-
Up!
Δεκτή ανταλλαγή και με VW Tiguan 1400cc (κατά προτίμηση με πανοραμική οροφή)
-
ΝΕΑ ΤΙΜΗ ΓΙΑΤΙ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!
-
-
Up!
Και ανταλλαγές με κάποιο μικρό (εκτός από αυτά που αναφέρω) συζητήσιμες..
-
Νέα τιμή 15000€ συζητήσιμη
-
14500 ΝΕΑ ΤΙΜΗ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΗ!!
-
Παιδιά το σκοτώνω:
13500€ γιατί βρήκα τον αντικαταστάτη!
Επαναλαμβάνω, δεκτός κάθε έλεγχος! Δεν έχω να κρύψω τίποτα, το αυτοκίνητο δε θέλει τίποτα..
Εγκέφαλος αερόσακων αλλαγμένος το 2007, ιμάντες, τεντωνήρες, τρόμπα νερού και μεταβλητός χρονισμός αλλαγμένος στον Παζαρόπουλο (Ρέντη), τελευταίο σέρβις στα 79000km
Σε αυτά τα λεφτά, ελληνικό με baseball, xenon εργοστασιακά και με αυτά τα χιλιόμετρα δεν υπάρχουν πολλά..
Κρίμα να το πάρει η μάντρα.. -
Κανένας ενδιαφερόμενος;
-
13200!!!
-
Up!
-
Ο χρήστης Iceman21 έγραψε:
14.800 χερατα κ στο πηρα
Καλά πώς λες τιμή αφού δεν το έχεις δει καν..
Τέλος πάντων, το πρόβλημα είναι αν το δώσω λιγότερο θα πρέπει να δώσω περισσότερα κι εγώ για να πάρω κάποιο από αυτά που ψάχνω για ανταλλαγή..Δεν ξέρω αν το εννοούσε ο φίλος αλλά πολλές φορές πηγαίνοντας για τα πολλά χάνουμε και τα λίγα. Καλή πώληση εύχομαι.
-
Ο χρήστης Paris.gr έγραψε:
14.800 χερατα κ στο πηρα
Καλά πώς λες τιμή αφού δεν το έχεις δει καν..
Τέλος πάντων, το πρόβλημα είναι αν το δώσω λιγότερο θα πρέπει να δώσω περισσότερα κι εγώ για να πάρω κάποιο από αυτά που ψάχνω για ανταλλαγή..Δεν ξέρω αν το εννοούσε ο φίλος αλλά πολλές φορές πηγαίνοντας για τα πολλά χάνουμε και τα λίγα. Καλή πώληση εύχομαι.
Μπούρδες εννοούσε.. Αν πρόσεξες έσβησε και το post του μην τυχόν και φανεί..
Τη βλακεία του είπε να πετάξει.. και φυσικά δεν επικοινώνησε μαζί μου!
Και στην τιμή που έχω τώρα για ελληνικό με αυτά τα χιλιόμετρα και baseball καθίσματα δεν έχει και πολλά.. -
Έχει πλέον και νέα μπαταρία (αγορασμένη 20/1/2011 με απόδειξη και εγγύηση)
-
Το αυτοκίνητο το έχω πάει στην έκθεση ενός φίλου και όποιος θέλει μπορεί να το δει εκεί. Η τιμή είναι συζητήσιμη όπως πριν..
Το νέο link της αγγελίας: -
Up!
-
Up
-
Πουλήθηκε!
Ας κλειδώσει!
Πωλείται Audi TTQ cabrio 225 ελλ αντιπροσ ΔΕΚΤΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ