Καλησπέρα σας, το αυτοκίνητο που έχω είναι hundai i20 μοντέλο του 2009 εδώ και κάνα χρόνο+ σπάνια μιζαρε κανονικά αλλά δεν έπαιρνε μπρος με την μια,το αυτοκίνητο χρειαζόταν δεύτερη και τρίτη φορά για να πάρει μπρος .τώρα όμως εδώ έχει χειροτερέψει πολύ σε σημείο που μου κάνει κάθε μέρα και περιμένω και κανα 5 λεπτο από την πρώτη προσπάθεια μέχρι να ανιχνεύσει το κλειδί. μου πάει το μυαλό μήπως είναι η κεραία που δίνει στην σήμα στον εγκέφαλο για κλειδί... έχει ξανα αλλάξει κάποιος κεραία immobilizer σε αυτοκίνητο ? Μπορώ να το κάνω και μόνος μου από το σπίτι ή χρειάζεται να πάω σε μάστορα να περάσει κάποιο πρόγραμμα?
V
Latest posts made by vasilis.m 0
-
Πρόβλημα με immobilizer
-
RE: Car audio [#2]
Γειά σας έχω πάρει μια οθόνη από το skroutz για το αυτοκίνητο συγκεκριμένα αυτή https://www.skroutz.gr/s/22512114/7049D-Multimedia-2Din-Ηχοσύστημα-Αυτοκινήτου-Universal-2DIN-Bluetooth-USB-AUX-με-Οθόνη-7.html. τι άλλο θα χρειαστώ για να την βάλω στο αυτοκίνητο πέρα από την βάση του και το αναπτορα κεραίας.εδω hundai i20 2009 μοντέλο και θέλω να συνδέσω και τα χειριστήρια τιμονιού
Ως γνωστό δεν ανοίγομε νέα Θέματα όταν υπάρχει ήδη κάποιο σχετικό, ειδικά σε λάθος Ενότητα. Έγινε συγχώνευση. {Admin}