-
Λωρη και εμενα δεν μπορουν να μου πουν κατι αυτοι οι χρονοι, γιατι μπορουν να εχουν αλλαξει πολλα (οδοστρωμα,θερμοκρασιες,γομες ελαστικων, εξελιξη αυτοκινητων και το ποσο πιεζε ο καθε οδηγος).
-
Ο χρήστης giannis tsaknis έγραψε:
Λωρη και εμενα δεν μπορουν να μου πουν κατι αυτοι οι χρονοι, γιατι μπορουν να εχουν αλλαξει πολλα (οδοστρωμα,θερμοκρασιες,γομες ελαστικων, εξελιξη αυτοκινητων και το ποσο πιεζε ο καθε οδηγος).Για'αυτο εχω γραψει 'ανορθοδοξη' συγκριση.
Φιλικα,
'el-em'
-
-
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Λωρη και εμενα δεν μπορουν να μου πουν κατι αυτοι οι χρονοι, γιατι μπορουν να εχουν αλλαξει πολλα (οδοστρωμα,θερμοκρασιες,γομες ελαστικων, εξελιξη αυτοκινητων και το ποσο πιεζε ο καθε οδηγος).
Για'αυτο εχω γραψει 'ανορθοδοξη' συγκριση.
Φιλικα,
'el-em'
Το σωστό θα ήταν ανούσια, άκυρη, άσχετη, παράλογη, και μερικά ακόμα. Το ανορθόδοξη μάλλον δεν ταιριαζει
-
Rally Mexico 2013
Κατηγορία: Αγωνία για το αποτέλεσμα: Αξιολόγηση:
Όχι τίποτα άλλο, αν δεν εμφανιστεί ανταγωνισμός, θα πάρει 7-8 πρωταθλήματα ο συνδυασμός Ogier/Ingrassia/VW και θα γίνει Loeb/Elena/Citroen στη θέση των Loeb/Elena/Citroen...
-
Α ρε σεμπαστιάν φέτος βρήκες να την κάνεις?λογικά θα βλέπαμε από τα καλύτερα πρωταθλήματα όλων των εποχών από δυο ΜΕΓΑΛΟΥΣ οδηγούς.ΚΡΙΜΑ!!!
-
παντως ειναι σε κακο δικο μας οτι δεν βρεθηκανε μαζι σε ανταγωνιστικες ομαδες αυτοι οι δυο..... κριμα!!!
εγω δεν τους περιμενα τοσο λιγους τους αλλους περιμενα με την φυγη του λεμπ να ειναι πιο ανταγωνιστικοι φετος σε σχεση μετον οζιε -
Και εγώ περίμενα να είναι οι άλλοι πιο ανταγωνιστικοί(σαν συνδυασμοί δλδ οδηγός-αμάξι)με δεδομένο ότι ο συνδυασμός vw-οζιέ θα αντιμετώπιζε προβλήματα λόγω νεότητας του αυτοκινήτου.Τελικά είχε δίκιο ο ελ-εμ που πέρσι μετά τις δοκιμές της vw στην ελλάδα μας είχε πει ότι η ομάδα πάει για την κορυφή κατευθείαν.Η αλήθεια είναι ότι σαν πρόβλεψη μου φαινόταν υπεραισιόδοξη.
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
Και εγώ περίμενα να είναι οι άλλοι πιο ανταγωνιστικοί(σαν συνδυασμοί δλδ οδηγός-αμάξι)με δεδομένο ότι ο συνδυασμός vw-οζιέ θα αντιμετώπιζε προβλήματα λόγω νεότητας του αυτοκινήτου.Τελικά είχε δίκιο ο ελ-εμ που πέρσι μετά τις δοκιμές της vw στην ελλάδα μας είχε πει ότι η ομάδα πάει για την κορυφή κατευθείαν.Η αλήθεια είναι ότι σαν πρόβλεψη μου φαινόταν υπεραισιόδοξη.Thanks φιλε για την υπενθυμιση.
Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Και εγώ περίμενα να είναι οι άλλοι πιο ανταγωνιστικοί(σαν συνδυασμοί δλδ οδηγός-αμάξι)με δεδομένο ότι ο συνδυασμός vw-οζιέ θα αντιμετώπιζε προβλήματα λόγω νεότητας του αυτοκινήτου.Τελικά είχε δίκιο ο ελ-εμ που πέρσι μετά τις δοκιμές της vw στην ελλάδα μας είχε πει ότι η ομάδα πάει για την κορυφή κατευθείαν.Η αλήθεια είναι ότι σαν πρόβλεψη μου φαινόταν υπεραισιόδοξη.
Thanks φιλε για την υπενθυμιση.
Φιλικα,
'el-em'
λενε
-
παντως ενω η vw φαινεται να εχει τα εεχεγγυα για το πρωταθλημα οδηγων κατι τετοιο δεν το βλεπω για των κατασκεευαστων..Θεωρω πιο πιθανο να ανεβει λιγο ο σορντο ωστε να ειναι στην τετραδα παρα ο γιαρι να κοψει ξαφνικα τις μαζικες αγορες οικοπεδων...
-
Σε φόρουμ διάβασα πως επισημοποιήθηκε ότι ο Kubica θα έρθει και Ελλάδα!
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
Σε φόρουμ διάβασα πως επισημοποιήθηκε ότι ο Kubica θα έρθει και Ελλάδα! -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Ωραίο νέο για εμάς τους θεατές του Ακρόπολις αλλα πρέπει να πάμε την πρώτη μέρα σίγουρα για να προλάβουμε να τον δούμε.
-
Επισης μην ξεχναμε οτι τρεχει με τροποποιημενο συστημα στις ταχυτητες, θα τις αλλαζει απο αριστερα οπως ειχαν κανει στον αειμνηστο μακρει στην καταλουνια του 2002.
-
Ο χρήστης Spinos7 έγραψε:
Ωραίο νέο για εμάς τους θεατές του Ακρόπολις αλλα πρέπει να πάμε την πρώτη μέρα σίγουρα για να προλάβουμε να τον δούμε.
τους οδηγους που πανε με ''μια πανω'' πρεπει να τους επικροτουμε και οχι να τους κραζουμε...παιρνει ρισκα. αν του βγουν ριχνει λεπτα και τους κανει ρομπα..και στην ελλαδα το ιδιο εκανε ο βωβος. ηταν αεροπορια ανεξαρτητα απο το αν επαιρνε το τσιγκακι..
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
τους οδηγους που πανε με ''μια πανω'' πρεπει να τους επικροτουμε και οχι να τους κραζουμε...παιρνει ρισκα. αν του βγουν ριχνει λεπτα και τους κανει ρομπα..και στην ελλαδα το ιδιο εκανε ο βωβος. ηταν αεροπορια ανεξαρτητα απο το αν επαιρνε το τσιγκακι..
Φιλε μου ηταν εντελως χιουμοριστικο το ποστ μου για τον συμπαθεστατο Πολωνο.
-
Προς θεου δεν εκνευριστηκα απλα θεωρω ασχημο να κατακρινουμε και αυτους που παλευουν για το καλυτερο δυνατο
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
Προς θεου δεν εκνευριστηκα απλα θεωρω ασχημο να κατακρινουμε και αυτους που παλευουν για το καλυτερο δυνατοΠαρεξήγησες το ποστ μου. Δεν τον κατακρίνω καθόλου και ισα-ισα μου αρέσει πολυ ο τρόπος που οδηγάει απλα έκανα ένα σχόλιο (πλακίτσα) γιατί όπως και να το κάνουμε τον έχουμε δει αρκετές φορες να έχει εξόδους.
WRC 2013 (all rounds)