-
Με βαριά καρδιά λέω να δώσω το σαξάκι μου.
Είναι του '98, με 160.000 χλμ, τα περισσότερα σε ανοιχτό δρόμο, με A/B, ABS, A/C, ηλεκτρικούς καθρέπτες, ανακλινόμενα (ex-Κούκος ) bucket καθίσματα, ηχοσύστημα, φιμέ κτλ.
Εχει ακομα ρυθμιζόμενη σε ύψος και σκληρότητα ανάρτηση, σκούπα, εξάτμιση, αντιστρεπτική από rallye, μπάρα θολων, αεροπορικού τύπου σωληνάκια.
Υπάρχει και 'προίκα' (2ο σετ πίσω φανάρια, ραλλόζαντες, εργοστασιακά ελατηρια, τακάκια ds2500 με λίγη ακόμα διάρκεια κτλ)
Τιμή 2400. -
Είναι του '98, με 160.000 χλμ, τα περισσότερα σε ανοιχτό δρόμο, με A/B, ABS, A/C, ηλεκτρικούς καθρέπτες, ανακλινόμενα (ex-Κούκος ) bucket καθίσματα, ηχοσύστημα, φιμέ κτλ.
Εχει ακομα ρυθμιζόμενη σε ύψος και σκληρότητα ανάρτηση, σκούπα, εξάτμιση, αντιστρεπτική από rallye, μπάρα θολων, αεροπορικού τύπου σωληνάκια.
Υπάρχει και 'προίκα' (2ο σετ πίσω φανάρια, ραλλόζαντες, εργοστασιακά ελατηρια, τακάκια ds2500 με λίγη ακόμα διάρκεια κτλ)
Τιμή 2400. -
Τιμή 2400. -
Για πάμε μία πάνω...
-
Μαζί με τα χρόνια πολλά και ένα up με καινούρια τιμή.
Τα τέλη του 2012 θα πληρωθούν εντός της βδομάδας.
-
Up με νέα τιμή.
-
-
-
up!
-
Πάνω, στα 2400. Παρακαλείται κάποιος μοντ, αν μπορεί, να φτιάξει την τιμή και στην αρχική δημοσίευση. Ευχαριστώ.
-
-
-
-
Για πάμε μια πάνω μετά από καιρό.
-
-
-
Νέα τιμή στα 2100 ευρώ.
-
Posous idiokthtes exei, eixe pote emplakei se atyxhma kai ti anarthsh foraei?
Otan les kainourio pisw aksona, ti akrivws allaxthke kai se poio synergeio?
Anakataskeyh me kainouria trailing arms kai rouleman ennoeis?
-
Ο χρήστης fpan έγραψε:
Posous idiokthtes exei, eixe pote emplakei se atyxhma kai ti anarthsh foraei?Otan les kainourio pisw aksona, ti akrivws allaxthke kai se poio synergeio?
Anakataskeyh me kainouria trailing arms kai rouleman ennoeis?
Γραφε με ελληνικους χαρακτηρες και οχι με greeklish [mod]
-
Έχεις πμ.
Saxo Vts 1600