράτημα, και στο στεγνό και στον βρεγμένο (μηδενική υδρολίσθηση σε συγκεντρωμένες ποσότητες νερού), άριστο φρενάρισμα και στον στεγνό και στον βρεγμένο, χωρίς να μπαίνει το ABS, πολύ καλό turn-in και αμεσότητα στο τιμόνι και αποδίδουν από κρύα. Μόνο μείον τα σχετικά μαλακά πλαϊνά τους (ίσως βέβαια γι'αυτό να φταίει και το ότι είναι 205/60/15 με δείκτη Η). Με +0.1bar όμως από την προτεινόμενη εργοστασιακή πίεση για V λάστιχο, όλα ΟΚ. Μένει τώρα να αποδειχτεί η διάρκεια αυτών των χαρακτηριστικών τους στον χρόνο, το πώς θα αποδίδουν το καλοκαίρι στις υψηλές θερμοκρασίες και το αν θα έχουν αξιοπρεπή διάρκεια ζωής. Αν αποδειχτούν όλα αυτά, τότε μιλάμε για το καλύτερο λάστιχο στην κατηγορία του.
Την χώρα κατασκευής την γράφουν στην εσωτερική πλευρά του λάστιχου, οπότε αν τα έχετε φορέσει στο αμάξι δεν φάινεται το made in, εκτός και αν το γράφουν και στην εξωτερική πλευρά κάπου με πολύ μικρά γράμματα.
Όσον αφορά την σημπεριφορά τους συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο dinosech, είναι άριστη. Έχω κάνει και εγώ περίπου 300 km και πραγματικά έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος με την απόδοσή τους.
Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα.