Γεια χαρά. Έχω εγκαταστήσει σύστημα υγραεριοκίνησης στο αυτοκίνητό μου. Κλείνω 10ετία σε έναν μήνα (στη 10ετία είμαι υποχρεωμένος να αλλάξω δεξαμενή) και τον τελευταίο καιρό ζω σε ένα νησί που είναι μακριά από τον τόπο καταγωγής μου. Έχω ένα Grande Punto και φοράει Lovato. Στον νησί που ζω δεν υπάρχει εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Υπάρχουν ωστόσο δύο άλλα συνεργεία που κάνουν εγκαταστάσεις (το ένα ξέρω ότι εμπορεύεται τη Zavoli - για το άλλο δεν ξέρω). Είναι οκ/ασφαλές το να βάλω δεξαμενή άλλης μάρκας;
Best posts made by triffid80
-
Αλλαγή μη μαμίσιας δεξαμενής
Latest posts made by triffid80
-
RE: Αλλαγή μη μαμίσιας δεξαμενής
Ευχαριστώ παιδιά. Την άλλαξα σήμερα. Για να μην ανοίγω νέο thread, να κάνω μια ερώτηση; Στο νησί που ζω υπάρχει μόνο ένα πρατήριο καυσίμων που έχει υγραέριο. Η μέση τιμή της αμόλυβδης είναι 1,7 ενώ η τιμή του υγραερίου είναι 1,199 (και προφανώς είναι fixed τον τελευταίο καιρό ελλείψει ανταγωνισμού). Έχω ακούσει (διορθώστε με αν κάνω λάθος) ότι η κατανάλωση ανά χλμ είναι κατά τι μεγαλύτερη όταν καις υγραέριο. Ήθελα να ρωτήσω λοιπόν, με συμφέρει ξεκάθαρα να συνεχίζω να βάζω υγραέριο ή είναι περίπου μία η άλλη;
-
Αλλαγή μη μαμίσιας δεξαμενής
Γεια χαρά. Έχω εγκαταστήσει σύστημα υγραεριοκίνησης στο αυτοκίνητό μου. Κλείνω 10ετία σε έναν μήνα (στη 10ετία είμαι υποχρεωμένος να αλλάξω δεξαμενή) και τον τελευταίο καιρό ζω σε ένα νησί που είναι μακριά από τον τόπο καταγωγής μου. Έχω ένα Grande Punto και φοράει Lovato. Στον νησί που ζω δεν υπάρχει εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Υπάρχουν ωστόσο δύο άλλα συνεργεία που κάνουν εγκαταστάσεις (το ένα ξέρω ότι εμπορεύεται τη Zavoli - για το άλλο δεν ξέρω). Είναι οκ/ασφαλές το να βάλω δεξαμενή άλλης μάρκας;